Piaggio Fly

Zie je de Piaggio Fly dan denk je gelijk aan pure schoonheid. Wanneer je vervolgens denkt aan het merk Piaggio, dan denk je weer aan de kwaliteit. Dit is dan ook precies wat je kan verwachten van deze scooter, pure schoonheid en een uitstekende kwaliteit.

Zoals de scooter eruitziet, zo rijdt hij ook. Hij heeft een zeer goed zitcomfort en is voorzien van hoogwaardige onderdelen waardoor hij erg lang meegaat! Koop je een scooter zoals deze dan mag je er zeker op rekenen dat je er jarenlang plezier van zult hebben!

Piaggio Fly motorischpiaggio-fly-scooter-kopen

Deze Piaggio is voorzien van een krachtige 50cc 4-takt motor, die zowel krachtig als erg zuinig is. Je zult dan ook erg lang kunnen rondrijden op een tank en alsnog genieten van uitstekende prestaties. De scooter is snel en zeer goed geschikt voor dagelijks gebruik voor zowel korte, als langere afstanden.

De scooter rijdt gemiddeld 1 op 40, wat dus echt enorm zuinig is en ervoor zorgt dat je op een tank enorm lang kunt rondrijden. Zo is het nog eens leuk om de scooter bijvoorbeeld in het weekend te pakken en lekker een stukje te gaan toeren.

Piaggio Fly 50 kopen

De Piaggio Fly kun je bij de meeste grotere scooterzaken kopen tegen verschillende prijzen. Gemiddeld liggen de prijzen tussen de €1800 en €2500 en hier moet je natuurlijk rekening houden met het bedrijf dat de scooter verkoopt en de accessoires die de scooter bevat.

Piaggio is vanwege de kwaliteit altijd interessant en zo is dit ook weer het geval bij de Piaggio Fly. Kies je voor een Piaggio, dan kies je voor een uitstekende prijs kwaliteitsverhouding en een prachtige scooter die jarenlang mee kan!

Piaggio-fly-50-4takt

Waar te koop

De Piaggio fly is zoals hierboven ook al gezegd bij de meeste grote scooterzaken te koop, maar lang niet bij allemaal. Het kan dan ook goed zijn dat hij bij je lokale scooterzaak niet verkocht wordt. Dan kun je altijd op het internet kijken en zal je ontdekken dat hij daar dan ook nog vaak goedkoper wordt aangeboden.

Onder andere bij scooteronderdelenshop.com kun je terecht voor veel Piaggio Fly onderdelen en deze kun je kopen voor een erg schappelijke prijs.

Gerelateerd

1 gedachte over “Piaggio Fly”

Reacties zijn gesloten.