Piaggio Zip SP custom

Piaggio Zip SP Custom maakt maatwerk betaalbaar

Als je ooit een scooter hebt gereden ken je ongetwijfeld het merk Vespa. Maar misschien heb je niet eerder gehoord van het moederbedrijf Piaggio. Deze Italiaanse fabrikant maakt scooters, motoren en zelfs driewielers onder verschillende merken. Ze gebruiken hun eigen naam vooral voor betaalbare en toch hoge kwaliteit scooters. De Piaggio Zip SP Custom is goedkoop in vergelijking met een Vespa, en levert toch opvallend veel scooter voor relatief weinig geld. Met het geld dat je overhoudt kun je een Zip SP Custom kopen met allerlei extra’s om zo een unieke maatwerk scooter te rijden die niemand anders heeft! Laten we de opties eens wat nader bekijken op deze pagina.

Piaggio-zip-sp-custom

Stoer, sportief en snel

Piaggio maakt scooters en motoren in alle soorten en maten. De expertise in snelle motoren komt duidelijk naar voren in dit model die sportiviteit uitstraalt. Met name de grote luchtinlaat aan de voorzijde benadrukt het stoere karakter van deze scooter. De Zip SP Custom is goedkoop in vergelijking met andere Piaggio producten zoals de Vespa lijn, toch zitten ook hier allerlei hypermoderne functies op die je niet zou verwachten voor deze prijs. Denk het moderne 4-takt motorblok dat voldoet aan de nieuwe Euro 4 normering en ook lekker zuinig rijdt. Dankzij de injectie kun je ook in de winter direct wegrijden, wat wel een flink voordeel is in de lage landen.

Scooter op maat

Maatwerk is meestal een stuk duurder dan een standaard product. Toch is de Zip SP Custom goedkoop in vergelijking met veel alternatieven, zeker gezien de kwaliteit die je ervoor terug zult krijgen! We gaan niet zeggen dat je ieder boutje op maat kunt bestellen, maar veel scheelt het niet. Wat dacht je van:

  • Windscherm met smoke effect
  • Angel Eye Xenon koplamp
  • Chesterfield zadel met decoratieve bies
  • White wall banden
  • Drager
  • Koffer
  • Valbeugels
  • Speciale Akrapovic uitlaat
  • Sportvelgen
  • Zadelverwarming

We zullen maar stoppen want er is nog veel meer mogelijk. De bijzondere kleuren vallen als eerste op, denk aan namen als Midnight Blue, Giallo Opaco of Nardo Grey. Met alle opties is het goed mogelijk dat je een Zip SP Custom gaat kopen die letterlijk niemand anders in die configuratie heeft.

Piaggio Zip SP Custom kopen

Je kunt een ‘standaard’ Zip SP kiezen zonder extra opties, dan ben je voor minder dan 2000 euro klaar. Dan krijg je veel scooter voor weinig geld. Wanneer je opties gaat toevoegen zal de prijs uiteraard wel gaan oplopen. In een aantal gevallen kun je kiezen voor niet-officiële opties. Zijn deze van mindere kwaliteit? Niet altijd, ze komen gewoon niet van Piaggio en de garantie wordt door een andere fabrikant gegeven. Wanneer je twijfelt of een kopie goed genoeg is, kun je het beste even contact opnemen met de verkoper, die kan je hierin adviseren.

Zip SP Custom leasen

Met alle opties opties uit je dromen bestaat de kans dat jouw scooter toch wat duurder uitkomt dan je in de planning had. Je kunt dan doorsparen tot je aan het budget komt, een Zip SP Custom leasen is ook mogelijk. Dan betaal je niet contant maar in maandelijkse termijnen voor een periode die je zelf kunt kiezen. Dat gaat direct via de opties in de webshop, maar de toetsing en afwikkeling loopt via de leasemaatschappij. Voor de winkel is het gewoon een transactie, je hebt ook de volledige garantie en de scooter wordt ook echt jouw eigendom. Dat heet een financial lease oftewel kopen of afbetaling. Bij huren zou het een operational lease zijn, dat doen bedrijven vaak.

De Piaggio Zip SP Custom is de betaalbare scooter voor iedereen, met alle accessoires voor compleet maatwerk. Welke opties ga jij kiezen?

 

Gerelateerd