Scooter kopen in Nijmegen

De gemeente Nijmegen blijft groeien, dit merk je zelf ongetwijfeld aan de toenemende drukte in het verkeer. Auto’s staan vast, bussen zitten vol en je ziet steeds meer brommers rijden in het straatbeeld. Is een nieuwe scooter kopen in Nijmegen ook voor jou interessant? Vast wel, want er is zoveel keuze dat er voor iedereen een geschikte én betaalbare snor- of bromfiets te vinden is. Met of zonder helm, kopen of leasen, op benzine of elektrisch. Wat er allemaal mogelijk is kun je direct zien in de webshop, of lees even verder op Scooter Kopen Online voor meer informatie over onze merken, prijzen en betaalmogelijkheden zoals IN3 en een scooter leasen.

Welke scooter kopen in Nijmegen?

Dat is even schrikken als je onze webshop bezoekt. Dat er zoveel merken zijn bijvoorbeeld, goedkoop en duur. Hoe moet je een keuze maken? Als je eerder op een brommer hebt gereden zal het iets makkelijker zijn, met onderstaande tips maak je snel een goede beslissing:

 

  • Merk: Wij verkopen uiteraard de bekende merken zoals Vespa, Piaggio, Yamaha en Honda. Daarnaast leveren we de merken Kymco, Sym, IVA en BTC voor de prijsbewuste klanten die wel graag een betrouwbare scooter kopen. Ieder merk heeft specifieke pluspunten, op de merkpagina’s kun je zien waarom we voor dit aanbod hebben gekozen.
  • Model: Aprilia en Gilera zijn beide merken van het Italiaanse bedrijf Piaggio. Toch lijken deze scooters niet op de Zip of Vespa Primavera. IVA en BTC maken juist wel look-a-like scooters die veel overeenkomsten vertonen met luxere merken. Om de keuze makkelijker te maken kun je als eerste letten op het type. Zo zijn er retro scooters, sportmodellen, zakelijke bromfietsen en bezorgscooters voor zakelijk gebruik.
  • Prijsklasse: Een IVA van 1000 euro of toch maar een Vespa van bijna 5000 euro bestellen? Je kiest niet alleen voor kwaliteit maar ook voor luxe en comfort. Het merk speelt ook wel een rol. Mocht je toch liever voor ultieme luxe gaan maar jouw budget staat dit niet toe, dan kun je altijd nog een scooter leasen in Nijmegen. Natuurlijk is de prijs van belang, maar koop niet een goedkope brommer die niet voldoet aan jouw wensen.
  • Opties: Heb je een merk en model kunnen vinden? Dan begint het leuke karwei van opties kiezen. De kleur, beugels, speciale verlichting of gewoon een ART3 slot voor de verzekering. Wij hebben het allemaal voor je op een rijtje gezet. En als je hier vragen over hebt, dan neem je even contact met ons op.

 

We willen ook zeker even de keuze tussen een brommer op benzine of een e-scooter met elektrische aandrijving noemen. Naast zuinige EURO4 scooters leveren ook al jarenlang e-scooters die je gewoon thuis kunt opladen. Na merken als Lifan en Nipponia is er nu ook de Vespa Elettrica voor een stille rijervaring zonder verbrandingsmotor. De prijzen starten al rond de duizend euro voor een elektrisch model, de onderhoudskosten vallen gemiddeld genomen lager uit dan bij bromfietsen op benzine. Wij bieden beide opties om aan alle scooterliefhebbers tegemoet te komen.

 

Service aan huis

Nijmegen is op een behoorlijke afstand gelegen van onze winkel in Alphen aan den Rijn. We hebben wél servicecentra door heel Nederland. Daarnaast kunnen we nieuwe scooters leveren door heel Nederland voor een scherpe prijs. Dit geldt ook voor reparatie en onderhoud in Nijmegen. We hebben namelijk een pickup&return service voor onze klanten. Zo hoef je de deur niet uit om jouw gemotoriseerde tweewieler netjes te laten onderhouden. Denk aan schadeherstel of vervanging bij slijtage. Wil je een scooter laten opvoeren of de accu laten nakijken? Dit en meer kunnen we voor je uitvoeren, bij alle merken en modellen die we verkopen. Zo kun je met een gerust hart op afstand bestellen.

 

Flexible betaalopties

Onze flexibiliteit is niet alleen terug te zien in ons aanbod en after-sales service. We bieden namelijk ook verschillende opties om jouw scooter te betalen in Nijmegen. Als eerste direct betalen in de winkel als je toevallig in de buurt bent, of natuurlijk online via iDeal in de webshop. Als je twijfelt tussen een optie extra en doorsparen, of beknibbelen en nu kiezen hebben wij de perfect optie voor je; IN3. Dit staat voor in 3 termijnen betalen, we delen dan het totaalbedrag inclusief opties en accessoires zodat je enkele maanden de tijd hebt om het volledige bedrag te voldoen. Wil je de kosten nog verder spreiden? Ook dat is mogelijk, dit heet een scooter leasen. Het werkt net als kopen met als verschil dat een betrouwbare kredietmaatschappij het bedrag voorschiet. Je kunt dan in maandelijkse termijnen betalen tot wel zes jaar. Zo betaal je nog maar enkele tientjes per maand. Lees op onze website alles over de voorwaarden en mogelijkheden voor flexibel betalen.

Gerelateerd