Scooter kopen in Zoetermeer

Ook in Zoetermeer wordt het steeds drukker. Een ritje met de auto wordt al snel een oefening in geduld als je in de file komt te staan of je de parkeerkosten moet betalen. Het openbaar vervoer is ook niet beter, dan sta je eerst bij de bushalte om vervolgens ook nog een keer op de weg stil te staan. Fietsen? Als je moe op de gewenste bestemming wilt aankomen is dat een optie. Je kunt natuurlijk ook een scooter kopen in Zoetermeer, dan ben je direct van alle problemen verlost. Met een hoog windscherm rijd je het hele jaar comfortabel door de stad en in de regio. Even krap bij kas? Je kunt bij ons ook een scooter leasen of IN3 betalen als dat beter uitkomt. Voor onderhoud en reparatie kun je gebruik maken van onze pickup & return service, voor levering aan huis trouwens ook. Ga daarom direct naar onze webshop of lees verder op Scooter Kopen Online voor meer informatie over onze diensten en mogelijkheden.

Een scooter kopen in Zoetermeer en verder

Of je nu woont in Zoetermeer, Berkel, Bleiswijk, Moerkapelle, Pijnacker, Stompwijk of Rodenrijs; Onze hoofd locatie en tevens winkel in Alphen aan den Rijn is bereikbaar voor jou. Maar eigenlijk is online shoppen nog veel eenvoudiger. In onze webshop kunnen we namelijk nog veel meer modellen laten zien. We leveren vanuit onze centrale locatie of één van onze servicepunten door heel Nederland, een scooter kopen in Zoetermeer of omgeving is daarmee niet moeilijker dan een paar keer klikken. Tenminste, als je echt een maatwerk brommer wilt samenstellen dan moet je best veel klikken. We leveren namelijk zoveel opties dat je een compleet unieke scooter kunt bestellen die niemand anders precies hetzelfde heeft!

 

Welk bromfiets past bij jou?

Teveel keuze kan best lastig zijn, daarom helpen we je graag met een scooter kopen in Zoetermeer die echt past bij jouw rijgedrag en persoonlijke voorkeuren. Om te beginnen mag een bromfiets 45 km/u rijden en een snorfiets 25 km/u. Dit bepaalt op welke wegen je mag rijden en of je een helm moet dragen. Opvoeren is bij ons trouwens ook een optie. Dan zijn er de bekende merken als Vespa, Peugeot en Yamaha. Ook zijn er merken zoals Kymco, Sym, IVA en BTC die doorgaans wat goedkoper zijn en daarmee een zeer goede prijs / kwaliteitsverhouding bieden. Er zijn ruim genomen deze types te onderscheiden:

 

  • Retro scooters met het uiterlijk van oude Vespa brommers.
  • Sportieve bromfietsen zoals bijvoorbeeld Derbi en Aprilia ze maken.
  • City scooters die je bij Piaggio, Peugeot en Sym tegenkomt.
  • Bezorgscooters die je kunt laten voorzien van een box achterop voor vervoer in de stad en omstreken.

 

Dit is nog maar het begin. Maak voor jezelf een lijstje met wensen en voorkeuren en kijk rustig rond in onze webshop. We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend!

 

Waarom e-scooters steeds meer verkocht worden

De huidige standaard bij brommers is EURO4 met een 4-takt motor en automatische versnelling. We leveren overigens ook nog een aantal schakelbrommers. Daarnaast groeit ons assortiment elektrische scooters snel. Deze e-scooters worden aangedreven met een elektromotor in plaats van een verbrandingsmotor. Voordelen hiervan zijn het stil rijden zonder geurtjes, laden kan thuis in het stopcontact. Je kunt e-scooters kopen in diverse prijsklassen met afwijkend design van niet alleen de bekende merken maar ook nieuwe bedrijven als Nipponia, Lifan en Move.

 

Onderhoud en reparatie in regio Zoetermeer

Als jouw scooter toe is aan onderhoud dan kun je langskomen in Alphen aan den Rijn, maak wel eerst even een afspraak. Als je liever geen eigen vervoer regelt dan komen we jouw tweewieler gewoon thuis ophalen tegen een vast, laag tarief. Naast leveren aan huis bij een scooter kopen in Zoetermeer of omgeving, hebben we ook een pickup & return optie. Controleren, schadeherstel of nieuwe onderdelen monteren? We doen het allemaal!

 

Kopen, leasen of liever IN3 betalen?

Je mag natuurlijk niet zomaar wegrijden op jouw nieuwe scooter, je zult ook moeten betalen. Dit is mogelijk in onze winkel, afrekenen via iDeal via je eigen bank is nog eenvoudiger. Maar wat ga je doen als jouw keuze toch wat te duur is? Genoegen nemen met een goedkopere optie? Denk niet alleen aan nu maar ook aan de komende jaren en kies voor de brommer die aansluit op jouw manier van rijden. Als je daarmee boven je besteedbaar budget uitkomt dan hebben we enkele opties voor je:

 

  1. Je kunt een scooter leasen in Zoetermeer, dan betaal je in maandelijkse termijnen tot wel 72 maanden. Zo betaal je nog slechts enkele tientjes per maand. Lees de voorwaarden en mogelijkheden op onze website.
  2. Het is ook mogelijk om IN3 te betalen, wat staat voor ‘in drie termijnen’. Je rekent een derde af bij aankoop en je betaalt de rest gespreid over de volgende twee maanden. Zonder rente of BKR toetsing!

 

Iedereen kan betaalbaar een scooter kopen of leasen in Zoetermeer. Bekijk direct het volledige assortiment in onze webshop.

Gerelateerd