AGM Scooter kopen

Ben je opzoek naar een goedkope AGM scooter? Dan hoe je niet verder te kijken aangezien Fastfuriousscooters over alle AGM modellen beschikt. Hierin zijn wij de goedkoopste.

Bij Fastfuriousscooters beschikken we over alle AGM modellen. We verkopen dezelfde scooters, maar dan met een andere merknaam. Dit zorgt ervoor u voor dat de prijzen aanzienlijk scherper zijn.

De modellen

agm-scooter-kopen

Doordat er andere logo’s en namen worden gebruikt zullen de AGM types net wat anders heten. Om de naamverschillen duidelijk te maken volgt hieronder een lijst met AGM modellen:

AGM New Flash

Het zadel en de richtingaanwijzers zijn verschillend ten opzichte van de IVA Venti. Voor de rest zijn deze scooters identiek aan elkaar. De richtingaanwijzers van de IVA Venti steken namelijk iets uit. Op het gebied van prijs is de IVA Venti natuurlijk veel goedkoper.

AGM Vx50s

Dit type is bij ons bekende met de naam Riva Sport S. Deze Riva Sport S heeft veel weg van de Vespa Sprint en kan als klassieke retro scooter worden benoemd. De Riva Sport S is echter veel goedkoper dan de Vespa Sprint en te verkrijgen in vier kleuren. Ook bij dit type kun je kiezen of je een bromscooter of een snorscooter wilt aanschaffen.

AGM Retro

Bij ons heet de AGM Retro de IVA Roma. Nog een retro scooter die je zeker gaat bevallen mocht je opzoek zijn naar een betrouwbare stadsscooter. Dit type is verkrijgbaar in zes kleuren waarbij je dus genoeg ruimte krijgt om een kleur uit te kiezen die jou bevalt. Ook dit type is in een brom of snorscooter model verkrijgbaar.

agm-scooter

AGM VX50

Dit type wordt de Killerbee VXL bij ons genoemd. De Killerbee lijkt veel op de Vespa Primavera, maar bij ons tegen een zacht prijsje. Als je opzoek bent naar een solide stadsscooter dan hoe je niet verder te kijken aangezien de Killberbee VXL aan al deze eisen voldoet. Je kunt nog kiezen wat voor type je wilt hebben. Zo kun je een bromscooter die 45 km per uur kan of een snorscooter die 25 km per uur kan kiezen. Om de scooter wat persoonlijker te maken heb je de keuze uit vijf verschillende kleuren. Te weten zwart, wit, grijs, bruin en blauw.

agm-scooters-leasen

AGM GT

Zet de IVA Venice en de AGM GT naast elkaar en een niet kenner kan behalve het stuur de verschillen niet gemakkelijk aanwijzen. Dit is logisch aangezien de IVA Venice gemaakt is met de AGM GT in gedachten. Het stuur van de IVA Venice is aan de bredere kant wat je wel wat kunt vergelijken met een chopper motor. De naam Venice is ook niet zomaar bedacht aangezien dit soort scooters in Italië erg populair zijn.

AGM Joy

Welke scooters nog meer op elkaar lijken zijn de AGM Joy en de IVA Venice. Deze hebben namelijk beide een breed stuur.

AGM LX

Nog een scooter vanuit Italiaans design heet bij ons de IVA Firenzo. Deze scooter is net even wat anders dan de hiervoor genoemde modellen aangezien deze meer opbergruimte heeft. Zo is er een handschoenenvakje aanwezig en is de cockpit enorm uitgebreid. Bovendien kunnen er gemakkelijk twee personen op deze scooter plaatsnemen.

AGM R8

Killerbee Wave is afgeleid van de AGM R8. Als je geen fan bent van retro scooters, maar eerder een sportieve scooter wilt aanschaffen is de Killerbee Wave een bijzonder keuze aangezien deze scooter een zeer sportief design heeft die er erg toekomstgericht uit ziet. Het model heeft ook iets van de Yahama Aerox.

AGM Swan

Nog een retro scooter heet bij ons de Turbho RB-50 scooter. Dit type onderscheid zich in haar ontwerp net even van de overige retro scooters. Bij deze scooter kun je spreken over een clean look. Hij heeft namelijk één kleur wat een in vergelijking met andere scooters niet vaak voorkomt. Bij de meeste scooters hebben meerdere onderdelen een andere kleur. Ook deze scooter is zeer scherp geprijsd.

AGM Tourer 50

Bij ons heet deze scooter de Sym sympohony. Dit model heeft een sportief design en grotere wielen dan normale scooters. Het ontwerp van de scooter valt direct op. In vergelijking met de bovengenoemde scooters is deze wel wat duurder.

agm-scooters-rijden

Het leasen van bovengenoemde scooters

Alle bovengenoemde scooters kun je leasen. Al vanaf 15 euro per maand kun je de scooters die lijken op een AGM scooter leasen. Wil je zeker zijn van je lease prijs? Bekijken dan de leasecalculator. Hierbij heb je de keuze om de scooter op te halen of wij brengen het bij je thuis voor maar 49,95 euro.

Gerelateerd