Vespa Sprint accessoires

By   maart 10, 2016

Al sinds 1946 geeft Vespa de toon aan in scooter design. De eerste Vespa werd genoemd naar de wesp vanwege de karakteristieke vormgeving met strakke lijnen, een elegante vorm en een open middendeel. Het was een groot contrast met de Puch en BMW motoren van Duitse makelij. De Vespa werd ook snel populair bij de dames, de motoren waren lichter, ze konden soepel door het Italiaanse stadsverkeer rijden en je kon er ook met een rok of jurk op rijden. Er zijn in de loop der jaren veel modellen geweest maar het karakter van de originele Vespa is nooit verloren gegaan. De populaire Vespa S is vervangen door de Vespa Sprint.

De S van Sprintvespa-sprint-scooter

De Vespa S was een populaire scooter vanwege het sportieve uiterlijk. In de Vespa Sprint zijn alle kenmerken van het oude model in stand gehouden en aangevuld met nieuwe technologie en subtiele updates en verbeteringen aan het design. De Vespa Sprint is ook populair bij de heren vanwege het sportieve uiterlijk. Je kunt deze scooter nog mooier maken met originele Vespa Sprint accessoires.

Welke Vespa Sprint accessoires zijn er?

Een Vespa Sprint komt tot leven met chroom. Dat maakt dit sportieve model stoer en het is ook praktisch. Met een chromen bagagedrager bijvoorbeeld, dat is een typische Vespa Sprint accessoire die in het oog springt en tevens ideaal is voor een lange rit. De Vespa Sprint spiegels zijn ook prachtig in een glanzend chromen uitvoering. In het zonlicht spiegelt en fonkelt een opgepimpte Vespa scooter als geen ander. De sierbeugels van chroom hebben ook een functie, bij een ongeval of slippartij is er minder kans op schade aan de scooter.

Een wiel is ook een accessoireVespa-Sprint-accessoires

Een andere populaire Vespa Sprint accessoire is het wiel. Een Vespa wiel met een klassieke streep aan de zijkant laat de scooter een tijdreis maken. De sportieve en moderne elementen van de Vespa Sprint gaan heel goed samen met een klassieke gestyled wiel. Jouw scooter ziet er al sneller uit als deze nog op de standaard staat! Kijk ook eens naar de prachtige velgen die er verkrijgbaar zijn. Je kunt ook de handvatten vervangen met een mooi retro kleurtje en draag een klassieke Vespa jethelm om elke rit bijzonder te maken.

Vespa Sprint accessoires zijn volop leverbaar in onze webwinkel. De Vespa Sprint is de opvolger van de Vespa S, hiervoor zijn ook nog accessoires en scooter onderdelen leverbaar. Zo kun je nog jarenlang genieten van jouw scooter en veel kilometers maken op dit Italiaanse paradepaardje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *