Caferacers

Welke RAW Hanway 50 kopen?

AGM-RAW-Hanway-caferacerAls je van stoere bromfietsen houdt met een klassieke uitstraling, dan ken je ongetwijfeld de BTC of AGM Caferacer. Dit bijzondere model is leverbaar als 125cc motorfiets maar ook als 50cc bromscooter met een maximumsnelheid van 45 km/u. Wil je graag de RAW Hanway 50 kopen of leasen, maar wil je graag nog wat meer informatie over dit bijzondere model? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Over Hanway

Het merk Hanway is gevestigd in Spanje, ze hebben daar een bedrijf van 12.000 vierkante meter waaronder een groot warenhuis. Er werken 1500 mensen en ze leveren aan honderden retailers in Spanje en Portugal. Ze produceren hun scooters niet in eigen huis, dat wordt in China gedaan volgens hun specificaties. Ze hebben een breed assortiment tweewielers waarvan de RAW Hanway 50 misschien wel het mooiste model is.

AGM Caferacer

Er wordt wel gedacht dat de AGM Caferacer door dit merk gebouwd wordt, toch is dat niet het geval. Je kunt inderdaad een AGM Caferacer kopen, er is ook een BTC uitvoering leverbaar met dezelfde naam. In beide gevallen betreft het een Hanway scooter, het verschil is de importeur. Zowel AGM als BTC importeren scooters voor de Nederlandse markt, ze bouwen niet zelf. Je kunt dus een RAW Hanway kopen of leasen van zowel AGM als BTC, naast mogelijke garantievoorwaarden is er in principe dus geen verschil. Mocht je meer willen weten over de opties kun je direct op Scooterkopenonline.nl kijken.

Wat maakt de RAW Hanway 50 zo bijzonder? 

RAW-Hanway-caferacer-kopenEr zijn veel liefhebbers van klassieke motoren vanwege het stoere uiterlijk en ook het rijcomfort. Maar niet iedereen heeft zin om een motorrijbewijs te halen om op een gevaarte van 125cc of meer te rijden. Deze 50cc bromfiets heeft dezelfde uitstraling als de zware variant, maar ditmaal kun je met een bromfiets– of autorijbewijs de weg op. Net zoals met andere bromfietsen is dat de openbare weg binnen de bebouwde kom en het fietspad buiten de bebouwde kom. Laten we eerlijk zijn, dat is wel zo veilig met een tweewieler in het drukke verkeer. Een helm dragen is verplicht, dat geldt ook voor passagiers achterop. Jazeker, je kunt met twee personen op deze bromfiets rijden, of met een hele club scooters op pad gaan touren.

Opstapje naar het echte werk

btc-RAW-Hanway-caferacerJe hebt een besluit genomen; je gaat een AGM caferacer kopen of een BTC RAW Hanway 50. Maar is 45 km/u wel voldoende, en hoe is het eigenlijk mogelijk dat je zoveel motor krijgt voor zo weinig geld? Dan hoor je verhalen over “Chinese scooters” en je begint toch te twijfelen. Het is natuurlijk waar dat je voor minder dan 2000 euro niet een nieuwe Harley Davidson kunt kopen bij Scooterkopenonline.nl. Het grootste publiek voor deze ‘motorbrommers’ zijn vooral de beginnende motorrijders die een Caferacer leasen of kopen als hobby of voor woon- werkverkeer, en na enkele jaren ‘upgraden’ naar iets groters, zwaarders en mooiers. Daarmee is het geen slechte investering, integendeel. De prijs/kwaliteitsverhouding van dit model in onovertroffen, je moet alleen niet denken dat je een luxe Vespa scooter of Honda motor koopt.

Ook geschikt voor leasen

Omdat deze brommers over het algemeen niet als primair vervoermiddel gekocht worden, kan het even duren voordat je het gezin of jezelf hebt overtuigd dat het een goede keuze is. Maak het jezelf makkelijk, je kunt namelijk ook een Hanway leasen. Dan betaal in maandelijkse termijnen de scooter af in jouw eigen tempo. Dat voelt toch nét wat fijner dan een paar duizend euro op tafel leggen. Heb je al gespaard voor iets moois? Verwen jezelf dan met misschien wel de mooiste 50cc scooter die je op dit moment kunt kopen!

Gerelateerd