Scooter kopen in Gouda

Al je het opa en oma vraagt hadden ze vroeger geen gemotoriseerd vervoer maar liepen ze overal naartoe. De benenwagen loopt niet op benzine maar op wilskracht! Dat is wat overdreven en waarschijnlijk hebben ze het over hun eigen grootouders. Want ook in Gouda rijden ze al heel lang op brommers, zo konden ze in de regio Haastrecht, Moordrecht, Reeuwijk, Reeuwijk Dorp en Stolwijk rijden. Een scooter kopen in Gouda is niets nieuws dus, maar in deze tijd met toenemende drukte op de autowegen wel steeds interessanter. Naast de standaard snor- en bromfiets kun je nu ook kiezen voor e-scooters, waarmee je persoonlijk vervoer naar een nieuw niveau brengt. Waar jij ook voor kiest; in onze webshop vindt je de bekende merken én speciale voertuigen zoals e-scooters op drie wielen. Neem snel een kijkje in de digitale showroom of lees verder op Scooter Kopen Online voor meer informatie over een scooter kopen in Gouda.

 

Van retro brommer naar elektrische e-scooter

In 1946 kwam de eerste Vespa scooter op de markt. Dit Italiaanse merk is nog steeds hét voorbeeld voor veel scooter merken zoals IVA, BTC, Kymco en Sym. In de loop der jaren heeft Piaggio, het merk achter Vespa, veel andere merken bedacht of opgekocht. Denk aan Derbi, Aprilia, Gilera en Puch. Allemaal sterke merken met een eigen karakter. Dat maakt een scooter kopen heel interessant, er is namelijk enorm veel keuze. Niet alleen wat betreft de merken en modellen of een snor / bromfiets, maar ook wat betreft de prijs kun je van budget tot premium gaan. De kwaliteit is over de gehele lijn toegenomen, met een EURO4 scooter met 4-takt motor kun je eigenlijk niet fout gaan, je kunt wél een scooter kopen in Tilburg die beter aansluit op jouw voorkeuren.

De laatste jaren zien we veel nieuwe namen in het elektrisch segment verschijnen. Nipponia, Move, Lifan en Evo Maxx, merken waar je misschien nooit eerder van hebt gehoord. Ook de meer traditionele merken zoals Sym, Kymco, BTC en IVA hebben e-scooters op de markt gebracht. De motor is lekker stil, je kunt ze thuis opladen en de kosten voor onderhoud en reparatie liggen gemiddeld genomen lager dan bij verbrandingsmotoren het geval is. In de Randstad zie je dat ze ‘ouderwetse’ brommers steeds meer uit het centrum weren, een e-scooter kopen is dus zeker het overwegen waard.

 

Custom scooter kopen in Gouda

Als je door de bomen het bos niet meer kunt zien, begin dan eerst met het type te bepalen. Zo kun je een selectie maken uit:

 

  • Retro scooters met een klassieke vormgeving.
  • Sportieve scooters die van de racetrack af lijken te komen.
  • Zakelijke scooters die je bijvoorbeeld voor je werk kunt gebruiken.
  • Bezorgscooters die met name in de horeca populair zijn.
  • Specials zoals modellen met afwijkende wielmaat, choppers of schakelbrommers.

 

Kies verder jouw favoriete merk en model, vervolgens kun je kiezen uit allerlei opties die variëren van uiterlijke kenmerken tot extra power onder de kap. Denk aan LED verlichting, sierbeugels of een mat zwart uitvoering, of een grotere accu. Opvoeren is ook mogelijk, of bestel er gewoon een ART3 slot bij wat voor de verkering van belang is. Heb je vragen over specifieke opties? Laat het ons gerust even weten.

 

Zo regel je reparatie en onderhoud

Wij zijn een scooterspeciaalzaak die werken vanuit Alphen aan den Rijn. Wil je een scooter kopen in Gouda en heb je geen tijd of zin om naar onze showroom te komen? Geen probleem, want we leveren gewoon bij jou aan huis. Dit geldt ook voor reparatie en onderhoud. We kunnen jouw brommer thuis komen ophalen in Gouda, Haastrecht, Moordrecht, Reeuwijk, Reeuwijk Dorp of Stolwijk voor een vast bedrag en we brengen jouw voertuig na het werk weer netjes bij je terug.

 

Kopen, leasen of IN3, wat past bij jou?

We houden onze prijzen lekker laag om een scooter kopen voor iedereen betaalbaar te maken. Toch begrijpen we heel goed dat niet iedereen zomaar een brommer kan betalen. Zeker niet als je er nog wat extra opties bij wilt nemen. Daarom bieden we verschillende mogelijkheden aan:

 

  • Betaal direct met iDeal in onze webshop. Snel, safe en simpel.
  • Je kunt een scooter leasen, dit betekent betalen in termijnen. Kies een looptijd tot wel 72 maanden en betaal slechts enkele tientjes per maand.
  • IN3 staat voor in drie termijnen betalen. Dit geeft je twee maanden extra ruimte om het volledige bedrag af te rekenen. Er komt geen rente bij en er hoeft ook geen BKR toetsing plaats te vinden.

 

Bij ons op de zaak pinnen is ook mogelijk. Maak een afspraak als je een bezoek wilt brengen aan onze showroom in Alphen aan den Rijn.

Gerelateerd