Scooter kopen in Assen

Als je in Drenthe woont dan is er veel moois om te zien binnen én buiten de bebouwde kom. Denk aan plekjes in Annen, Beilen, Borger, Drouwen, Gieten, Hooghalen, Norg, Oranje, Smilde Veenhuizen en Vries. Hoe kun daar het beste komen? Of naar je werk of opleiding? Een scooter kopen in Assen of omgeving doe je gewoon online met bezorging aan de deur. En voor onderhoud of reparatie is er een haal- en brengservice, of informeer bij ons naar een service locatie in de buurt. Op deze pagina leggen we je alles uit wat je moet weten over scooters, zoals het verschil tussen een bromfiets en een bromscooter én de meest populaire merken van dit moment. Of bekijk direct alle opties in de brommer webshop, dat kan natuurlijk ook!

scooter kopen assen

Volop scooter merken te koop

Er zijn bekende en minder bekende merken, goedkoop en wat luxer, klassiek gestyled of juist ultra modern. Voor iedereen is er een geschikte tweewieler leverbaar. Uiteraard zijn er de bekende merken als de Franse Peugeot of de Italiaanse Vespa. Honda en Yamaha mag je ook zeker niet vergeten. Maar kijk niet zomaar over de ‘kleine’ merken heen zoals IVA, BTC, Kymco en Sym. Juiste deze merken leveren veel scooter voor weinig geld. Kun je niets vinden wat past binnen jouw budget? Dan is een tweedehands scooter kopen uiteraard een optie. Let in dit geval op met particuliere verkoop en schimmige dealers, kies liever voor een bekende winkel die garantie durft te geven! Je kunt trouwens ook een nieuwe brommer leasen, dan betaal je over een langere termijn zodat je de kosten kunt spreiden.
Wat zijn de opties?

Als eerste zul je de keuze maken tussen een snorfiets (maximaal 25 km/u) of een bromfiets (45 km/u). Naast enkele verschillen voor de wet en waar je mag rijden is er technisch geen verschil … op de begrenzer na dan. Maar je moet wel kiezen bij aanvraag van een kenteken, dit kun je niet later aanpassen. Een scooter opvoeren is overigens wel mogelijk, al mag je er dan officieel niet meer mee op de openbare weg rijden. Verder kun je naast merk en model kiezen voor allerlei extra opties. Bijvoorbeeld LED verlichting voor een verhoogde zichtbaarheid of Audi-stijl lampen met kleine LEDs. Er is meer mogelijk dan je denkt, met een windscherm houd je de vliegjes uit je gezicht in de zomer, met handverwarming blijven je handen warm in de winter. Bekijk zelf alle opties in onze webshop.

Scooter kopen of leasen in Assen?

Er zijn twee manieren om te betalen, en die twee opties zijn weer verdeeld in meerdere mogelijkheden:

Scooter kopen

Je kunt bij ons een scooter kopen in de winkel. Wij zijn gevestigd in Alphen aan den Rijn. Dat is een eind weg, onze webshop is altijd dichtbij! Omdat we leveren door heel Nederland hoef je de deur niet uit om een brommer te kopen. Online reken je direct af met iDeal, heel eenvoudig en bovendien veilig. Lukt het niet om het geld bij elkaar te sprokkelen, of wil je toch echt een goede ketting of alarm erbij bestellen? Dan kun je ook een scooter leasen.

Scooter leasen

Leasen is niets anders dan kopen op afbetaling. Je kunt daarbij zelf kiezen voor welke termijn. Deze periode loopt van 12 tot 72 maanden, zo betaal je slechts enkele tientjes per maand. Er komt dan wel rente bij en er zal eerst een toetsing plaatsvinden. Omdat we samenwerken met een organisatie die al lang bestaat weten we dat het goed zit met de contracten en afhandeling. Dit stelt jou in staat om snel op je nieuwe snor- of bromfiets te rijden zonder zorgen.

Je kunt ook in drie termijnen betalen!

Schommel je nét tussen het randje van direct afrekenen en leasen, en wil je niet voor lange tijd aan een leasecontract vastzitten? Dan is IN3 ideaal voor jouw situatie. Je spreidt het totaalbedrag in dit geval uit over drie termijnen van een maand. Je kunt dan direct bestellen maar je hoeft niet direct het volledige bedrag over te maken. Er wordt geen rente berekend en een BKR toetsing is ook niet nodig. Lees hier meer over op de website.

Onderhoud en reparatie mogelijkheden in Assen

Zelfs de beste scooter zal af en toe onderhoud nodig hebben. Voor service en reparatie van jouw brommer kun je uiteraard bij ons terecht. Een scooter die niet rijdt kun je niet eenvoudig naar een servicepunt brengen, dat is logisch. Daarom kunnen we de bromfiets ophalen in Assen en omgeving, na het uitvoeren van de werkzaamheden zorgen we dat jouw tweewieler weer netjes afgeleverd wordt.

Gerelateerd