Riva scooters

De Riva scooters lijken heel erg op een Vespa scooter. Het voordeel aan de Riva scooters is dat ze een stuk goedkoper zijn dan de dure Vespa scooters. Wil je dus wel graag een Vespa scooter op het gebied van uitstraling, maar hoeft er niet perse een Vespa merknaam aan vast te hangen, dan is een Riva scooter iets voor jou!

De Riva scooter modellen riva-scooters

De bekende Vespa scooter modellen worden gekloond onder de naam Riva. Wij beschikken over al deze bekende gekloonde Vespa modellen waardoor je dus op een goedkope manier een Vespa kunt rijden. Het gaat hier bijvoorbeeld om het model Vespa Primavera, de Vespa LX (voorganger Primavera) en de Vespa Sprint.

Riva LX

De Riva LX is nagemaakt vanuit de stijl van de Vespa LX. Niet alleen de Riva LX hebben we als namaak scooter van de Vespa LX. Ook de IVA Lux 50 hebben we in ons assortiment. Bij de IVA Luxe 50 kun je uit wel 12 kleuren kiezen en de prijs is ten opzicht van de Riva LX nog scherper.

Ook de Riva LX beschikt over een 4-takt motor. Dit betekent dat je er erg zuinig mee kunt rijden en het brandstofverbruik dus een stuk lager komt te liggen met 2-takt scooters.

De LX kun je omdraaien als XL en dat is wat je met de Riva LX krijgt aan opbergruimte. Zo kun je niet alleen gemakkelijk je helm kwijt in de grote opbergruimte, maar kun je ook andere zaken kwijt in het handschoenenkwastje. Net als de Riva S kun je de Riva LX verkrijgten in een 25 km per uur versie en een 45 km per uur versie.

Om de scooter nog extra te personaliseren kun je een windscherm kopen of andere custom artikelen. Hierbij geldt dat de prijs inclusief montage is.

Riva S of Riva Sport S

De Riva S of Riva Sport S is gemaakt vanuit het idee van de Vespa Sprint. Riva S heeft het retro model van Vespa zeer goed nagemaakt en als je er één voorbij ziet rijden zie je het verschil nauwelijks. De Riva S valt meteen op met de vierkante koplamp en de gehele uitstraling ziet er robuust uit.

Je kunt de scooter in twee varianten aanschaffen. Zo kun je een snorscooter kopen die 25 km per uur kan en een zogenaamde bromscooter die 45 km per uur kan. Naast dat het design is nagebouwd op die van de Vespa zijn er ook features nagemaakt. Zo beschikt ook de Riva S over diefstalpreventie door een speciaal contactslot en kun je gemakkelijk je helm, slot of andere zaken meenemen.
riva-sport-s

4-takt

Een groot voordeel aan de Riva S is dat het over een 4-takt motor beschikt. Dit zorgt ervoor dat de scooter 1 op 40 kan lopen en zeer zuinig is. Helemaal als je weet dat de scooter over een tankinhoud van wel 6,5 liter beschikt. Naast dat een 4-takt motor veel zuiniger is, is er nog een groot verschil ten opzichte van de 2-takt variant. Zo is er nauwelijks onderhoud nodig aan de 4-takt motor.

Hoe kun je de scooter aanschaffen?

Er zijn verschillende manieren hoe je de scooter kunt aanschaffen. De meest voor de hand liggende manier is uiteraard om de scooter te kopen, maar er zijn meerdere manieren hoe je een mooie Riva scooter kunt aanschaffen. Zo kun je er ook voor kiezen om een Riva scooter te leasen of om er het te kopen of afbetaling. Wat in ieder geval handig is, is dat je het gemakkelijk online kunt bestellen op fastfurioiusscooters.nl

Riva scooter kopen

Heb je je keuze gemaakt tussen de verschillende soorten Riva scooters en weet je welke items je erbij wilt aanschaffen om je scooter extra te personaliseren? Dan kun je je Riva scooter aanschaffen. Bij het aanschaffen is de Riva scooter met garantie direct in jouw bezit.

Riva scooter leasen

Als je niet direct het bedrag voor de Riva scooter neer kunt tellen, dan kun je er voor kiezen om het te leasen. Hiervoor hebben we een duidelijke lease calculator gemaakt. Met deze leasecalculator met deze lease calculator kun je gemakkelijk de prijs uitrekenen die je per maand betaald. De regel is dat hoe langer je least des te goedkoper is de scooter per maand.

Riva scooter kopen op afbetaling

Er is nog een derde optie. Zo kun je een Riva scooter ook kopen op afbetaling. Je betaald dan per maand 20 euro. Bij alle opties geldt dat je de scooter zelf kunt afhalen of hem door ons laat bezorgen voor slechts 49,95 euro.

Gerelateerd