De goedkoopste e-Bikes bestellen online

By   oktober 27, 2017

Kan een goedkope elektrische stadsfiets online ook echt goed zijn? Zeker wel, maar er zijn enkele zaken om rekening mee te houden om ervoor te zorgen dat goedkoop niet duurkoop wordt! Op deze pagina kun je een aantal tips vinden om een goedkope elektrische stadsfiets te bestellen online die voldoet aan jouw eisen. We vertellen je ook waar je op kunt besparen bij de aanschaf van jouw nieuwe e-Bike!

 

Fast Furious is al jarenlang de online specialist op het gebied van gemotoriseerde tweewielers. Je kunt hier direct jouw nieuwe e-Bike online bestellen!

 

Tip 1: Het merk zegt niet allesElektrische-stadsfiets

Er zijn heel bekende fietsmerken zoals Sparta, Union en Gazelle, die maken heel goede fietsen.  Er zijn ook nieuwere merken die je wellicht niet zo goed kent zoals Dutchebike en Delfi. Toch maken deze merken ook heel goede elektrische fietsen zonder de meerprijs van een bekend merk. Het kan dus voordeel opleveren om voor een minder bekend merk te kiezen.

 

Tip 2: Een e-Bike kan ook té goedkoop zijn

Je kunt elektrische stadsfietsen kopen die minder dan duizend euro kosten. Dat is nog een flink bedrag voor een fiets die waarschijnlijk al snel problemen zal geven. Een normale fiets zonder hulpmotor kost vaak al duurder dan duizend euro, als je voor een dubbeltje op de eerste rang wilt zitten kan je dat opbreken. Let dus op met stunters die rommel verkopen, daar krijg je spijt van!

 

Tip 3: Online elektrische stadsfiets kopen

Een Sparta elektrische stadsfiets van hetzelfde type is overal hetzelfde, toch kan de prijs verschillen. Online ben je vaak goedkoper uit, dat komt omdat de webshop minder kosten hoeft te maken aan bijvoorbeeld luxe showrooms, daarnaast kunnen online fietsenwinkels tegen scherpe prijzen inkopen. Kies uiteraard wel voor een betrouwbare webshop waar je met een gerust hart jouw e-Bike kunt bestellen.

 

Tip 4: Spaar uit op de accu

Als je zeker weet dat je korte ritten gaat maken kun je een elektrische stadsfiets kopen met een lichtere accu. Die heeft een kleinere actieradius, je kunt dan tientallen kilometers afleggen in plaats van ruim honderd kilometer voordat je de accu moet bijladen. Toch kan je dit behoorlijk wat geld besparen.

 

Tip 5: Een e-Bike leasen online

Als je enerzijds wilt kiezen voor kwaliteit, maar anderzijds op de centjes wilt letten kun je ook een elektrische stadsfiets leasen online. Je betaalt dan in termijnen, zo kun je kiezen voor kwaliteit maar je hoeft niet eerst het volledige bedrag bij elkaar te sparen.

 

Bij Fast Furious kun je ook elektrische stadsfietsen leasen, kijk direct naar de mogelijkheden en voorwaarden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *