Scooter kopen in Maastricht

Maastricht is een bijzondere stad in een bijzonder gebied; op het randje van Nederland met België en Duitsland als buren. Dit zie je absoluut aan de cultuur die uniek is in ons land. Als je een scooter wilt kopen in Maastricht om omstreken is het goed om te weten dat we ook bij jou aan de deur komen leveren vanuit onze centrale locatie in Alphen aan den Rijn. Ook ophalen en terugbrengen voor onderhoud en reparatie aan jouw brommer doen we tegen een vast bedrag. Dat is natuurlijk goed om te weten, we zijn namelijk meer dan een webshop met lage prijzen en een ruim assortiment. Scooters zijn ideaal om mee te rijden in Maastricht, we helpen je graag een passende keuze te maken. Kijk daarom direct in onze webwinkel of lees verder voor tips zoals onze aantrekkelijke IN3 betaaloptie.scooter kopen maastricht

Zo kom je nog eens ergens!

Maastricht is een gemeente die op zich al bijzonder is, buiten het centrum valt ook veel te beleven. Met de auto of het openbaar vervoer kan het een uitdaging zijn om hier te reizen, met een scooter kun je bijna overal komen én op tijd. Ook rijd je veel zuiniger in vergelijking met een auto, als je kiest voor een e-scooter kun je zelfs thuis opladen. Je kunt kiezen voor een snorfiets met een maximale snelheid van 25 km/u of een bromfiets met een maximale snelheid van 45 km/u. Je kunt dit eenvoudig aangeven in onze webshop. Wil je sneller rijden? Veel modellen zijn ook opgevoerd te leveren, een aanpassing die helemaal legaal is. Let daarbij wel op waar je mag rijden en wat de voorwaarden zijn.

Kies maar een stijl

Heb je gemerkt dat auto’s steeds meer op elkaar lijken? Bij brommers zie je juist het tegenovergestelde want die modellen lopen steeds verder uiteen! Zo zijn er retro modellen zoals de beroemde Vespa, maar ook IVA, Killerbee en AGM maken dergelijke modellen. Move combineert een retro design zelfs met een elektrische aandrijving. Dan zijn er uiteraard ook de sportieve modellen zoals die van Derbi en Aprilia, of meer zakelijke modellen waar Peugeot en Kymco weer heel goed in zijn. Er zijn eigenlijk geen ‘slechte’ merken meer, er zijn wel betere keuzes voor ieder individueel persoon. Daarom leveren wij een breed assortiment aan merken en modellen zodat er ook voor jou een passende optie te bestellen valt.
Tanken of laden?

Wanneer je een scooter gaat kopen in Maastricht dan is er een extra keuze om rekening mee te houden, want je kunt naast een benzinemotor ook kiezen voor elektrische aandrijving. Er zijn ondertussen tientallen modellen leverbaar die je gewoon via het stopcontact kunt opladen. Dat is praktisch, daarnaast kun je heel stil door de stad of juist op het platteland rijden. Hoewel de prijzen van e-scooters doorgaans wat hoger liggen verdien je dit doorgaans weer terug door de lage prijs van stroom en minder onderhoudskosten. Er zijn namelijk minder onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn. Ook voor onderhoud en reparatie van elektrische scooters in Maastricht kun je bij ons terecht. Of beter gezegd, we komen jouw e-scooter thuis ophalen en weer retour brengen!

 

Extra’s en accessoires

Niet alleen kun je kiezen uit een merk, model en aandrijving, het is ook mogelijk om een groot aantal extra’s te bestellen. Zo maak je er echt jouw persoonlijke vervoermiddel van en niet zomaar een dertien-in-een-dozijn bromfiets. Denk aan LED verlichting voor een beter zicht op de weg, of donker getinte lampen die conform de Nederlandse wetgeving zijn. Beugels voor een robuuste look en meer veiligheid zijn optioneel of kies voor een handige koffer achterop. Zelfs handverwarming is mogelijk en een windscherm voor de koude dagen. Deze opties staan nog los van de kleur, een goede ketting mag uiteraard ook niet ontbreken.

 

Ook met betalen zijn we flexibel

We begrijpen heel goed dat je niet even naar ons filiaal in Alphen aan den Rijn komt om te pinnen, je kunt overigens wel jouw scooter zonder meerprijs ophalen in een servicecentrum dat wat dichterbij ligt. Veel van onze klanten uit Maastricht en Limburg bestellen direct op onze website. Je kunt veilig betalen via iDeal en kiezen voor de optie met levering aan huis. Heb je naast een basismodel ook behoefte aan extra opties die buiten je budget vallen? Overweeg dan onze IN3 betaaloptie, dan kun je het bedrag in drie delen splitsen zonder rente te betalen. Wil je het bedrag nog verder spreiden? Ook dat is mogelijk want je kunt bij ons een scooter leasen. Dan kun je betalen in maandelijkse termijn van 12 tot wel 72 maanden. Bekijk de voorwaarden en mogelijkheden op onze website of neem contact op met één van onze medewerkers. We helpen je graag verder!

Gerelateerd