Vespa Primavera Touring

vespa primavera -touringNa een afwezigheid van 45 jaar, werd eind 2014 de Primavera van Vespa in een nieuw jasje gestoken. En voor luxepaardjes is de Primavera Touring editie uitgebracht. De Primavera Touring is een extra luxe uitvoering van de Primavera.

De Primavera Touring editie wordt standaard geleverd met erg veel extra’s. Zo is dit model standaard voorzien van een laag Vespa windscherm en een in chroom uitgevoerde voor- en achterklapdrager. Ook is er aan de voorzijde een chromen rekje gemonteerd. En dit is niet alleen gedaan, omdat het er zo leuk uit ziet: je kan het rekje gebruiken voor transport.

Daarnaast is ook de kleur goed om even te noemen. Want de kleur van de Primavera Touring is speciaal. Vespa produceert de Touring in de kleurstelling Grigio Seta. In tegenstelling tot de andere modellen van de Primavera, is de Touring uitvoering dus wel in het zilver te krijgen. Maar dan wel in een speciale zilveren kleur: Vespa heeft een parelmoereffect toegevoegd, waardoor je een speciaal effect krijgt in de zon.

[products  tag=”vespa primavera” orderby=”price” order=”ASC” limit=”8″]

Gelimiteerde oplage Vespa Primavera Touring

Het luxueuze zadel van de Vespa Primavera is bruin gestikt. En de binnenkappen, zoals de voetplaat, zijn standaard mee gespoten in de kleur van de carrosserie. Wie op zoek is naar een Primavera en graag eenzelfde kleur van de binnenkappen wilt hebben, kan dus beter direct naar de Primavera Touring kijken. Normaal kost het spuiten van de binnenkappen extra geld.

Voor echte liefhebbers is de Vespa Primavera Touring sowieso een echte must have. Al is het maar omdat de Touring editie gelimiteerd wordt opgeleverd.

Motor Primavera Touringvespa primavera touring 4takt 50cc 2015

De Primavera Touring is leverbaar in verschillende modellen (snorscooter en bromscooter). De 49 cc 4-takt is voorzien van luchtgekoelde benzinemotor, waardoor je met het grootste gemak de maximumsnelheid aantikt.

De Vespa scooters staan bekend om hun rijcomfort. En dat is bij de Primavera Touring niet anders. Met de Vespa heb je veel rijplezier en de zekerheid dat je rijdt op een veilige scooter: de scooters worden uitgebreid getest en – indien nodig – aangepast.
Zo besloten de makers van de Vespa Primavera Touring na een uitgebreide test, dat scooter nog veiliger zou zijn als er voor een schijfrem werd geplaatst en achter een trommelrem.

Hoewel de Touring editie standaard wordt geleverd met erg veel extra’s, is het gelukkig nog steeds mogelijk om een breed scala aan accessoires te kopen.

Vespa Primavera Touring kopen

De Vespa Primavera Touring koop je het goedkoopst (en gemakkelijkst) online. Zo kan je op je gemak de Touring uitkiezen en primavera touring scooter kopenpersonaliseren met accessoires. Ook beveiliging zoals sloten, kun je gewoon online mee bestellen. Het op naam zetten van de scooter kan gewoon online worden gedaan, net zoals het regelen van een verzekering. En als je dat prettig vindt, kan de Primavera Touring gewoon aan huis worden bezorgd.

Wat trouwens ook een goede optie is: leasen van de scooter. Het is steeds gebruikelijker om een scooter te leasen. En dat is voordelig voor de bestuurder, omdat je niet direct een groot bedrag in één keer hoeft te betalen. In plaats daarvan, betaal je elke maand het leasetarief. Ook voor een leasecontract, kan je best eens online kijken.

Gerelateerd