Scooter in Amsterdam kopen

‘Autoluw’ is een term die je steeds vaker hoort in grote steden. Dit betekent dat auto’s niet meer in het centrum mogen of kunnen komen. Dus op de fiets of met de tram? Je kunt natuurlijk ook een scooter in Amsterdam kopen, dan rijd je overal naartoe en ook lekker snel. Wat moet je eigenlijk kiezen? Bromfiets, snorfiets, benzine, elektrisch of misschien een driewieler? Ook in Amsterdam kun je online bestellen met bezorging aan huis. Dan kun je de auto voortaan laten staan!

scooter kopen amsterdam

Van Vespa tot Vespelini

De meest herkenbare scooter is absoluut Vespa. Dit model van Piaggio is sinds 1946 op de markt, en is niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Niet alleen in Italië, maar ook voor het drukke stadsverkeer in Amsterdam is een scooter kopen een goed idee. Nog steeds is Vespa een bijzonder en innovatief merk, wat dacht je van de volledig elektrische Elettrica? Toch zijn er ook goedkopere alternatieven zoals de ‘nep’ kopieën van het beroemde retro merk onder namen als Vespelini of Grande Retro. Toch wat meer eigen karakter? Dan kun je bijvoorbeeld voor een SYM gaan, een merk dat een uitstekende prijs / kwaliteitsverhouding levert. Of ga voor iets bijzonders en rijdt voortaan op een Hanway Caferacer of een Chopper model. Ja, gewoon met een bromfiets certificaat, je hebt ook voor deze modellen geen motorrijbewijs nodig.

Scooter in Amsterdam kopen of leasen?

Er zijn drie opties om jouw droomscooter te betalen. Als eerste direct afrekenen. Heel duidelijk, heel veilig en je hoeft nergens meer naar om te kijken. Dan is er leasen, wat kopen op afbetaling betekent. Na een toetsing die je online kunt uitvoeren kun je snel een scooter samenstellen. Het betreft hier een ‘financial lease’, na afbetalen is de scooter helemaal jouw eigendom inclusief de restwaarde. Dit is een interessante optie voor mensen die niet direct een groot bedrag willen of kunnen uitgeven, maar wel een stabiel inkomen hebben. Als derde is er een soort tussen variant. Dit wordt IN3 genoemd omdat je in drie termijn betaalt. Een deel bij aanschaf en vervolgens twee maanden een betaling. Zo hoef je niet eerst geld te sparen, je bespaart wel tijd. Daarnaast hoef je niet uit te wijken naar je tweede, goedkopere keuze brommer. Het mooiste is dat je ditmaal geen rente betaalt, van een BKR toetsing is ook geen sprake.

 

Alles thuis regelen

Een scooter kopen in Amsterdam betekent niet dat de winkel ook fysiek in Amsterdam gevestigd moet zijn. Je kunt auto’s en villa’s online kopen, waarom niet een scooter? De bezorgkosten zijn goed te doen, met bezorging aan huis hoef je de deur niet uit. Kijk eerst naar het totale aanbod scooters, en kies de opties die jij wilt. Bekijk ook zeker de specials, daarmee kun je vaak besparen op accessoires. Wil jij een unieke scooter met Audi stijl verlichting of wil je sneller dan wettelijk is toegestaan? Het is allemaal mogelijk, met een keuze in het menu en een klik op de knop. En als je vragen hebt mail of bel je even, ingewikkelder hoeft het niet te zijn. Naast scooters kun je ook een scootmobiel of brommobiel kopen in Amsterdam, eveneens met veel maatwerk opties.

Gerelateerd