Scooter kopen in Groningen

Niet alle grote steden bevinden zich in de Randstad, ook Groningen is een flinke gemeente waar dezelfde problemen bestaan in het verkeer. Auto’s zijn duur in aanschaf en onderhoud, om nog maar niet te spreken van files en vaste kosten. Het openbaar vervoer is eveneens steeds opnieuw een teleurstelling. Fietsen is gezond, maar dit schiet niet echt op natuurlijk. Wordt het misschien tijd voor een scooter kopen in Groningen? Wij denken van wel en we leggen graag uit hoe je de juiste keuze kunt maken. Daarbij geven we ook tips over een scooter leasen in Groningen of in 3 termijnen betalen. Over reparatie en onderhoud hebben we natuurlijk ook nagedacht.

Welke scooter kopen in Groningen?

Heb je al gekeken in onze webshop? Je vindt hier een enorm assortiment aan merken en modellen. En iedere keuze geeft je weer extra opties zodat echt iedereen een unieke brommer kan samenstellen. Wordt dit iets teveel voor je? Neem dan contact op met onze klantenservice, om je wegwijs te maken hebben we hier alvast enkele tips voor je:

  1. Er zijn veel merken, naast de bekende namen zoals Vespa. Piaggio, Peugeot of Yamaha zijn er ook ‘kleinere’ spelers op de Nederlandse markt die wat betreft prijs/kwaliteit verhouding onverslaanbaar zijn. Sym, Kymco, BTC en IVA bijvoorbeeld.
  2. Je kunt de keuze wat eenvoudiger maken door eerst te bepalen of je graag een retro model wilt aanschaffen, een sportief model, zakelijk model of misschien een bezorgscooter wilt kopen voor de zaak.
  3. Wat betreft opties en accessoires zijn we onverslaanbaar. Je kunt naast het merk en model uit veel extra mogelijkheden kiezen om er echt jouw droomscooter van te maken. Denk aan Audi stijl achterlichten, Smoke glass of laat jouw bromfiets opvoeren.
  4. De laatste jaren is het assortiment aan e-scooters enorm toegenomen, de prijzen zijn ook flink gedaald. Hoewel we nog steeds veel brommers op benzine verkopen, kiezen steeds meer klanten voor een elektrische scooter. Merken als Lifan en Nipponia hebben al veel ervaring opgebouwd in dit segment, je kunt zelfs een all-electric Vespa scooter kopen!Via onze webshop wordt een scooter kopen in Groningen natuurlijk wel heel eenvoudig. Wil je onze showroom bezoeken? Dat kan wel, helaas zijn we gevestigd in Alphen aan den Rijn wat toch een beetje ver is. Daarom leveren we door heel Nederland voor een vaste, lage prijs. Voor onderhoud hebben we naast servicepunten door heel Nederland ook een haal- en breng service. Zo kun je met een gerust hart online bestellen.

Betaal niet teveel voor jouw brommer

Een goede brommer hoeft niet veel te kosten. Daar denk je misschien anders over als je de prijzen voor ons Vespa aanbod ziet, maar dan hebben we het ook over de Rolls Royce van de gemotoriseerde tweewielers. De tijd van heel goedkope Chinese scooters is eigenlijk voorbij, in plaats van ‘slecht’ is er alleen nog maar ‘goed’ en ‘beter’. Kijk liever naar de prijs/kwaliteit verhouding, het merk alleen zegt namelijk lang niet alles. Een tweedehands bromfiets kopen is ook een optie, dit kan wel gepaard gaan met meer kosten voor onderhoud. Het is daarmee een optelsom van kosten, wist je bijvoorbeeld dat elektrische scooters per kilometer het goedkoopste zijn?

Scooter leasen of kopen

We hebben het over de prijs gehad, toch moet dat niet de belangrijkste factor zijn bij een scooter kopen in Groningen. Je zult deze aanschaf maken voor meerdere jaren, dan wil je ook een brommer die aansluit op jouw wensen. Maar hoe betaal je dan? Via iDeal kun je direct afrekenen, maar dit kan een flink totaalbedrag zijn. Wil je niet bezuinigen op kwaliteit maar wel snel bestellen, dan kan IN3 dé oplossing bieden. Dit is betalen in 3 termijnen, we spreiden het bedrag dan gewoon over drie maanden. Dit is mogelijk zonder rente, een BKR toetsing is hierbij niet verplicht. Een andere flexibele optie is een scooter leasen. Dan kies je voor een periode tussen 12 en 72 maanden, je betaalt dan iedere maand nog slechts enkele tientjes. Dat voel je toch minder in je portemonnee. Lees op de website allee voorwaarden en bereken jouw maandpremie.

Reparatie en onderhoud in Groningen

Je zult op een gegeven moment wat moeten sleutelen, dit geldt voor ieder voertuig. Als je dit graag uitbesteed, dan hebben we hier een oplossing voor gevonden. We kunnen namelijk voor een gunstig tarief jouw scooter ophalen en retourneren, je hoeft er dus de deur niet voor uit. Ook hoef je geen vervoer te regelen van en naar een servicepunt. Een afspraak kun je eenvoudig inplannen, zowel voor schadeherstel, controles of aanpassingen.

Gerelateerd