Scooter kopen in Tilburg

Het wordt steeds drukker in het Nederlandse verkeer. Tilburg is hierop zeker geen uitzondering. Naast auto’s en bussen zie je ook steeds meer tweewielers rijden. Niet alleen fietsen maar ook veel scooters. Die zijn wendbaar en betaalbaar, met relatief lage kosten per kilometer. Reden genoeg dus om een scooter te kopen in Tilburg. Met een grote selectie aan merken en modellen is er voor iedereen een passende snor- of bromfiets te koop, op benzine of een e-scooter die je thuis kunt opladen. Met flexibele betaalopties zoals een scooter leasen of IN3 kun je snel jouw keuze maken. Bekijk alle modellen direct in de webshop of lees verder op Scooter kopen Online voor meer informatie over een scooter kopen in Tilburg.

 

Daarom koop je een brommer

Wordt het je eerste bromfiets of ben je toe aan een nieuw exemplaar? Er zijn volop redenen om een scooter te kopen. Zo liggen de aanschafkosten veel lager dan bij een auto het geval is, je bent niet langer afhankelijk van het openbaar vervoer en je hebt geen last meer van wind tegen zoals je op een fiets zult ervaren. Je parkeert de bromfiets thuis voor de deur of in de schuur, met een goed kettingslot kun je bijna overal veilig parkeren. Daarnaast liggen de kosten per kilometer laag in vergelijking met bijvoorbeeld de auto. Denk aan een zuinige motor, lage onderhoudskosten én je hoeft geen wegenbelasting te betalen. Volop redenen dus om een scooter te kopen.

 

Welke scooter kopen in Tilburg?

Er zijn in de stad enkele scooterwinkels, de keuze is wel beperkt en je moet maar aannemen dat de verkoper je goede informatie geeft. Online een brommer kopen zorgt ervoor dat je meer keuze hebt én op je gemak alle opties kunt bekijken. Daarom leveren wij alle populaire merken, van budget tot de meeste luxe modellen. Denk aan IVA, BTC, Kymco, Sym en Vespa, maar ook merken met specifieke modellen zoals Derbi, Aprilia of Lifan. Van dat laatste merk hebben scooterrijders vaak niet eens gehoord. Dit is een merk e-scooters, die zie je steeds vaker rijden … maar je hoort ze niet!

 

Nipponia, Move en Gomax zijn enkele merken die elektrische scooters leveren, ook bekende merken komen met e-scooters op de markt. Zelfs Vespa, de koning van de retro scooter, heeft een volledig elektrisch model in het assortiment. Je plugt ze thuis in het stopcontact of je verwijdert de accu, tanken hoeft niet meer. Ze rijden stil en schoon, de prijzen vallen tegenwoordig ook reuze mee. We leveren ook nog steeds zuinige EURO4 scooters op benzine, we hebben zelfs schakelbrommers in het assortiment voor de echte liefhebber.

 

Meer dan standaard

Wie gaat er nou op een dertien-in-een-dozijn brommer rijden? We verwennen onze klanten met een waslijst aan opties zodat je een unieke scooter kunt kopen. Denk bijvoorbeeld aan:

 

  • Speciale verlichting zoals LED, Angel Eye of Audi stijl.
  • Sierbeugels en andere afwerking.
  • Mat zwart in plaats van chroom en andere bijzondere stijlen.
  • White Wall banden of een zadel met andere kleuren.
  • Opvoeren met verschillende opties, ook voor e-scooters.

 

En dat is nog maar het tipje van de ijsberg! Heb je hier nog vragen over? Neem dan gerust even contact met ons op.

 

Onderhoud en reparatie in de buurt

Is online scooters kopen veilig? Bij ons wel, we hebben namelijk ook gewoon een locatie in Alphen aan den Rijn. Daarnaast hebben we ook meerdere servicepunten door heel Nederland, ook in de buurt van Tilburg. Zo kun je onderhoud en reparatie betrouwbaar regelen. Wil je alles vanuit huis doen? Dat kan, want voor een vast bedrag leveren wij door heel Nederland. Dit geldt ook voor onze pickup & return service voor onderhoud, schadeherstel of bijvoorbeeld extra opties monteren. Plan gewoon een afspraak in en we regelen het voor je.

 

Betalen op jouw manier

Ook wat betreft de betaling bieden we verschillende opties aan.

 

  • In de webshop kun je snel en veilig betalen met iDeal, gewoon via je eigen bank.
  • Een scooter leasen in Tilburg is ook een populaire optie. Je betaalt dan in termijnen variërend van 12 tot 72 maanden, zo betaal je slechts enkele tientjes per maand.
  • Niet vastzitten aan een langlopende lening maar zit je deze maand een beetje krap? Dan is IN3 echt iets voor jou. In drie termijnen betalen zonder rente of BKR toetsing. We delen het bedrag in drie gelijke delen en je hebt twee maanden extra tijd.

 

Wil je pinnen bij ons in de zaak? Ook dat is mogelijk. Maak dan eerst een afspraak en kom langs in Alphen aan den Rijn. Hier kun je ook diverse merken en modellen bekijken. Ons complete assortment vind je in onze webshop.

Gerelateerd