kymco-Agility-kopen

Kymco Agility

De Taiwanese fabrikant Kymco maakt onder andere de modellen lijn genaamd ‘Kymco Agility’. Dit is een scooterlijn die gegarandeerd voldoet aan de Europese kwaliteitseisen. Het bedrijf Kymco, opgericht in 1963, produceert enkel scooters die voldoen aan de Europese kwaliteitseisen. Het bedrijf produceert naast scooters ook motorscooters, quads en dirtbikes. De jarenlange ervaring uiten ze zich in alle facetten met kwaliteit.

kymco-agility

Voor de Kymco Agility zorgt deze jarenlange ervaring niet alleen in kwaliteit van de scooter, maar ook in de vormgeving. Het model Agility wordt namelijk geprezen voor haar sportieve vormgeving. Als je opzoek bent naar een goedkope scooter voldoet het instapmodel van Kymco Agility uitstekend. Deze is online namelijk al verkrijgbaar vanaf 1469 euro inclusief BTW.

Kymco Agility FR 12 inch lang zadel (4-takt)

De Kymco Agility FR 12 is het voordeligste model in aanschaf. Voor deze prijs krijg je een kwaliteitsscooter die betrouwbaar is en door het lange zadel gemaakt is om gemakkelijk twee personen mee te vervoeren.

 

Kymco Agility 12 inch FR (met klapzadel, 4 -takt)

Deze 4-takt scooter is zuinig in gebruik en heeft een sportieve uitstraling wat voor snelle stadstripjes perfect is. Doordat het een klapzadel heeft zorgt deze Kymco Agility ervoor dat je direct de brandstoftank kunt bereiken.

 

Kymco Agility City 16 (4-tak)

Een stap hoger in de Agility rank is de City 16, bij deze nog sportievere scooter is extra werk gezet in het design. Wat deze scooter ook heeft is een perfecte wegligging. Dit is goed te merken in de bochten. Je kunt kiezen tussen 3 verschillende kleuren.

 

Kymco Agility Delivery (4-takt)

Deze scooter doet zijn naam eer. Er is namelijk meer ruimte voor bagage waardoor het perfect is als bezorgscooter. Goede wegligging en een sportief design maken dit een erg gewilde scooter. Door de 4-takt motor is het ook nog eens een erg zuinige scooter.

 

Kymco Agility, een zuinige scooter

Een groot voordeel aan de Kymco Agility voor de lange termijn is dat het enorm zuinig in verbruik is. De Kymco Agility is een zuinige scooter aangezien de verschillende uitvoeringen veelal gebruik maken van een 4-takt motor.  Dit zorgt in vergelijking met een 2-takt motor ervoor dat je veel zuiniger tankt wat er dus voor zorgt dat hij in de lange termijn veel voordeliger is. De Kymco Agility haalt wel een 1 op 40 wat met een 2-takt motor bij lange na niet haalbaar is. Bovendien zorgt de 4-takt technologie ervoor dat je niet steeds het olie bij hoeft te vullen. Verder tank je met een 4-takt motor gewoon het vertrouwde Euro-95 brandstof.

De Kymco Agility uitvoeringen

Dat alle Kymco Agility scooters de perfect stadscooter zijn door het lage brandstofverbruik, de perfecte wegligging en mooie afwerking is duidelijk. Maar wist je dat er verschillende uitvoeringen van de Kymco Agility verkrijgbaar zijn en dat je ze gemakkelijk kunt personaliseren?

 

Van de Kymco modellen is de Kymco Agility 12 inch fat (maat van de wielen) het populairst. De 12 inch fat is verkrijgbaar in de volgende kleuren:

  • Oak Metallic
  • Techno Zilver

 

Verder kun je ervoor kiezen om de scooter meer naar eigen smaak te maken. Dit kun je doen door verschillende items voor een kleine meerprijs toe te voegen. Te denken aan:

  • Windscherm
  • Scooterhoes
  • Achterdrager

 

Kymco Agility leasen

Als het direct aanschaffen van een Kymco Agility niet voor de hand liggend is, dan is er altijd nog de mogelijkheid om te leasen. Bij leasen betaal je maandelijks een vast bedrag. Dit kan al vanaf slechts 30 euro per maand.

Dit vaste bedrag wordt bepaald door de totale aankoop. Je kunt bijvoorbeeld naast het leasen van de scooter er ook meteen een aantal andere items bij leasen. Te denken aan een slot en een helm. De leasecalculator maakt direct duidelijk voor hoeveel je een scooter per maand kunt leasen.

Kymco Agility kopen?

Als je opzoek bent naar een sportieve, zuinige en kwalitatief uitstekende en ook nog eens goedkope scooter? Dan is den Kymco Agility iets voor jou. Doordat er gebruikt wordt gemaakt van een 4-takt motor zijn er ook nog eens weinig onderhoudskosten. De instapprijs van slechts 1469 euro maakt deze scooter een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding hebben. Het Kymco merk staat voor kwaliteit wat geen verassingen op gaat leveren. Bij fastfuriousscooters.nl is de Kymco Agility gemakkelijk online te koop.

No related posts found...