Welke AGM VX kopen?

Er zijn merken scooters die enkele modellen uitbrengen en het daarbij houden. Dat geldt niet voor AGM, die aan de lopende band scootermodellen op de markt lanceert voor ieder type scooterliefhebber. Er bestaat wel het risico dat je een beetje verdwaalt in het aanbod. Zo kun je de AGM VX kopen in verschillende uitvoeringen, met subtiele verschillen en tevens een afwijkend prijskaartje. Scooterkopenonline.nl kijkt, vergelijkt en geeft advies over een AGM VX kopen of leasen.

agm-vx-kopen

Wie is AGM?

Dit bedrijf bestaat alweer sinds 2004 en is ondertussen uitgegroeid tot het grootste scootermerk van Nederland. Ze verkopen hun scooters via meer als 200 dealers door het land, zowel in de winkel als online. Het betreft een importeur die niet vanuit een eigen fabriek produceert, maar de productie uitbesteed aan grote fabrieken in Azië. Ze bepalen wel zelf de specifieke configuraties en mogelijkheden, waarbij ze kiezen voor een groot aantal modellen om iedere doelgroep tevreden te stellen. Je kunt een AGM goedkoop aanschaffen, of kies een wat luxer model. Zelfs met optionele extra’s ben je vaak goedkoper uit dan een ander merk in een kale uitvoering.

De modellen op een rijtje

Zoals we al eerder hebben genoemd is dit een merk dat graag in de breedte gaat wat betreft de mogelijkheden. Laten we een aantal modellen even in het kort beschrijven:

  • AGM VX: Dit is het basismodel van het type dat we op deze pagina uitlichten. De vormgeving doet sterk denken aan de Vespa Primavera, de AGM VX is wel goedkoop in vergelijking met de Italiaanse tweeling.
  • AGM VX S: Dit is een wat meer sportief design, wat je ook weer kunt vergelijken met de Vespa Sprint. Voor mensen die een wat meer modern design wensen dan de ‘retro look’.
  • AGM VX Plus: Alles wat je kent maar dan nét iets beter en luxer. De afwerking valt als eerste op, toch is de upgrade in het motorblok een belangrijke toevoeging op de oude succesformule.
  • AGM eVX: Dit is de elektrische versie van het vertrouwde benzine model. Zonder tank, gewoon inpluggen op het stopcontact en fluisterstil rijden.

Dit is nog maar een kleine selectie modellen, we hebben hier niet de ruimte om de gehele collectie op te sommen. Zo is er de Cargo Delivery scooter met laadruimte aan de voorzijde, de Brash die er heel sportief uitziet, de Qube met opvallende koplamp of de R8 waar sportieve rijders helemaal wild van zijn. Het is dus wel duidelijk waarom ze het grootste scootermerk in Nederland zijn geworden met dit enorme aanbod!

AGM VX kopen

Je bent overtuigd van het design en de features en nu wil je een AGX VX scooter kopen via scooterkopenonline.nl. Een goede keuze, naast het basismodel zijn er nog vele opties waar je uit kunt kiezen om er echt een uniek exemplaar van te maken. Veel accessoires kun je later zelf monteren of installeren, door deze opties direct mee te bestellen bespaar je wel tijd en kosten. Als je daar niet uitkomt kun je uiteraard ook contact opnemen met de servicemedewerkers, die helpen je graag verder.

AGM VX leasen

Ondanks de zeer interessante instapprijs kun je met enkele opties snel duurder uitkomen dan je in gedachten had. Vijftig euro hier, honderd euro daar, het tikt toch aan. Gelukkig kun je ook een AGM VX leasen, dan betaal je de scooter af in termijnen. Wat niet iedereen weet over kopen op afbetaling is dat het geldt voor het volledige bedrag inclusief opties en accessoires zoals een helm of lamp. Zorg dus dat jouw scooter compleet is voordat je een leasecontract aanvraagt. Dit proces verloopt heel eenvoudig via de website van de leasemaatschappij, binnen enkele stappen ben je klaar en neemt de winkel het verder over. Na goedkeuring is het niet anders als direct kopen, alleen nu betaal je op basis van een standaard maandbedrag in plaats van direct het hele bedrag ophoesten.

We hopen je met deze informatie wat meer inzicht te hebben verschaft in de enorme collectie AGM scooters. Neem anders gerust even contact met ons op voor meer informatie!

Gerelateerd