Scooter kopen in Apeldoorn

Op een scooter kom je overal en wanneer je dit wilt. Je bent niet afhankelijk van het openbaar vervoer, je hebt niet de kosten die met een auto gepaard gaan, om van files nog maar niet te spreken en je hoeft niet op een fiets tegen de berg op te trappen met de wind van voren. Kortom; een scooter kopen in Apeldoorn spreekt eigenlijk voor zich. Maar waar kun je terecht? Je kunt naar Alphen aan den Rijn gaan om een bezoek te brengen aan onze scooterspeciaalzaak, voor klanten op afstand hebben we een webshop ingericht met alle merken en modellen direct op jouw scherm. Uiteraard komen we de brommer van jouw keuze aan huis leveren als je dit wilt. Dit geldt ook voor reparatie en onderhoud in Apeldoorn dankzij onze betaalbare haal- en brengservice. Duik direct in onze webshop of lees verder voor meer informatie.

 

scooter kopen apeldoorn

Waar kies jij voor?

Heb je een favoriet merk scooter in gedachten of kijk je vooral naar je banksaldo? We raden aan om bij een scooter kopen of leasen eerst na te denken over jouw gebruik en voorkeuren. Hier zijn vier standaard categorieën bromfietsen:

 

1. Basis scooters

Dit zijn de no-nonsense scooters die ervoor zorgen dat je komt waar je moet zijn. De nadruk ligt op betaalbaar zonder fratsen maar wel met een degelijke kwaliteit. Denk aan de Piaggio Zip en Fly of de Sym Orbit.

 

2. Sportieve scooters

Ze rijden niet alleen snel, zelfs in parkeerstand lijken ze te bewegen. Voor een sportieve scooter moet je zeker kijken naar de Gilera Runner, de Aprilia SR of de Honda NCS50R.

 

3. Retro scooters

Het zal je niet verbazen dat we als eerste Vespa noemen, want andere retro scooters zijn allemaal gebaseerd op deze klassieke schoonheid uit Italië. BTC en IVA maken look-a-likes die veel goedkoper zijn maar ook wat minder luxe bieden.

 

4. Zakelijke scooters

Je ziet steeds meer bedrijven die hun werknemers op scooters laten rijden. Heel verstandig en bromfietsen zoals de Peugeot Citystar en Kymco G-Dink zijn hier ideaal voor. Bekijk ook zeker onze bezorgscooters voor de horeca.

 

Pas jij in één van deze vier categorieën? Je bent uiteraard niet gebonden aan een standaard brommer, het is mogelijk om op basis van een merk en model allerlei opties en uitbreidingen te bestellen. Kijk in de webshop wat er allemaal mogelijk is.
 

Mag het iets meer zijn?

De Piaggio Zip en de Vespa Primavera komen beide van het merk Piaggio. De prijs verschilt toch enorm. Sommige mensen kiezen voor betaalbaar, andere mensen voor exclusiviteit en luxe. Wij leveren zowel speciale edities als custom scooters die je naar eigen wens kunt optuigen met jouw favoriete opties. Denk aan een brommer opvoeren, een alarmsysteem of white wall banden. De lijst aan mogelijkheden is enorm, bekijk het zelf in onze webshop. Neem ook zeker even een kijkje in onze categorie e-scooters, deze nieuwe modellen worden aangedreven met een elektromotor wat benzine tanken overbodig maakt. Daar is tegenwoordig ook een ruim keuze in van zowel gevestigde merken als Vespa als nieuwkomers waaronder Nipponia.

 

Betaalopties bij een scooter kopen in Apeldoorn

We hebben ook regelmatig occasions in de aanbieding als je goedkoop uit wilt zijn. Vind je een tweedehands scooter toch wat riskant en ben je bang voor teveel onderhoud en reparatie kosten? Er zijn diverse betaalopties voor nieuwe scooters waarvan er vast een passende optie bijzit voor jouw budget.

 

  • Scooter kopen: Betaal in onze winkel met pin of heel eenvoudig met iDeal in onze webshop. Je rekent eenmaal af en je bent klaar. We bezorgen door heel Nederland dus ook in Apeldoorn voor een vast tarief.
  • Scooter leasen: Het is ook mogelijk om de kosten over een langere periode te spreiden. Dit noemen we een brommer leasen ofwel kopen op afbetaling. Je kiest zelf de looptijd, daar rolt een maandbedrag uit. Zo kom je niet voor een onverwacht hoge uitgave te staan.

 

Er is nog een optie die IN3 heet, wat staat voor in drie termijnen betalen. In plaats van direct alles te betalen hoef je bij aankoop slechts een derde af te rekenen, en dan vervolgens twee keer een betaling te verrichten. Deze optie is rentevrij en er is geen BKR toetsing nodig omdat het geen lening betreft. Bekijk de mogelijkheden en voorwaarden voor deze en andere vormen van betaling.

 

Ook jouw adres voor reparatie en onderhoud

Ook na aanschaf kun je een beroep op ons doen voor onderhoud en reparatie aan jouw snor- of bromscooter. Je kunt zelf naar het dichtstbijzijnde servicepunt gaan, of maak gebruik van onze haal- en brengservice. Dan hoef je de deur niet uit en wij zorgen dat je het hele jaar veilig kunt rijden.

Gerelateerd