Goedkope scooter kopen

goedkope-scooterWie niet veel geld aan een scooter uit wilt geven of gewoon wat minder te besteden heeft kan in dat geval ook een goedkope scooter kopen. Scooter prijzen lopen soms ver uiteen. Er zijn goedkope scooter modellen maar ook dure scooter modellen.

Een goedkope scooter koop je al voor zo’n 999,- Euro. Scooters kunnen tot wel 3000,- Euro kosten dus dan valt 999,- Euro reuze mee. Wil je een nieuwe scooter kopen en niet veel geld kwijt zijn dan is de goedkope scooter zeker iets voor jou.

Voordelen goedkope scooter kopen

De voordelen die goedkope scooters hebben

  • Weinig geld kwijt
  • Nieuwe scooter kunnen rijden

Nadelen goedkope scooter kopen

Een goedkope scooter kan ook wat nadelen met zich meebrengen:

  • Kwaliteit vaak wat minder
  • Afwerking wat goedkoper
  • Kortere levensduur onderdelen
  • Onderdelen kunnen wat lastiger te krijgen zijn waardoor reparaties meer tijd kosten

Killerbee Roma goedkope scooter

Riva Fast Luxe goedkope scooter

Riva Fast Sport goedkope scooter

Sym Fiddle II goedkope scooter

Scooter leasen is ook goedkoop

scooter-leasenWil je weinig geld kwijt en toch een scooter rijden. In plaats van een scooter kopen kun je ook een scooter leasen. Een scooter leasen betekent dat je elke maand een vast bedrag kwijt bent voor een x-aantal jaar. Zo kun je voor bijvoorbeeld 15,- Euro per maand al een nieuwe scooter rijden. Vaak kun je het maandbedrag verhogen waardoor de looptijd korter wordt. Er zijn scooter winkels die ook tweedehands scooters onder een lease contract aan je willen verkopen. Zo ben je nog voordeliger uit.

Goedkope scooters kopen?

Wil je een goedkope scooter kopen, dan zijn de onderstaande scooters bijvoorbeeld een optie. Dit zijn echt goede aanbiedingen.

 

Tweedehands scooter kopen

Een tweedehands scooter kopen is de ideale oplossing als je een leuke scooter wilt en er toch niet de hoofdprijs voor wilt betalen. Een tweedehands scooter is vaak prima en zeker als je deze bij een scooter winkel koopt. De scooter wordt dan namelijk nagelopen en reparaties worden vakkundig uitgevoerd met originele onderdelen.

Ook kun je een merk scooter voor een betaalbare prijs kopen als je voor een 2dehands kiest. Zo kun je veel geld besparen.

Een tweedehands scooter kopen gaat vaak wel gepaard met enige gebruikerssporen.  In tegenstelling tot een nieuwe scooter zullen er wel hier en daar wat krasjes te vinden zijn. Het belangrijkste is dat hij technisch in orde is. Koop je een tweedehands scooter bij een scooter winkel dan mag je daar ook vanuit gaan. En zoals je wellicht hierboven al hebt kunnen lezen kun je ook vaak een 2dehands scooter kopen met een lease combinatie waarbij je dus per maand afbetaald.

 

Populaire scootermerken die goedkoop zijn

peugeot-scooterOp de tweedehands scootermarkt kom je veel Vespa scooters tegen, Peugeots, Piaggio en Kymco’s.  Dit heeft er mee te maken dat deze merken meer verkocht zijn en dat deze scooters het eerst weer te koop worden aangeboden als mensen geld nodig hebben. In feite zijn scooters van bekende merken vaak wat meer waard. Ook zijn de het scootermerken SYM, BTC, AGM, IVA sterk in opkomst evenals Razzo, Turbho en Killerbee.

Goedkope Sportieve scooters

Wie een sportieve scooter wilt kopen komt snel terecht bij het merk Aprillia, Gilera, Honda,  Kymco, Peugeot, Piaggio en Yamaha.

 

Goedkope retro scooters

retro-scooterBen je op zoek naar een echte retro scooter dan zijn dit de merken waar je dan terecht komt:

AGM, BTC, Turbho, Iva, Killerbee, Razzo, SYM, Turbho en Vespa.

Normaal vertellen we je welk merk je moet hebben als je een goedkope retro scooter moet kopen maar in dit geval kunnen we je meedelen dat Vespa de duurste is van de bovengenoemde. Vespa staat wel meteen voor kwaliteit en een verfijnd design welke niet te evenaren is. Wie eenmaal een Vespa heeft gehad komt daar snel een 2de keer mee thuis.

 

Elektrische scooter echt goedkoop

Wil je een goedkope scooter kopen en goedkoop rijden, dan is een elektrische scooter een goede koop. De kosten per km zijn 6 maal lager en op onderhoud bespaar je jaarlijks minstens 100 euro. Ook gaan ze minder vaak stuk en zijn er minder vaak storingen.

Gerelateerd