Scooter kopen in Rotterdam

Dat het best wel druk kan zijn in Rotterdam (Westland)zal niet echt nieuws zijn als je hier woont of werkt. Wordt je moe van files in de auto, wachten op het openbaar vervoer of trappen tegen de wind in? Een scooter kopen in Rotterdam is dé oplossing voor jouw problemen! Je ziet niet voor niets steeds vaker een snor- of bromfiets langsrijden in deze stad en regio. De optelsom van kosten bij aanschaf, lage vaste lasten en flexibiliteit maakt brommers tot het ideale voertuig voor gebruik in grote steden. Wil je snel opstappen maar staat jouw budget dit niet toe? Je kunt ook een scooter leasen in Rotterdam, dit regel je snel online of bij ons in de winkel. Ook goed om te weten; onze winkel kun je vinden in Alphen aan den Rijn, daar kun je ook terecht voor onderhoud en reparatie. Bekijk de mogelijkheden op deze pagina of ga direct rondneuzen in onze webshop.

Welke scooter kopen in Rotterdam?

Je hebt interesse naar een leuke snor- of bromfiets, maar je weet niet precies wat je moet kiezen. Er zijn verschillende manieren om snel jouw ideale brommer te vinden. Zo kun je eerst je favoriete merk zoeken of direct de goedkoopste scooters filteren. Omdat je meerdere jaren gebruik zult maken van dit vervoermiddel wil je uiteraard een model dat past bij jouw rijstijl en voorkeuren. Zo kun je kiezen voor diverse typen om de keuze wat eenvoudiger te maken. Hier zijn enkele categorieën:

 

  • Retro scooters zoals je die kent van Vespa, ook IVA, BTC, Kymco en Sym maken dergelijke modellen.
  • Sportieve scooters zoals die van Derbi en Aprilia. Wist je dat deze merken van de Italiaanse fabrikant Piaggio zijn? Zij maken ook onder hun eigen naam vlotte én betaalbare scooters.
  • Zakelijke modellen stralen kwaliteit uit en kunnen zakelijke auto’s vervangen als vervoermiddel. Met zoveel opties kun je onze brommers perfect laten aansluiten op jouw bedrijf.
  • Ook verkopen we diverse bezorgscooters die zeer geschikt zijn voor de horeca maar ook andere bedrijven die kleinere goederen moeten bezorgen.

 

Wat betreft de aandrijving kun je kiezen voor een moderne EURO4 scooter op benzine met 4-takt motor. De meeste modellen worden tegenwoordig met automatische versnelling geleverd maar we verkopen ook nog steeds klassieke schakelbrommers voor de liefhebber. Daarnaast groeit ons assortiment elektrische scooters razendsnel.

 

Wordt het tijd voor een e-scooter?

Hoewel moderne brommers met verbrandingsmotor al behoorlijk duurzaam zijn, worden de regels en eisen wel steeds strenger. Met een e-scooter ben je optimaal voorbereid op de toekomst, in grote steden speelt het probleem van luchtvervuiling wat een e-scooter kopen in Rotterdam tot een heel aantrekkelijke optie maakt. De uitstoot is nihil, ze maken veel minder geluid en laden doe je gewoon thuis met een standaard stopcontact. Laat die Tesla maar lekker in de showroom staan en kies voor een Lifan, Nipponia of de Vespa Elettrica.

 

Voor alle merken en modellen geldt dat we enorm veel extra opties leveren. Kies een basismodel en stel jouw eigen maatwerk snor- of bromfiets samen. Denk aan een windscherm, een ander type zadel, alarmsysteem tot aan verwarming van de handvatten. Je kunt hiermee een eigen look & feel geven aan jouw brommer, of de veiligheid op straat verhogen. Wat je ook wilt, wij maken het mogelijk!

 

Onderhoud en reparatie tot aan de voordeur

Met een filiaal in Alphen aan den Rijn kun je ook voor onderhoud en reparatie in Rotterdam bij ons terecht. Maar als jouw scooter geen teken van leven meer geeft is het toch lastig om jouw voertuig naar onze werkplaats te rollen. Gelukkig hebben we ook een pickup & return service waar je gebruik van kunt maken tegen een vast, scherp tarief. Wij verzorgen onderhoud binnen en buiten de garantieperiode, we kunnen schade herstellen, onderdelen monteren of jouw scooter opvoeren. Neem gewoon een contact met ons op en we regelen het voor je.

 

Kopen, leasen, IN3; wat past bij jouw budget?

Net zoals we veel opties bieden in de keuze van jouw bromfiets kun je ook wat betreft de betaling alle kanten op. Naast betalen bij ons in de winkel kun je uiteraard online met iDeal betalen. Vind je dit toch niet … ideaal en wil je graag de kosten spreiden? Daar hebben we niet één maar zelfs twee opties voor:

 

  • Leasen: Een scooter leasen in Rotterdam regel je heel eenvoudig via onze webshop. Je kunt zelf de periode bepalen tot wel zes jaar waarmee de maandlasten zeer laag uitvallen. Op onze website kun je precies lezen hoe dit werkt en wat de voorwaarden zijn.
  • IN3: Ben je niet iemand van lange termijn contracten maar wil je iets meer speling om snel jouw scooter te bestellen? Met IN3 delen we het aankoopbedrag door drie zodat je twee maanden extra tijd hebt om te betalen. Zonder rente of BKR toetsing.

 

Het valt doorgaans goedkoper uit om bij aanschaf de gewenste extra opties direct mee te bestellen, dan kan leasen of IN3 betalen uitkomst bieden.

Gerelateerd