Scooter kopen in Alkmaar

We hoeven je niet te vertellen dat auto’s en het openbaar vervoer lang niet altijd ideaal zijn om mee te reizen. Dan is er gelukkig nog jouw trouwe tweewieler. Nee, niet die fiets waar je met een flinke wind bezweet op je bestemming aankomt, maar een snor- of bromfiets natuurlijk. Een scooter kopen in Alkmaar is heel eenvoudig via onze webshop, met levering aan huis of ophalen bij jou in de stad. Ook voor reparatie en onderhoud kun je op ons rekenen. En de betaling? Daar komen we ook wel uit. Want naast onze lage prijzen voor scooters hebben we ook nog enkele betaalopties zoals IN3 of een scooter leasen in Alkmaar. Lees verder wat er mogelijk is of begin direct met shoppen.

Online scooter kopen, in Alkmaar ophalen

Ons hoofdkwartier bevindt zich in Alphen aan den Rijn. Dat is nog te doen vanuit Alkmaar, maar het is een eind weg natuurlijk. Gelukkig hebben we bij jou in de stad een servicepunt waar je niet alleen terecht kunt voor reparatie en onderhoud maar ook om jouw nieuwe brommer op te halen. Wil je liever niet de deur uit? Geen probleem, wat voor een vast, laag tarief komen we jouw nieuwe snor- of bromscooter aan huis leveren.

 

Welke brommer past bij jou?

Je bent op afspraak welkom in onze zaak of servicepunt om een nieuwe scooter uit te zoeken, maar via onze webshop kun je echt het volledige assortiment bekijken. Je bent niet gebonden aan openingstijden, reiskosten of opdringerige verkopers. Zo heb je tijd en rust om écht die scooter te bestellen die aansluit op al jouw wensen. Hier zijn drie redenen om te kiezen voor onze winkel:

  • De beste merken: Naast de bekende merken zoals Vespa, Piaggio, Peugeot, Honda en Yamaha vind je ook alternatieven zoals Sym, Kymco, IVA, BTC en nog veel meer. Alle merken en modellen hebben hun eigen unieke features zodat er altijd een optie is die aansluit op jouw wensen.
  • De meeste opties: Het stopt niet bij een merk en model, en ook niet bij de kleur. Je kunt namelijk bij aanschaf al kiezen uit heel veel opties en accessoires. Zowel voor het uiterlijk van jouw scooter als de veiligheid. Ook opvoeren of een grotere accu op een e-scooter zijn opties die wij voor je kunnen verzorgen. Heb je vragen? Stel ze gerust!
  • De scherpste prijzen: Als webshop kunnen we leveren tegen zeer scherpe prijzen met levering door heel Nederland. Je hoeft dus nooit meer rond te winkelen omdat wij ervoor zorgen dat je nooit teveel betaalt.

Je kunt kiezen tussen traditionele brommers op benzine of elektrische scooters met een accu. Zelfs Vespa maakt tegenwoordig e-scooters, daarnaast zijn er nieuwe merken als Nipponia, Lifan en Next met unieke modellen op elektrische aandrijving. E-scooters zijn gemiddeld genomen iets duurder in aanschaf, de kosten per kilometer komen juist lager uit. Wij leveren daarnaast nog steeds veel brommers met 4-takt verbrandingsmotor om jou de keuze te bieden. Of kijk naar onze motorscooters voor maximale power! Onze webshop is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend dus neem rustig de tijd. Let wel op onze tijdelijke aanbiedingen en pak jouw voordeel!

 

Kies zelf hoe je gaat betalen

Je mag zelf de keuze maken hoe je gaat betalen. We hebben liever niet dat je met een zak vol losse centen komt in onze winkel, neem dus je pinpas mee. Online betalen via iDeal is de meest eenvoudige optie, daarnaast kun je ook nog gespreid betalen. Wil je snel beslissen of een zwaardere accu laten installeren maar kost dit je iet teveel? Dan is IN3 ideaal voor jou. Dit betekent in drie termijnen betalen wat we zonder rente voor je kunnen regelen. Als je de kosten over een langere periode wilt spreiden dan is er ook nog de optie voor een scooter leasen in Alkmaar. Je kiest zelf de looptijd en het maandbedrag, verder heb je dezelfde vrije keuze als bij direct betalen. Jij kiest op basis van jouw budget.

 

Ook voor reparatie en onderhoud

Zelfs de beste bromfiets zal onderhoud nodig hebben, en soms ook reparatie vanwege schade of slijtage. Je kunt dan terecht bij ons scooter servicepunt in Alkmaar, het is ook mogelijk om jouw tweewieler op te laten halen door ons team. We bieden namelijk een haal- en breng service aan tegen een scherp tarief. Zo hoef je zelf niet te bedenken hoe je een brommer die niet rijdt naar onze zaak brengt, of hoe je deze op komt halen. We voeren allerlei onderhoudswerkzaamheden uit voor een groot aantal merken. Maak hiervoor een afspraak via de medewerkers van onze werkplaats.

Gerelateerd