Scooter leasen en betalen in termijnen

Een nieuwe scooter kopen wil iedereen maar dat is helaas niet voor iedereen weggelegd. Een nieuwe scooter is een hoop geld en niet iedereen heeft dat. Je kunt gaan sparen voor de scooter van je dromen maar zolang wil je eigenlijk niet wachten. Je wilt nu genieten en niet wachten tot volgend jaar. Een scooter leasen is de oplossing.

 

iva s4 escooter riva fast scooter leasen
vanaf 21,00 euro p/m leasen

Voor minder dan 20,00 euro per maand kun je al deze scooters leasen

Scooter leasen

kopen-op-afbetlaingEen scooter leasen is een scooter kopen op afbetaling. Je betaalt de scooter in termijnen af net zoals je dat bij een postorderbedrijf zou doen. Je kunt de scooter afbetalen in 12, 18, 24, 36, 48, 60 en 72 maanden. Hoe langer het termijn. Hoe lager het maandbedrag wordt. Een scooter kopen op afbetaling brengt daarnaast veel voordelen met zich mee.

  1. Je kunt direct genieten van je nieuwe scooter
  2. Je houdt je spaargeld op de bank
  3. Je kunt ook extra’s mee leasen

Wanneer je een scooter gaat leasen oftewel een scooter op afbetaling gaat kopen, dan kun je niet alleen het aankoopbedrag van de scooter financieren maar ook alle extra’s!

Betalen in 3 termijnen zonder rente is ook mogelijk!

 

riva fast leasen goedkoop

killerbee sport leasen

Peugeot Kisbee Leasen

sym fiddle 2 leasen

Riva Fast Luxe Leasen

ecruiser echopper leasen

 

Scooter + opties + accessoires in termijnen betalen

opties-leasen-vespaWil je niet een kale doorsnee scooter maar er meteen leuke opties erop laten monteren zoals een windscherm en een bagagerek? Wil je een helm, slot en een goed regenpak erbij hebben zonder direct het geld neer te hoeven leggen?
Wanneer je een afbetalingsregeling aangaat voor je scooter of escooter, dan kun je alle extra’s meenemen in je totaalbedrag. Maandelijks ben je vaak niet heel veel duurder uit. Zeker niet wanneer je het over meer termijnen verspreid. Bovendien kun je ook de bezorgkosten in de lease onderbrengen zodat je niets extra’s betaald!

Deze scooters kun je leasen voor minder dan 20,00 euro p/m

Modellen, prijzen en voorbeelden

Vespa, een van de mooiste Retro scooters, is een van de duurdere scooters maar tevens ook een van de allerbeste. Een Vespa Primavera begint vanaf zo’n 2500 euro. Wanneer je dit model Vespa gaat leasen (kopen op afbetaling), dan betaal je ongeveer 50,- euro per maand. De Peugeot Kisbee is ook een goede scooter, van een heel ander genre, en kost zo rond de 1350 euro nieuw. Wanneer je deze op afbetaling koopt dan betaal je slechts 27,- euro per maand.

Scooters onder de 30,- euro per maand

Welke scooter je nog meer onder de 30,- euro per maand kunt leasen zijn: Kymco Agility, Piaggio Zip, Sym orbit II, Sym Symply, Turbho CS50, Killerbee XL, IVA Jet en nog een hele hoop andere scooters.

Scooters onder de 40,- euro per maand

Tussen de 30,- en 40,- euro per maand kun je ook de Yamaha Jog R, de Honda Vision of de Aprilia SR50 Motard kopen op afbetaling.

Je kunt voor minder dan 30 euro per maand ook een goede elektrische scooter leasen!

 

Toch iets meer investeren?

vespa-scooter-leasenEen nieuwe scooter kun je al voor zo’n 800 euro kopen, maar waarom zou je niet wat meer uitgeven aan kwaliteit? Die 5,- of 10,- euro die je nu meer betaald per maand kun je nu waarschijnlijk best missen en zorgt ervoor dat je langer plezier hebt van je scooter. Daarnaast brengt de scooter later ook meer geld op wanneer je hem over een aantal jaar weer verkoopt.
Ga je de scooter dagelijks gebruiken dan adviseren we je een degelijk scootermerk te kiezen zoals Vespa, Piaggio, Kymco, Peugeot, Yamaha en Gilera. Je betaald wel wat meer dan de goedkopere merken zoals IVA, Killerbee en Turbho maar krijgt ook meer waar voor je geld. Gebruik je de scooter echt voor plezier en met mooi weer dan is een goedkope scooter ook prima natuurlijk.

Elektrische scooters zijn ook niet duur. Tegenwoordig heb je al een leuk en goed model voor slechts 1499,- euro. Kijk maar eens naar de Nipponia e-rex!06Voordelen van een nieuwe scooter

Er zijn veel voordelen bij het kopen van een nieuwe scooter. Zo krijg je garantie en bent er zeker van dat alles perfect functioneert en er geen onderhoudskosten op kort termijn zullen plaatsvinden. Een nieuwe scooter is een stuk betrouwbaarder en bovendien zuiniger qua brandstofverbruik. De techniek van tegenwoordig laat je niet meer in de steek en is bovendien een stuk veiliger.

 

Nadelen van een tweedehands scooter

roestige-boutJe kunt de pech hebben dat je na een dag, week of maand pech krijgt met je tweedehands scooter. Er kan altijd iets onverwachts stuk gaan. Los van de reparatiekosten sta je wel met een probleem. Stel je voor dat je bij je bestemming bent aangekomen en naar huis wilt, en je scooter start niet meer??? Uiteraard kun je een tweedehands scooter ook voorzien van een goede onderhoudsbeurt, maar als je alle kosten bij elkaar optelt waaronder het vervangen van o.a. remmen banden dan is een nieuwe scooter wellicht nog niets eens zoveel duurder. Vergeet niet de garantie die je bij een nieuwe scooter krijgt.

Gerelateerd