Piaggio Zip Angel Eye

  Een Piaggio Zip Angel Eye samenstellen

piaggio-zip-sp-scooter-met-eye-angel-led-koplamp

Wanneer je je Piaggio Zip Angel Eye gaat samenstellen, zijn er allerlei goede mogelijkheden. Je kiest dan bijvoorbeeld een koplamp in een iets andere vorm. Denk aan de angel eye audio look koplamp – mat grijs. Dit is een lamp in een specifieke ronde vorm die mooi past bij de titaniumuitstraling waarop je de scooter uitkoos. Het is alleen al om die reden leuk om ermee aan de slag te gaan. De uitstraling van de scooter zegt natuurlijk alles en de koplamp en de kleur spelen daar een zeer voorname rol in, zeker bij deze scooter.

 

Opbouwen rond de koplamp

Wanneer je kiest voor een Piaggio Zip Angel Eye, dan doe je dat specifiek omdat je de vormgeving van deze koplamp aantrekkelijk vindt. Het is dan ook zo dat je vervolgens de andere elementen van de scooter hierop kunt aanpassen. Het is natuurlijk aantrekkelijk om een model in een geheel te hebben. Daardoor zal je ook met een fijner gevoel de weg op gaan. Je lekker voelen op de scooter van je keuze is een belangrijke zaak. Dit weegt net zo zwaar mee als de veiligheid en het gebruiksgemak dat de scooter te bieden heeft. Let hier dus op.

piaggio-zip-angel-eye

De rol van de kleurkeuze

Je kiest niet alleen een speciale koplamp wanneer je de Piaggio Zip Angel Eye kiest. Je hebt ook de keuze uit verschillende soorten kleuren en tinten. Ook dit speelt een grote rol. In de eerste plaats biedt Piaggio je allerlei tinten die je niet snel ergens anders vindt. Het zijn de kleuren die juist voor een bijzondere uitstraling zorgen. Ze passen bijvoorbeeld beter bij het sportieve karakter van de scooter. Mat grijs is daar een goed voorbeeld van. Deze grijstint is juist flitsend. Dit is natuurlijk niet iets wat je verwacht wanneer je grijs kiest.

Led voor een bijzondere uitstraling

De Piaggio Zip Angel Eye heeft verlichting in de vorm van led. Die zit niet alleen in de koplamp. Alle vormen van verlichting die je op de scooter kiest zijn hiermee uit te rusten. Op die manier zorg je ervoor dat je op een goede manier te zien bent. Terwijl het soort licht ook gewoon beter is. In dat opzicht is de keuze voor de angel eye koplamp ook gewoon een hele bewuste. Je kijkt dan verder dan alleen maar de mooie look die de scooter daardoor krijgt. Het is fijn om hiervan te kunnen genieten.

Angel-eye-Piaggio-zip-LED-samenstellen

Met een bijzondere scooter de weg op

In alle opzichten is de Piaggio Zip Angel Eye een bijzondere scooter. Van de vormgeving van de koplamp, tot de kleur, tot de vele verschillende opties die erop te krijgen zijn. Al deze zaken maken juist van dit model iets bijzonders dat je niet snel ergens anders zal vinden. Zelfs niet wanneer je kijkt naar de andere scooters die deze fabrikant op de markt heeft. Ook in dat opzicht is er dus veel voor te zeggen om hiervoor te kiezen. Alle reden om je daarom dus ook te richten op de Piaggio Zip.

 

Gerelateerd