Piaggio MP3

De Piaggio MP3 combineert de wondere wereld van de motor en de scooter in deze motorscooter. Het mooie aan deze motorscooter is dat het voor sommige mensen is weggelegd dat ze het mogen besturen met een rijbewijs B. Dit is namelijk voor mensen die een rijbewijs B hebben behaald voor 19 januari 2013. Heb je je rijbewijs na deze datum behaald dan zul je ook nog een rijbewijs A moeten halen om op deze super motorscooter te mogen rijden.

Het grootste voordeel van deze motorscooter is dat je in drukke steden gemakkelijk tussen het verkeer kunt flitsen. Je zult dan ook geen last meer ondervinden van files.

piaggio-mp3-sport

Piaggio Mp3 Business 500

Voor het combineren van de voordelen van een scooter en motor is de MP3 Business 500 perfect. Als jouw rijbewijs voldoet aan de data dan heb je niet eens een motorrijbewijs nodig om deze motorscooter te mogen besturen.

 

Piaggio Mp3 LT Business 500 ABS/ASR

Met de ABS/ASR versie heb je extra features tot je beschikking.  Zo sta je nog sneller stil en heb je meer remkracht. Bovendien kunnen de wielen niet slippen of in de slip raken. Dit zal voor meer veiligheid zorgen waardoor je met een geruster gevoel de Piaggio MP3 kunt besturen.

 

Piaggio Mp3 Sport 500

De Piaggo MP3 Sport versie is op gebied van kracht en prijs hetzelfde als de Business 500 versie. Het verschil zit hem verder in het uiterlijk. Verder beschikt ook deze versie over de krachtige capaciteiten van de motorscooter.

 

Piaggio Mp3 LT Business 500 ABS/ASR

Dit is de sport versie van de Piaggio met meer veiligheid. Dat is wat je bij deze versie krijgt. Er is meer remkracht toegevoegd waardoor je sneller stil staat wat in sommige gevallen een ongeluk kan voorkomen. Bovendien zullen je wielen niet slippen. Kortom, wil je met een veiliger gevoel de weg op? Dan is dit type iets voor jou!

Piaggio Mp3 LT Business 300 ABS/ASR

Er is ook een 300cc versie van de Piaggio Mp3. Deze beschikt over minder power dan de voorgaande types. Maar beschikt wel direct over de extra features die het een erg veilig model maken. Je zult niet eens merken dat het een instapmodel is aangezien je direct wordt omringt met luxe.

piaggio-mp3-business

Piaggio Mp3 LT Sport 300 ABS/ASR

Bij de 300cc versie is er ook de keuze voor een sportmodel. Deze is in technische eigenschappen identiek tegenover het business model , maar is meer sportief aangelegd.

 

Fantastische rijervaring

Rijden met de Piaggio MP3, welke versie je ook kiest is absoluut een ervaring. De drie wielen zorgen voor een fantastische wegligging. Ook beschikt de motorscooter over veel power waardoor je zelfs boven de 100 km per uur nog kunt inhalen.

 

Wat is ABS en ASR precies?

ABS staat voor Anti Blokkeer Systeem en ASR staat voor Anti Slip Regeling. Het ABS systeem zorgt ervoor dat je sneller stil staat. Bovendien zorgt het ervoor dat de wielen niet doorslippen bij het remmen. De ASR zorgt juist tijdens het rijden ervoor dat de wielen niet doorslippen. Zo heb je dus meer grip bij het gebruik van deze systemen. Er kan dus gesteld worden dat het hebben van ABS en ASR zorgt voor meer veiligheid.

De Sport of Business versie

Op technisch gebied zijn de Sport en Business versie hetzelfde. Het gaat vooral om welk type je wilt uitstralen. Beide versies zijn verkrijgbaar in een 300cc en 500cc uitvoering.

Piaggio MP3 leasen

Als het niet voor je is weggelegd om een Paggio MP3 direct aan te schaffen kun je er ook voor kiezen om deze motorscooter te leasen. Middels de leasecalculator kun je uitrekenen hoeveel het voor jou per maand gaat kosten.

 

Paggio MP3 kopen

Als je nog zit te twijfelen of je een 300cc of een 500cc versie wilt aanschaffen hoef je jezelf enkel de volgende vraag te stellen: ga ik veel op de snelweg rijden? Wanneer het antwoord op deze vraag ja is, dan is het beter om voor de 500cc versie te kiezen aangezien deze over meer kracht beschikt.