Vespa Sprint S

De Vespa Sprint S is de ‘extended versie’ van de Sprint. Deze werd recent door Piaggio Vespa geïntroduceerd. En vanaf 2015 was de Sprint S dan ook voor het grote publiek verkrijgbaar.

De Vespa Sprint S kon eigenlijk niet uitblijven. Het duurde namelijk niet lang voordat Vespa Primavera een Touring versie kreeg, vol met extra opties en een speciale kleurstelling. En ook de Vespa Sprint heeft nu een extra luxueuze versie: de Vespa sprint S.

Vespa Sprint S kleurstelling

Het grootste verschil met de Vespa Sprint en de Vespa Sprint S is de kleurstelling. Het Sprint S model wordt geleverd in een grijze kleurstelling: Grigio Titanio. Dit is een kleur die exclusief wordt gebruikt voor de Vespa Sprint S.

vespa sprint s grigio titanio

De Grigio Titanio geeft een matte grijze kleurstelling. En laat het aan de Italianen over om dit verder af te werken met een bijpassend zwart zadel en gekleurde elementen die de matte kleurstelling aanvullen. Zo is het zadel voorzien van een zwarte bies. En ook de velgen sluiten mooi aan: zwarte velgen met een zilveren velgrand.

Onder de motorkap zijn er geen verschillen met de reguliere Vespa Sprint. De Sprint wordt geleverd met twee motorkeuzes: een 50cc 4-takt en een 125cc uitvoering. De 50cc heeft een tankinhoud van 7 liter en de 125cc heeft een tank die met maar liefst 8 liter kan worden volgeladen.

[products  tag=”vespa primavera” orderby=”price” order=”ASC” limit=”24″]

Vespa Sprint S accessoiresvespa sprint s accessoires

De Vespa’s staan niet alleen bekend om hun iconische design en rijplezier, maar ook om alle accessoires die leverbaar zijn. En dat is bij de Vespa Sprint S niet anders. Er is een hele brede lijst met accessoire mogelijkheden.

Zo kan je 12 inch aluminium velgen kopen, om je Vespa Sprint S een extra sportieve uitstraling mee te geven. Maar ook een in de bodykleur gespoten topkoffer is gewoon leverbaar. Windscherm, sportieve kuip, windschermen en elektronische alarmsystemen: de lijst met accessoires is haast oneindig.

Vespa sprint S kopen

Ben je op zoek naar de Vespa Sprint S? Daar hoef je niet heel het land voor door. Want je kan de scooter gewoon op het internet kopen. Veel mensen denken misschien niet direct aan het online kopen van een scooter, maar het is een ideale manier om snel en goedkoop de weg op te gaan.

Een goedkope Vespa Sprint S koop je bij voorkeur online. Het is gewoon mogelijk om accessoires mee te bestellen, zoals een slot of Vespa accessoires. En ook het op naam zetten van de scooter, kan gewoon zonder dat je fysiek in de winkel aanwezig hoeft te zijn. Hetzelfde geldt voor een verzekering.

Gemak dient de mens. Daarom wordt de scooter tegen een kleine meerprijs ook gewoon thuisbezorgd. Heel gemakkelijk en goedkoop: een perfecte combo.

Sprint S leasenvespa sprint s scooter kopen

De Vespa Sprint S is een prachtige scooter, maar het is begrijpelijk dat de prijs van de scooter een obstakel kan vormen. Gelukkig hoeft dat je nu niet meer tegen te houden. Want met een leasecontract kan je de scooter gewoon leasen.

Je hebt dan niet de hoge instapprijs, maar betaalt gewoon maandelijks het leasebedrag. Zo wordt de Vespa Sprint S voor iedereen bereikbaar. Bovendien is er een hele aantrekkelijke regeling. Als je aan het einde van de leaseperiode de scooter nog wilt houden, dan kan je deze tegen een zeer beperkt bedrag afkopen. Het bedrag dat je moet betalen wordt ook wel de restwaarde genoemd.

Het leasen van een Vespa Sprint S is dus een hele aantrekkelijke optie. Zeker als je realiseert dat de Vespa scooters erg lang mee kunnen gaan. Ook voor een leasecontract kun je online aan de slag.

Gerelateerd