Vespa-Primavera-accessoires

Vespa Primavera accessoires

Vespa-Primavera-accessoiresDe Vespa Primavera is weer terug van weggeweest. Dit model is maar liefst 45 jaar uit productie geweest maar is nu wederom gloednieuw te verkrijgen met die klassieke uitstraling maar met nieuwe en hoogwaardige technologie. De eerste Vespa kwam uit in 1946, toen fabrikant Piaggio niet langer vliegtuigen mocht bouwen na de Tweede Wereldoorlog. Omdat de motoren in die tijd groot en zwaar waren wilde Piaggio iets heel anders ontwerpen voor comfortabele stadsritten. Zo ontstond het idee voor de Vespa, een lichte scooter met doorstap en een elegant design. Het woord “Vespa” betekent “Wesp” omdat het model van de scooter veel leek op de vorm van een wesp. De doorstap maakte de scooter ook meteen populair bij de dames. In tegenstelling tot de motoren waar je overheen moest stappen, kon je met de Vespa ook rijden met een rok of jurk.

Vespa Primavera is terugVespa-Primavera-full-opties-accessoires

De Vespa Primavera was al eerder een succes voor Piaggio, maar werd decennia geleden al uit de productie gehaald. Nu is de vernieuwde Primavera de opvolger van de Vespa LX. Die Vespa werd uitgebracht ter gelegenheid van zestig jaar Vespa technologie. De Primavera heeft veel kenmerken van de populaire Vespa 946. Deze scooter staat in hoog aanzien vanwege de vooruitstrevende technologie en uitstekende bouwkwaliteit. De nieuwe Primavera is daarmee ook een pareltje in scooter constructie. Om de Vespa Primavera perfect aan te laten sluiten op elke rijder zijn er diverse Vespa Primavera accessoires beschikbaar.

Vespa Primavera accessoiresvespa-primavera-alarmen

  • Een Vespa is niet af zonder stickers van het merk en model, daarom kun je nieuwe stickers aanschaffen met het herkenbare Vespa merk, de Primavera tekst of als compleet stickerset.
  • Voor de sportieve Vespa rijder kun je prachtige Primavera velgen aanschaffen in een mat zilveren kleurstelling.
  • Zijspiegels moeten nog wel eens worden vervangen, zorg voor optimaal zicht op de weg met Vespa Primavera achteruitkijkspiegels.
  • Bescherm jouw scooter ook tijdens slecht weer. Je kunt kiezen voor een minimale bescherming met een buddydeck zodat de buddyseat droog blijft, of kies voor een volledige scooter hoes die jouw Primavera prima zal beschermen.
  • Over bescherming gesproken, parkeer jouw Vespa nooit zonder degelijk slot of zonder een alarmsysteem. Je wilt ook met jouw scooter weer naar huis toe rijden.

De Vespa Primavera heeft weer een nieuw leven gekregen. Het vernieuwde model is nog mooier dan voorheen, en technisch is alles compleet onder handen genomen waarmee je een modern comfort hebt op een klassiek gestylede scooter.

Gerelateerd