Scooter kopen in Eindhoven

Wat is de snelste manier om te reizen in Eindhoven? De gemeente wil de binnenstad ‘autoluw’ maken, dus met de auto kom je niet snel op je bestemming. De bussen rijden minder vaak én vaak niet op tijd, een tram of metro hebben we niet in deze grote stad. Dan maar de fiets, want er zijn gelukkig wel veel fietspaden. Of een snorfiets natuurlijk, want die zijn snel, betaalbaar en zuinig. Een scooter kopen in Eindhoven doe je gewoon thuis via onze webshop. Hier vind je naast een winkelmandje ook informatie over flexibele betaalopties zoals zoals een scooter leasen of in 3 termijnen betalen en uiteraard ook de mogelijkheden voor reparatie en onderhoud. Welke snor- of bromfiets past bij jou?

 

Welke scooter kopen in Eindhoven?

Als je onze webshop bezoekt dan zie je direct hoe groot ons assortiment is. Je kunt ons service centrum bezoeken in Noord-Brabant of onze hoofdlocatie in Alphen aan den Rijn, toch zijn er zoveel opties dat we geen ruimte hebben om alles te laten zien. Online kan dit gelukkig wel, zo haal je onze showroom gewoon in huis! Waar moet je op letten bij het kopen van een scooter?

 

  • Merk en model: Er zijn bekende en minder bekende merken. Vespa en Piaggio ken je wel, Yamaha en Honda ook. Had je al eerder gehoord van Kymco en Sym? Of IVA en BTC? Er is meer keuze dan alleen de grote merken, en unieke modellen die je nergens anders tegenkomt.
  • Opties en accessoires: Je hebt een mooi modelletje uitgezocht. Houd je het bij een basismodel of kies je direct voor upgrades? Mooie LED verlichting met Angel Eye effect bijvoorbeeld, een ander kleur zadel of White Wall banden voor die echte ‘retro’ look. Ook opvoeren is mogelijk of een zwaardere accu plaatsen in een e-scooter.
  • Benzine of elektrisch: Hoewel een moderne brommer op benzine heel zuinig is, kun je ook een e-scooter kopen in Eindhoven die lekker stil én zuinig rijdt. Naast de bekende merken zijn er e-scooter specialisten zoals Lifan en Nipponia met prachtige modellen op elektriciteit.
  • Prijzen: Als je een volledig uitgevoerde Vespa kiest, dan betaal je een prijs waar je vijf of meer budget scooters voor kunt kopen. Niet iedereen heeft het geld om een superluxe bromfiets te kopen. Daarom bieden we ook goedkopere modellen met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding of flexibele betaalopties zodat je de kosten kunt spreiden.

We leveren alleen merken waar we ervaring mee hebben, we kunnen ook in op onze werkplaats zorgen voor al het nodige onderhoud. Zo weet je zeker dat je lang kunt genieten van jouw mooie tweewieler.

 

Waarom meer betalen voor jouw brommer?

Je kunt een tweedehands brommer kopen, let dan wel op de garantievoorwaarden. Als je nu wat meer geld te besteden hebt, dan zul je in de toekomst misschien minder kosten maken aan reparatie en onderhoud. Wij leveren scooters in alle prijsklassen zodat er voor ieder budget een passende oplossing te leveren is. Daarnaast hanteren we als webshop scherpe prijzen inclusief levering aan huis als je hiervoor kiest. Zo kun je ook in Eindhoven goedkoop een scooter kopen.

 

Scooter leasen of kopen in Eindhoven?

Naast direct online betalen via iDeal of pinnen in onze winkel, kun je ook kiezen voor gespreide betaling. Dit kan op verschillende manieren. Zo hebben we de ideale optie voor klanten die graag snel beslissen maar niet direct het volledige bedrag kunnen of willen uitgeven. Dit noemen we IN3, wat staat voor in drie termijnen betalen. We delen het totaalbedrag in drie delen, wat toch iets prettiger aanvoelt dan direct alles betalen. Er komt geen rente bovenop, een BKR toetsing is niet nodig omdat het geen lening betreft. Dat is wel het geval bij een scooter leasen, daar staat tegenover dat je kunt betalen over een periode van 12 maanden tot wel 6 jaar. Dan betaal je nog slechts enkele tientjes per maand wat budgetteren een stuk eenvoudiger maakt. Bekijk alle mogelijkheden en voorwaarden op onze website of neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Ook voor reparatie en onderhoud

Je hebt een keuze gemaakt, en misschien kies je ervoor om de bromfiets aan huis te laten bezorgen. Maar hoe zit het met reparatie en onderhoud aan jouw brommer? Je kunt jouw tweewieler naar ons dichtstbijzijnde servicepunt brengen, het is ook mogelijk om gebruik te maken van onze haal- en breng service. Voor een vast bedrag komen we jouw scooter ophalen in Eindhoven en brengen we deze na de werkzaamheden weer netjes terug. Zo hoef je zelf geen vervoer te regelen. We voeren schadeherstel uit, onderhoud bij slijtage en we kunnen jouw voertuig aanpassen naar wens.

Gerelateerd