Scooter kopen in Leiden

Leiden is een echte studentenstad, uiteraard wonen hier niet alleen studenten. Jong en oud baant zich een weg door het verkeer om van A naar B te reizen. Kies je voor de auto? Dat is duur in aanschaf en gebruikskosten. Het openbaar vervoer? Niet als je op tijd wilt arriveren op je bestemming. Met de fiets? Zwetend op je werk aankomen is niet echt prettig. Dan wordt het tijd om een scooter te kopen in Leiden, dat heeft in de deze stad eigenlijk alleen maar voordelen. Er is volop keuze, van een EURO4 brommer tot aan een e-scooter met accu. En betalen is ook heel flexibel in onze webshop; je kunt afrekenen met iDeal, IN3 betalen of een scooter leasen in Leiden. En mooi meegenomen; onze winkel zit ook nog eens in de buurt! Ga snel shoppen of lees verder op Scooter Kopen Online voor meer informatie zoals onderhoud en reparatie van jouw snor- of bromfiets.

Online een scooter kopen in Leiden

Onze winkel bevindt zich in Alphen aan den Rijn. Dat is niet zo ver van Leiden of randgemeenten zoals Katwijk aan Zee, Noordwijk, Oegstgeest, Sassenheim, Valkenburg, Voorschoten, Warmond en Wassenaar. Je kunt bij ons in de winkel een mooie brommer kiezen, al hebben we in onze webshop veel meer ‘ruimte’ voor ons complete assortiment. Je hoeft de deur dus niet uit om een scooter te kopen in Leiden. In deze stad zijn brommers ideaal. Je bent sneller op je bestemming, op de rijbaan met een bromfiets of op het fietspad met een snorfiets. Jouw tweewieler staat altijd voor je klaar, vergeet uiteraard ook niet om een goed slot te bestellen! Met een stad en regio die steeds drukker wordt zul je het hele jaar rond genieten van dit veelzijdige vervoermiddel. Overweeg ook zeker om een windscherm te laten installeren, dan rijd je zonder vliegjes in je gezicht en blijf je droog in natte maanden.

 

Merken, modellen en mogelijkheden

Voor ieder mens een andere wens, daarom leveren we meer merken, meer modellen en bieden we meer mogelijkheden. Zo is er een passende keuze te maken voor ieder budget en voorkeur. Je kunt klassiek gaan zoals een Vespa, of een goedkope look-a-like van BTC of IVA. Kymco en Sym zijn weer interessante merken met een zeer goede prijs / kwaliteitsverhouding. In plaats van een merk kun je ook selecteren op stijl. Zo is er de retro scooter, er zijn sportieve scooters, meer zakelijke modellen en bezorgscooters voor ondernemers. Wij leveren ze allemaal, vergeet naast het uiterlijk ook niet wat er zich onder de kap afspeelt.

 

Tijd voor een e-scooter?

Hoewel moderne EURO4 brommers met 4-takt motoren al heel zuinig en milieuvriendelijk zijn, kan het nóg beter met een e-scooter. Die heeft minder uitstoot, rijdt stiller en je kunt elektrische scooters gewoon thuis opladen via het standaard stopcontact. Wil je grote afstanden afleggen? Dan kun je een meer krachtige accu laten installeren. Ook bij elektrische modellen geldt dat ze in 25 en 45 km/u uitvoering leverbaar zijn, ook kunnen we voor e-scooters desgewenst de begrenzing uitschakelen ofwel opvoeren. In onze webshop kun je precies zien wat er allemaal mogelijk is, neem bij vragen gerust even contact met ons op.

 

Onderhoud en reparatie

Met onze winkel in Alphen aan den Rijn wordt online een scooter kopen in Leiden natuurlijk heel interessant. Toch leveren we door heel Nederland en voeren we onderhoud en reparatie uit. We hebben namelijk diverse servicepunten door het land, daarnaast kun je ook gebruik maken van onze pickup & return service. Dan hoef je geen vervoer te regelen wanneer jouw bromfiets om de één of andere reden niet meer rijdt. Je kunt zo alles vanuit je eigen woning regelen. We kunnen standaard onderhoud uitvoeren, nieuwe onderdelen plaatsen of schade herstellen. Maak gewoon even een afspraak met onze werkplaats en we lossen de problemen voor je op.

 

Kopen, leasen of IN3, wat past bij jou?

Zelfs met onze scherpe prijzen kan een scooter kopen in Leiden toch in de papieren lopen. Je kunt bij ons in de zaak komen pinnen, veel klanten rekenen in de webshop af via iDeal. Maar er is nog meer mogelijk zoals:

 

  • Een scooter leasen: Dit staat voor kopen op afbetaling. In plaats van direct af te rekenen betaal je in termijnen tot wel zes jaar. Dan liggen de maandlasten op slechts enkele tientjes per maand. Lees de voorwaarden en mogelijkheden op onze website.
  • In drie delen betalen: IN3 is een zeer praktische oplossing voor mensen die snel willen bestellen maar niet direct het volledige bedrag willen betalen. We delen het bedrag gewoon door drie en je krijgt twee maanden extra om het volledige bedrag te voldoen. Zonder rente of BKR toetsing. Dit kan ook handig zijn als je over je budget heen komt bij het kiezen van extra opties.

 

Kies jouw favoriete merk, model en de opties die aansluiten op jouw situatie. Ook betalen is heel flexibel bij ons, zo kan iedereen een scooter kopen in Leiden. Naast scooters kun je bij ons ook een Scootmobiel kopen in Leiden.

Gerelateerd