AGM Star Pimpstyle

Zoek je een mooie en betrouwbare retro scooter in een model die niet iedereen al heeft, dan moet je de AGM Star Pimpstyle kopen. Het model is gebaseerd op een zeer populair jaren ‘80 model, en is voorzien van white wall banden die het retrodesign helemaal compleet maken. Bovendien kun je de Pimpstyle kopen als 25km snorscooter en 45km bromscooter!

Opstappen en wegrijden

De AGM Star Pimpstyle is een bijzonder handzame scooter. Dit is te danken aan zijn compacte afmetingen. Je stapt gemakkelijk op en rijdt er gemakkelijk mee weg. In een drukke stadsomgeving met veel verkeersdrukte stuur je moeiteloos tussen het verkeer door. De Star is namelijk ook bijzonder handzaam en goed bestuurbaar.

Een ander pluspunt aan de Star Pimpstyle van AGM is dat er ook een remschijf aanwezig is die de remweg verkort. Dat maakt het rijden net weer een stukje veiliger.

Wie een scooter wil kopen waar je met 2 personen prima op kunt zitten, kan dus ook kiezen voor deze AGM, want het zadel is groot genoeg. De treeplank loopt iets verder door zodat de passagier hierop ook de voeten kwijt kan. Het zadel kan omhoog geklapt worden welke dan vervolgens toegang verschaft tot een bergruimte waar als voorbeeld een helm in opgeborgen kan worden. Zowel de bromscooter (45) als snorscooter (25) beschikken over deze bergruimte.

agm-scooter-star50-pimpstyle

Veel scooter voor weinig geld

Zoek je een mooie retro scooter met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding, dan is deze AGM retro scooter een aanrader. Hij is goedkoop, voorzien van betrouwbare techniek, en rijdt ook nog eens super voordelig dankzij de slimme 4-takt motor. Het motorblok heeft een gemiddeld verbruikt van 1 liter op 40 kilometer, en is voorzien van een kickstart en elektrische start.

Euro 2 uitvoering

Zolang de voorraad strekt kun je de AGM Star Pimpstyle kopen met een Euro2 motorblok. Het verschil tussen de Euro2 en Euro4 is dat de Euro4 een lagere hoeveelheid schadelijke stoffen uitstoot. De Euro2 is nog beperkt leverbaar, dus wacht niet te lang met bestellen.

Euro 4 motorblok

Met het Euro4 motorblok ben je schoon bezig. De uitstoot aan schadelijke stoffen is een stuk minder waarbij je tegelijkertijd werkt aan een beter milieu. Verbrandingsmotoren zijn in het algemeen vervuilend, maar de Euro4 dus een stuk minder.

AGM Star Pimpstyle kopen

Wanneer je op zoek bent naar een unieke en goedkope retro scooter, dan raden we je aan de AGM Star Pimpstyle te kopen. Hij is zuinig, voorzien van betrouwbare techniek, en rijdt verrassend lekker. Meer dan alleen mooi dus!

AGM scooter leasen

Door de AGM scooter te leasen kun je nog goedkoper uit zijn. Met leasen betaal je de scooter namelijk in termijnen af, en dan kost hij slechts een paar tientjes per maand. Bij ons kun je de scooter al leasen vanaf 12 maanden! 24, 36, 48, 60, of 72 maanden is ook mogelijk. Zo bepaal je eenvoudig zelf hoe snel je de scooter aflost. Wist je dat ook alle accessoires en opties in de lease ondergebracht kunnen worden? Een windscherm, goed slot, en USB aansluiting behoren hier dus ook toe!