Scooter kopen in Enschede

Het verkeer verandert in Nederland. We stappen steeds vaker uit de auto én bus en kiezen voor tweewielers met of zonder motor. Fietsen en scooters dus. Een scooter kopen in Enschede is geen enkel probleem als je weet waar je moet zijn. Gefeliciteerd, je bent hier aan het juiste adres! Want naast onze winkel in Alphen aan den Rijn of onze service locaties voor onderhoud en reparatie door heel Nederland, kun je direct in de webshop jouw favoriete scooter kopen of leasen. Van een brommer met benzinemotor tot een e-scooter op stroom. En kom je nét iets over je budget heen? Geen probleem, naast onze lage prijzen kun je ook zonder rente in drie termijnen betalen met onze IN3 optie. Bekijk direct het complete assortiment of lees verder voor meer informatie.

Welke scooter kopen in Enschede?

Er zijn enorm veel mogelijkheden, met onze maatwerk opties en extra’s is het mogelijk om een bromfiets te kopen die werkelijk niemand anders heeft! Laten we beginnen met de keuze tussen snorfiets of bromfiets. Dit is gekoppeld aan de maximumsnelheid en de helmplicht. Deze keuze is niet alleen afhankelijk van de snelheid maar ook of je liever op de rijbaan of op het fietspad rijdt. Je kunt na de tenaamstelling het type niet meer veranderen, omdat deze scooters technisch gelijk zijn is het wel mogelijk om de brommer op te voeren. Dit is legaal, je mag er dan alleen officieel niet meer mee op de openbare weg rijden. Het is maar dat je het weet.
scooter kopen enschede

De beste merken; goedkoper met meer opties

Als jij op zoek bent naar het neusje van de zalm dan zul je direct naar de Vespa scooters kijken. Mocht je dit retro design mooi vinden maar de prijs ligt te hoog voor je, dan zijn er zeker alternatieven zoals IVA, BTC en Killerbee. Kymco en Move zijn ook merken die een zeer goede prijs / kwaliteitsverhouding bieden. Uiteraard zijn er eveneens sportieve modellen die zo van de racetrack af lijken te komen. Aprilia bijvoorbeeld of Derbi, en kijk ook even bij de Beta bromfietsen. Ben je op zoek naar een betaalbare scooter van een bekend merk? Piaggio is dan een optie waarvan met name de Zip enorm populair is.

 

Tip: Maak er echt jouw scooter van met de vele opties waar je uit kunt kiezen. Denk aan LED verlichting, beugels, een koffer, handverwarming maar ook een alarmsysteem of gewoon een betrouwbaar slot. Kom je er niet uit? Neem dan contact op, we helpen je graag verder.

 

Benzine bromfiets of e-scooter?

In Enschede zijn de regels nog niet zo streng als in de Randstad, toch merk je overal dat oude brommers met veel uitstoot en lawaai niet meer welkom zijn. Onze moderne EURO4 snor- en bromfietsen zijn zuinig en duurzaam, je moet nog wel tanken aan de pomp. De keuze in e-scooters is enorm gegroeid in de laatste jaren, met modellen die variëren van klassiek tot supermodern. In het geval van de Vespa Elettrica zelfs beide samen! Ook als bezorgscooter voor zakelijk gebruik, of gewoon voor woon- werkverkeer, worden steeds vaker elektrische scooter gekocht. De Evo Maxx is wat dat betreft de nieuwe Puch, dit is een eenvoudig model met een goedkope prijs. Maar dan op stroom in plaats van benzine. Elektrisch rijden is stil, duurzaam en uitgerekend per kilometer ook goed voor de portemonnee.

 

Goedkoop een scooter kopen in Enschede?

Wil je goedkoop uit zijn? Je kunt een tweedehands bromfiets overwegen, die leveren wij ook. Let dan wel op de garantievoorwaarden. Je kunt ook kiezen voor een goedkoper instapmodel, of betalen in termijnen. Een scooter leasen laat je namelijk de kosten spreiden over meerdere jaren, tot wel 72 maanden. Zo betaal je nog slechts enkele tientjes per maand. Een andere optie is IN3, wat staat voor “in drie termijnen betalen”. Je rekent een derde af bij aanschaf en vervolgens in twee termijnen de rest. Zonder rente of BKR toetsing omdat het geen lening betreft.

 

Betaling en onderhoud

Wil je liever meteen klaar zijn? Natuurlijk kan dit ook, door bij ons in de zaak te pinnen of heel eenvoudig online te betalen. Wij zijn actief door heel Nederland en komen graag jouw nieuwe scooter aan huis bezorgen tegen een scherp tarief. Dit geldt niet alleen voor bezorging, we zijn namelijk ook jouw specialist in scooter onderhoud en reparatie. Zo kun je een afspraak maken bij ons service center in Lutten, of laat gewoon jouw brommer ophalen en brengen in Enschede. Zo profiteer je van alle voordelen die online bestellen biedt zonder de nadelen. Wil je meer weten? Kijk dan in onze webshop of neem contact op met één van onze medewerkers.

Gerelateerd