Scooter kopen in Westland

Ben jij op zoek naar een scooter in de omgeving van het Westland in Zuid-Holland? En woon jij in De Lier, Heenweg, Honselersdijk, Naaldwijk, Poeldijk, Ter Heijde Kwintsheul, ‘s-Gravenzande, Maasdijk, Monster, of Wateringen? Dan is scooterkopenonline.nl dé plek voor jou om jouw gloednieuwe scooter aan te schaffen. Ons assortiment is uitgebreid: van brommers tot en met snorscooters, noem het maar op! Maar wij gaan ook met de tijd mee. Zo bieden wij een wijd spectrum aan keuzes betreffende de verkoop van elektrische scooters. We verkopen uiteraard ook ‘gewoon’ snorfietsen en bromfietsen. Kortom: voor ieder wat wils.

Overal gemakkelijke bezorgen, jij kunt lekker thuisblijven

Wij bezorgen ook gewoon thuis, dus ook over extra reistijd of leveringsproblemen hoeft u zich bij ons geen zorgen te maken. Wij hanteren tevens een laag tarief dat geheel vaststaat, ongeacht waar je woont. Uiteraard ben je ook geheel vrij om eerst een kijkje te nemen in onze grote showroom. Op locatie bieden wij meer dan 100 scooters aan. Al deze scooters zijn vanzelfsprekend ook terug te vinden in onze webshop. Het voordeel van eerst wat onderzoek verrichten in de webshop is, is dat alle specificaties, opties en accessoires online te vinden zijn. Mocht u dan gezellig langskomen, dan staan wij klaar om al uw vragen over de bekeken modellen te beantwoorden.

 

Ga met de tijd mee en bestel nu jouw e-scooter

Anno 2021 weet iedereen inmiddels wel dat benzine en gas behoorlijk vervuilend voor het milieu kunnen zijn. Elektriciteit heeft een stuk beter imago, dat is ook logisch: alles wat elektrisch aangedreven is, is een stuk beter voor het milieu. Dat geldt dus ook voor onze e-scooters! Wat ze je er vaak niet bij vertellen is dat e-scooters, naast het feit dat deze scooters beter zijn voor het milieu, deze modellen ook nog een stuk zuiniger zijn dan normale scooters! En dat betekent dat je per gereden kilometer een stuk goedkoper uit bent dan bij bijvoorbeeld normale scooters en bromfietsen!

Bijkomende fantastische voordelen zijn, zijn dat de onderhoudskosten lager zijn bij e-scooters en ook de storingsgevoeligheid een stuk lager ligt. Dus waarom niet met de tijd meegaan en aan moedertje aandenken? Er is eigenlijk geen enkel argument meer over om geen e-scooter aan te schaffen!
Profiteer van ons diverse aanbod

Wij bieden niet alleen elektrische snorscooters of elektrische bromscooters aan, maar ook snorfietsen of bromfietsen die op elektriciteit werken. Het enige echte grote verschil tussen de twee eerst genoemden en de twee laatst genoemden is eigenlijk het uiterlijk. De brommer of snorfiets bijvoorbeeld, heeft vaak minder plaatwerk, zoals je zelf ook misschien wel weet. Ook zijn deze minder vaak uitgerust met kappen. In het Westland valt het op dat er misschien wat meer elektrische scooters rondrijden dan brommers, maar dit komt vanwege het simpele feit dat de elektrische brommer pas later geïntroduceerd is. Deze maakt echter nu zijn opmars. Zeer zeker een goede reden om juist nu een elektrische brommer of snorfiets aan te schaffen!

 

Tune jouw scooter zoals jij hem wil!

Een ander bijkomend voordeel van ons assortiment van elektrische modellen is dat je deze geheel kunt stylen naar jouw smaak! Je hebt de keuze om jouw scooter uniek te maken met allerlei opties en accessoires die bij jou passen. In onze accessoirelijst zijn al deze opties terug te vinden. Uiteraard kent elk model verschillende opties en mogelijkheden. De meeste modellen bieden opties voor valbeugels, sierstrips, een ander soort band, een windscherm, LED verlichting, een USB aansluiting, een aangesloten alarm of bijvoorbeeld een gave sportieve uitlaat. Ook opvoeren behoort tot de mogelijkheden bij Fast & Furious. Hoe luxe jij jouw scooter wil maken hangt geheel van jou af. Creëer bij ons jouw ideale vervoermiddel.

Wees een trendsetter met jouw unieke Vespa Sprint

Iedereen is natuurlijk bekend met het wereldwijd populaire Vespa. Het bedrijf probeert constant te innoveren om op deze manier een echte marktleider te blijven op de scooterbranche. De nieuw lijn van Vespa betreft de Vespa Sprint 2021 lijn. Momenteel een van de populairste scooterlijnen ter wereld. De nieuwste modellen zie je vooral in de grotere steden zoals Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Utrecht. Maar ook in de kleinere gemeenten begint de Sprint aan terrein te winnen.

Jij kan dus een van de eerste eigenaars van een Vespa sprint worden in het Westland! Een van de redenen dat Vespa zo populair is, is omdat Vespa nostalgie ademt. Het bedrijf kenmerkt zich met haar geweldige en schitterende retro designs. Daarnaast staat kwaliteit hoog in het vaandel bij Vespa. Alle scooters van het bedrijf worden zo ontworpen dat ze aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen!

 

Marktleider op technologisch gebied

Daarbij worden de scooters veelal bestempeld als ware hoogstandjes, ook op technologisch gebied. De Vespa Sprint is, net als de Vespa Primavera, niet alleen immens populair dankzij de kwaliteit van het model. Het unieke en bijzondere design, de mogelijkheid om uit vele verschillende kleuren te kiezen en het feit dat de scooters uit te rusten zijn met een scala aan accessoires, toeters en bellen, maakt deze beide lijnen meer gewild dan wat dan ook er elders te vinden is in de scooterwereld. Bij is ons het zelfs zo dat je online jouw nieuwe Vespa Sprint zo kunt samenstellen dat deze precies zo wordt zoals jij er altijd van gedroomd hebt. Dit maakt jouw scooter nog persoonlijker, nog unieker en laat jouw scooter nog beter aansluiten bij wie jij bent.

 

Ga terug in de tijd met een echte Vespa Primavera

Toen Vespa voor het eerst het Primavera model uitbracht stond Fleetwood Mac nog bovenaan de hitlijsten en was de kleurentelevisie net geïntroduceerd. Na 45 jaar maakte het model haar comeback en doet dat inmiddels nu alweer enkele jaren met ontzettend groot succes. De Vespa LX bleek uiterst succesvol en ook haar opvolger, de Vespa Primavera 4-takt, lijkt ontzettend veelbelovend. Wat deze scooter uniek maakt is haar geheel vernieuwde ontwerp en piekfijne design. Denk hierbij bijvoorbeeld aan nieuw koetswerk en nieuwe maatvoeringen.

Vespa doet er alles aan om de scooter zo gestroomlijnd als mogelijk te krijgen. Dit maakt deze Vespa Primavera niet alleen een stuk stabieler en aerodynamischer, maar ook gewoon een stuk comfortabeler! Bij het design is er gekeken naar de populaire Vespa 946. Een aantal features van deze scooter zijn overgenomen en dat heeft een goede reden: de Vespa 946 staat bekend als de meest technologisch geavanceerde en prestigieuze scooter op de markt.

Vespa: de allerbeste wanneer het op kwaliteit aankomt

Kortom: kwaliteit staat zeer hoog in het vaandel bij deze modellen. Vespa is dan ook vrijwel ongeëvenaard wanneer het op kwaliteit aankomt. Elk ander scootermerk gebruikt bijvoorbeeld een kunstof kappenset en deze sets bestaan uit meerdere losse onderdelen. Dit drukt in de prijs. De Vespa Sprint en Primavera echter hebben geen losse kunststof kappen. Bij deze scooters zit de gehele kap aan elkaar en vormen hiermee een stalen constructie. Deze constructie is niet alleen een stuk steviger, maar op termijn ook een stuk duurzamer. Dit is slechts een van de voorbeelden van waarom de Vespa Sprint en de Vespa Primavera van een geheel andere orde zijn op de scootermarkt.

 

Stijlvolle extra opties accessoires

Latere updates maken deze scooter nog interessanter en nog beter, maar ook nog duurzamer en, voor zover het kan, nog stijlvoller. Vespa heeft ervoor gekozen om de LED verlichting en de USB aansluiting een standaard accessoire te maken, zowel bij de Vespa Sprint als bij de Primavera. De velgen zijn nu standaard van aluminium en hebben een grootte van 12 inch. Dat maakt de scooter wat lichter, wat weer drukt op de benzinekosten, maar het zorgt ook voor een betere wegligging.

Ook zijn de motoren uitgerust met een injectie die simpel gezegd een veel lagere uitstoot kennen en minder schadelijke stoffen uitstoten. Hiermee laat Vespa zien te denken aan de toekomst van de aarde: een schonere toekomst. De scooters kennen beiden tientallen details die opmerkelijk zijn en zich ten positieve onderscheiden van andere scooters. Bij de aankoop van een Vespa Sprint of een Vespa Primavera kun je er zeker van zijn dat je een top aankoop doet die weinig onderhoud vereist en decennia lang meegaat.

 

De Piaggio Zip: betaalbaar én betrouwbaar

Er zijn tientallen redenen waarom je een Piaggio Zip aan zou moeten schaffen. De Piaggio Zip is een betrouwbare scooter, degelijk gebouwd en heeft bovendien een ontzettend mooi en laag prijsje. De scooter rijdt geweldig en kan in meerdere vormen aangeschaft worden. Zo is er de optie om de Piaggio Zip aan te schaffen als snorscooter en als bromscooter. Binnen de stedelijke gebieden functioneert deze scooter geweldig, de scooter is namelijk zeer wendbaar en rijdt soepeltjes. Smalle stegen, drukke winkelgebieden of de binnenstad van Amsterdam of Rotterdam: het is geen probleem voor de Piaggio Zip!

 

Alleen de allerbeste materialen voor jouw Piaggio Zip

De Piaggio Zip wordt van geheel andere materialen gemaakt dan de scooters die van de Chinese markt afkomen. Deze scooter staat vooral bekend om haar uitstekende kwaliteit. De scooter is dankzij de uitstekende materiaalkeuze duurzamer en blijft er ook langer piekfijn uitzien dan vele andere scooters. De Italianen kun je jouw scooter wel toevertrouwen! Piaggio is een van de meest betrouwbare merken binnen de branche en dankzij haar grote marktaandeel is het gemakkelijk om kapotte onderdelen vluchtig te vervangen. Een Piaggio hoeft dus nooit lang langs de kant te staan, of weg te rotten in je schuur.

 

De Piaggio Zip SP & de SP custom

De Piaggio Zip is niet alleen in haar normale variant te verkrijgen. Wij bieden ook een sportvariant aan genaamd de Piaggio Zip SP. De SP staat hierbij voor sport. Ook hebben wij de Piaggio Zip SP custom in de aanbieding. In de basis is de custom variant hetzelfde als de standaard zip, maar vooral het uiterlijk is een stuk sportiever. De custom modellen differentiëren zich door het feit dat zij een veel stoerder uiterlijk hebben en dus ook een stuk minder braaf zijn. Dit valt op door bijvoorbeeld de Xenon verlichting waarmee deze varianten zijn uitgerust, evenals de LED tubes en de Audi knipperlichten.

Ook bieden wij bij deze versies getinte verlichtingskappen en mooie matzwarte onderdelen. Die LED verlichting vindt je bijvoorbeeld ook in de voorgrille, wat het uiterlijk van deze varianten extra sportief maakt. Uniek zijn deze scooters zeker, en ook hun prijs is absoluut uniek in haar segment!

 

Ongekend aantal extra opties en accessoires

Het kwam al een beetje naar voren, maar: er zijn maar weinig scooters waarbij er zoveel mogelijkheden zijn tot accessoires en extra opties als bij onze Zip modellen. Hiervoor is een logische reden: de modellen zijn zo populair en de vraag zo groot dat het haast onmogelijk is om niet extra opties en accessoires aan te bieden. Bij ons is de klant koning en kun je jouw scooter precies zo vormgeven zoals jij deze wil.

Verder zijn we ook niet karig betreffende andere opties. De Zips zijn uit te breiden met een multimedia platform waarop je makkelijk al jouw muziek kan streamen bijvoorbeeld. Er zijn opties voor winterbanden en verscheidene soorten velgen, handvatverwarming, speciale verlichting en nog vele andere features. Op onze website kun je alle opties die wij jou te bieden hebben terugvinden.

 

Een heerlijke en zuinige motor

Een laatste onovertroffen aspect van de Piaggio SP en de Piaggio SP custom is het motorblok. De motor van deze modellen loopt als een zonnetje en mag zonder twijfel een van de beste in haar segment genoemd worden. De scooters reageren ontzettend gemakkelijk en soepeltjes, waar ook het gas geven zonder enige problemen en rancune verloopt. Vooral de dosering verdient speciale aandacht. Dankzij de uitstekende dosering kun je gemakkelijk een constante snelheid rijden en dat scheelt een hoop concentratie. Het motorblok is voorzien van injectie. Dit maakt het brandstofverbruik laag, waardoor je over de jaren heen ontzettend veel kunt besparen!

 

Riva is jouw low budget Vespa vervanger

Het moge een feit heten dat Vespa het meest gewilde scootermerk is dat er op de markt te verkrijgen is. Een nadeel aan Vespa’s zijn het prijskaartje. Vanwege deze reden zoeken veel mensen een gave scooter die alles kan wat een Vespa ook kan, maar dan goedkoper. Een logische en zeer plausibele uitkomst zijn dan de Riva scooters. Riva scooters zijn heerlijke retro scooters die perfect meekunnen met de Vespa’s, maar dan met het voordeel dat je een stuk meer geld in je portemonnee overhoudt. Andere voordelen van Riva scooters zijn de vele uitbreidingsmogelijkheden.

 

Vespa staat bijvoorbeeld bekend om haar ronde koplampen, zoals bijvoorbeeld de Vespa Sprint. Maar deze feature is bijvoorbeeld ook te vinden bij de Riva Fast, de Killerbee VXl, de Sym Fiddle 2, de AGM VX of of de BTC Riva Luxury en nog verscheidene andere modellen. Ook de Primavera, met haar meer rechthoekige lamp, is een klassieker. Riva heeft ook het unieke uiterlijk van deze scooter zorgvuldig bestudeerd en op deze wijze geïmplementeerd in verscheidene Riva modellen. Dus studeer jij nog, ben je nog jong of heb je het gewoon niet zo breed? Dan is een Riva de optie voor jou. In onze webshop zijn talloze modellen van dit merk te vinden, allemaal scherp geprijsd, met alle voordelen die Vespa ook biedt.

 

Problemen? Geen probleem!

Een zeer sterk voordeel van je scooter aanschaffen bij Fast & Furious is het onderhoudssysteem dat wij hanteren. Natuurlijk kun je zelf je scooter of brommer bij ons langsbrengen. Maar wat nou als jouw scooter echt grote problemen heeft en niet meer kan rijden? Geen probleem voor ons! Wij komen je scooter gewoon bij jou ophalen en wanneer deze klaar is, brengen we hem ook weer terug. Hoe makkelijk is dat? Wanneer jij jouw scooter online bij ons bestelt, kun je zo’n heerlijk simpel servicepakket er gemakkelijk en direct bijnemen!

Gerelateerd