Wat is WOK status en wat moet je ermee?

Wanneer je ooit op een scooter hebt gereden die ‘op het randje’ balanceerde van de wettelijke verplichtingen, dan ben je wellicht bekend met de gevreesde “WOK status”. Maar wat is het eigenlijk en wat moet je ermee? Dat leggen we uit in deze blog. Wachten op Keuring WOK status betekent “Wachten op Keuring”. Dit wordt… Continue reading »

Hoe hoog zijn scooter boetes in 2019?

Heb je volgens de politie iets fout gedaan? Dan bestaat de kans dat je een boete mag betalen. Maar hoeveel moet je betalen voor welke overtreding? Hier is een lijstje met scooter boetes die gelden voor 2019, die wellicht in 2020 worden bijgesteld. Houd er rekening mee dat je ook 9 euro administratiekosten moet betalen… Continue reading »

Scootmobiel regels Vraag & Antwoord

Scootmobielen zijn enorm behulpzaam in de mobiliteit van mindervaliden, senioren en iedereen die zich veilig en snel wil voortbewegen op de openbare weg. Maar iedere weggebruiker moet zich ook houden aan de verkeersregels. Niet voor iedere weggebruiker zijn dezelfde regels van toepassing, voor een scootmobiel gelden afwijkende regels. Op deze pagina vind je de meest… Continue reading »

Voordelen van een elektrische damesfiets

Wil je een elektrische damesfiets kopen maar weet je niet waar je moet beginnen? De online scooterspeciaalzaak Fast Furious verkoopt tegenwoordig ook goedkope ebikes van verschillende merken en in diverse prijsklassen. Voordat je een elektrische damesfiets gaat bestellen is het verstandig om eerst wat informatie op te zoeken. Op deze pagina noemen we vijf voordelen… Continue reading »