Vespa accessoires

vespa-scooter-accessoires

Vespa is het bekende scootermerk dat sinds 1946 wordt gebouwd door de fabrikant Piaggio. De naam “Vespa” staat voor “Wesp”, vanwege het uiterlijk aan de achterzijde van de scooter. Daarnaast heeft de Vespa ook een doorstap waarmee het zich destijds wist te onderscheiden van scooters van Duitse makelij. In de loop der jaren zijn er veel Vespa types op de markt verschenen die in verschillende landen werden gebouwd. Momenteel zijn de Vespa Sprint (S) en de Vespa Primavera (Touring) nog steeds in productie en worden nog veel verkocht. De lichte maar degelijke bouw spreekt rijders zeer aan, de modellen zijn elegant en uitstekend geschikt voor het stadsverkeer.

Vespa accessoires kopen

Je kunt veel Vespa accessoires kopen in de winkel, vrijwel alle onderdelen zijn los te verkrijgen waarmee je jouw Vespa scooter in topconditie kunt houden. Vespa accessoires zijn online vaak goedkoper, en het assortiment is vaak groter dan Vespa accessoires in de winkel. Je kunt onderscheid maken in verschillende categorieën; Elektrische delen, Motordelen, Frame delen en Accessoires.

Vespa accessoires winkel

Vespa-accessoires-winkel

Er zijn veel Vespa accessoires te koop, hier zijn een aantal populaire onderdelen die in de online winkel verkrijgbaar zijn:

  • Stickers: Koop originele Vespa stickers voor jouw scooter of pimp jouw Vespa met de kleuren van de Italiaanse vlag. Naast het bekende Vespa merk logo kun je ook stickers bestellen met verschillende types en uitvoeringen waaronder het touring model, de 4-takt versie en zelfs Piaggio stickers, het moederbedrijf van Vespa.
  • Beugels: Valbeugels beschermen jouw scooter bij een val of aanrijding. Het zijn tevens sierbeugels die een luxe uitstraling aan elke scooter geven. Een sierbeugel van chroom maakt jouw Vespa helemaal compleet.
  • Zadel: Een zadel is aan slijtage onderhevig. Daarom kun je speciale buddydecks kopen om het zadel in goede staat te houden. Je kunt ook kiezen voor een compleet nieuw zadel, bijvoorbeeld een prachtig lederen zadel met gedetailleerde afwerking.
  • Alarmsysteem: Bescherm jouw Vespa scooter tegen diefstal met een degelijk alarmsysteem. Je kunt alarmkabels en afstandsbediening ook los bestellen.
  • Verlichting: Rijd veilig en zorg dat de verlichting goed werkt. Controleer regelmatig de voor- en achterlichten en knipperlichten van jouw scooter.

Vespa-accessoires

Koop jouw Vespa accessoires in de online winkel voor een ruime keuze, een goede service en een snelle levering. Zo zal jouw Vespa jarenlang in topconditie blijven. Voor de meeste modellen zijn volop accessoires beschikbaar, kijk in de beschrijving voor welke types de accessoires geschikt zijn, of neem even contact met ons op.

Gerelateerd