Scooter kopen in Arnhem

Hoe kun je het beste een nieuwe scooter kopen in Arnhem? Gewoon in onze webshop natuurlijk, met goedkope bezorging bij jou aan huis. Je kunt trouwens ook de brommer ophalen in Harderwijk, Maarssen of Veen want daar hebben we service locaties gevestigd voor onderhoud, reparatie en scooters afhalen. Onze hoofdvestiging zit in Alphen aan den Rijn, we zijn dus een ‘echte’ winkel die niet alleen als webshop scooters verkopen. We leveren een enorm assortiment twee- drie- en zelfs enkele vierwielers die we tegen scherpe prijzen aanbieden. Kijk direct naar het volledige assortiment of lees verder voor meer informatie over een keuze maken, bestellen en betalen.

Sneller, goedkoper en gewoon beter

De gemeente Arnhem is niet alleen behoorlijk groot, het kan er ook behoorlijk druk zijn. Niet alleen bewoners maar ook gasten uit randgemeenten zoals De Laar, Driel, Duiven, Elst, Huissen, Oosterbeek, Renkum, Rheden, Rozendaal, Wageningen, Velp, Westervoort, Wolfheze en Zevenaar. Als je zelf in Arnhem woont dan zul je ook regelmatig zelf deze plekken bezoeken. Hoe reis je snel, goedkoop en goed? Niet met een auto die vervuilend en duur is, met een flinke kans dat je meer stil staat dan kunt rijden. Het openbaar vervoer is ook geen oplossing want je wilt gewoon zelf bepalen waar je naartoe gaat en wanneer. Dus is een scooter kopen of leasen in Arnhem en omstreken de meest voor de hand liggende oplossing. En wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze.

Welke scooter kopen in Arnhem?

Er zijn verschillende kenmerken die voor jou van belang kunnen zijn bij de keuze voor een geschikte brommer. Denk bijvoorbeeld aan:

 

  • Het merk: Wat hebben merken als Vespa, Aprilia, Puch en Gilera met elkaar gemeen? Zo behoren allemaal tot Piaggio, het beroemde bedrijf uit Italië. Bekende namen maar vergeet ook niet de iets minder bekende merken die zeker een goede prijs/kwaliteit verhouding bieden.
  • Het model: Over Vespa gesproken; iedereen kent de retro scooter met ronde vormen en tijdloos design. IVA, BTC maar ook Move en Killerbee leveren dit soort retro scooters. Ook zijn er sportmodellen, zakelijke modellen en bezorgscooters voor bedrijven leverbaar.
  • Prijsklasse: Eigenlijk zijn de echt heel goedkope scooters uit het assortiment, ook de budget merken hebben flink hun best gedaan om betere kwaliteit te leveren voor een betaalbare prijs. Natuurlijk is er altijd baas boven baas waarbij de pareltjes van Vespa echt wel een stuk duurder zijn. Je kunt trouwens ook een Vespa leasen, maar daarover later meer.
  • Aandrijving: Hoewel elektrische scooters voor scooterspecialisten eigenlijk helemaal niet zo nieuw zijn, ontdekken veel mensen nu pas de voordelen van elektrisch rijden. Wij leven een ruim assortiment aan e-scooters die stil, zuinig en duurzaam rijden en toch helemaal niet duur hoeven te zijn.

Zoals jij het wilt

Er is een hamburgerketen die adverteert met de optie om je eigen burger samen te stellen. Wij doen ongeveer hetzelfde met een scooter kopen in Arnhem. Op basis van een standaard merk en model kun je helemaal los gaan met allerlei opties. Zowel wat betreft het design als techniek. Denk aan kleuren, beugels, verlichting met speciale ‘effecten’ maar ook opvoeren, een alarmsysteem of gewoon een betrouwbaar kettingslot. Zo betaal je alleen voor de features die echt wilt hebben. Met al die vette extra’s kan de prijs natuurlijk wel oplopen, gelukkig hebben we daar ook aan gedacht.

Betaal wat je wilt, wanneer je dit wilt

Bij een scooter kopen hoef je niet direct het volledige bedrag te betalen. Het mag wel, bij ons in de winkel of direct in de webshop. Dan ben je direct klaar. Als je toch graag andere banden of een zwaardere accu wilt bestellen en daardoor over je budget schiet, dan hebben we IN3 voor je. Dat is een optie om in drie termijnen te betalen zonder rente of een BKR toetsing. Bekijk de voorwaarden op onze website of neem even contact met ons op. Dit ligt iets anders bij een scooter leasen, dan is er wel sprake van een rente en toetsing. Je hebt dan wél de optie om jouw betaling over meerdere jaren te spreiden zodat je slechts enkele tientjes per maand hoeft te betalen. Dit is voor veel klanten ideaal gebleken.

 

Ook voor scooter onderhoud en reparatie

Na aankoop kunnen we ook jouw snor– of bromfiets onderhouden. Door deze op te halen in Arnhem of je brengt zelf de scooter naar één van onze service centra zoals die in Harderwijk, Maarssen of Veen. Zo kun je altijd op onze service rekenen. Heb je nog vragen? Neem dan gerust even contact met ons op!

Gerelateerd