Bromfiets kopen

bromfiets kopenEen bromfiets kopen is niet zomaar een aankoop. Je koopt een bromfiets immers niet voor een dag of 2, maar eerder voor een paar jaar. Het is daarom erg belangrijk om je goed in te lezen voordat je een bromfiets gaat kopen.

Bromfietsen zijn een soort tussenvorm tussen een motorfiets en een gewone fiets. Vroeger was een bromfiets zelfs een fiets waar simpelweg een motor aan was toegevoegd. Tot aan 1985 was elke bromfiets zelfs verplicht voorzien van trappers. Meestal hadden dat soort bromfietsen ook een schakelmechanisme.
Een bromfiets met trappers zie je nu eigenlijk niet meer en het schakelmechanisme heeft plaats gemaakt voor een automaat. Als je vandaag een bromfiets koopt, dan koop je een voertuig met een cilinderinhoud van 50 kubieke centimeter (cc). Je mag er 45 km/h mee rijden.

Omdat je veel harder kan rijden dan de gemiddelde fietser, is het niet toegestaan om met een bromfiets op het fietspad te rijden. Hierdoor heb je ook een helmplicht en moet je dus altijd een helm dragen.

Goedkope bromfiets kopenbromfiets-leasen

In Nederland zijn bromfietsen ontzettend populair. En dat is logisch. Want een bromfiets biedt een heel mooi alternatief voor de auto. Je kan op de bromfiets je dagelijkse boodschappen doen en bent veel goedkoper uit dan de gemotoriseerde vierwieler.

Een goedkope bromfiets kopen doe je online. Net zoals de bromfiets met de tijd is meegegaan, zijn verkopers dat ook. Vroeger moest je echt een speciaalzaak zoeken, nu hoef je alleen maar het internet op te starten.

Online zijn de prijzen van een bromfiets vaak goedkoper en is het assortiment veel uitgebreider. Bovendien is de service die je online krijgt minstens net zo goed (of beter) en is het zelfs mogelijk om een bromfiets thuis geleverd te krijgen.

Bromfiets leasen

Hoewel je op internet goedkoop een bromfiets kan kopen, bestaat er ook een mogelijkheid om de bromfiets te leasen. In dat geval betaal je elke maand een vast bedrag en hoef je niet in een keer de aanschafkosten te betalen.

Dit is een mooie manier om erg goedkoop op een bromfiets te rijden. Je weet op voorhand hoeveel je kwijt bent en wat er elke maand van je rekening wordt afgeschreven. Ook een leasecontract valt online af te sluiten.

Tips online kopenbromfiets-rdw-logo

Op het internet is het goed mogelijk om een bromfiets te vergelijken. Maak hier dan ook gebruik van en doe uitsluitend zaken met een online winkel die is erkend door het RDW. Zo weet je zeker dat je betrouwbaar en goedkoop een bromfiets kan kopen!

Gerelateerd