Piaggio Zip

By   april 6, 2016

piaggio zip

De Piaggio Zip verovert het Nederlandse straatbeeld in een rap tempo. De klassieker is in de afgelopen jaren in een nieuw jasje gestoken en nu leverbaar in verschillende motoruitvoeringen. Het stoere design van de scooter in combinatie met de wendbaarheid maken dit een ideale scooter voor dagelijks gebruik.

De Piaggio Zip wordt door de bekende Italiaanse fabrikant Piaggio geproduceerd. Bij veel mensen doet Piaggio wel een belletje rinkelen: het is namelijk de fabrikant die ook de bekende Vespa scooters aflevert. Piaggio staat dan ook voor kwaliteit tegen een betaalbare prijs en minstens net zo belangrijk: scooters met veel rijcomfort.

Geschiedenis Zip

De eerste generatie Zip’s werden in 1995 geïntroduceerd aan het publiek. Met een luchtgekoelde 50 cc en een gewicht van 71 kilo, werd de Zip al snel omarmd door rijders die op zoek waren naar een wendbare scooter met pit.

In 2000 lag de Piaggio Zip opnieuw op de tekentafel en werd een compleet nieuw design gepresenteerd. Met een aangepaste zit, handschoenencompartiment en opslagruimte onder het zadel, steeg de populariteit van de Piaggio tot grote hoogte.

Ook in 2016 zijn de scooters nog onverminderd populair. Dat komt vooral omdat de scooter zo goed geschikt is voor dagelijks gebruik. Neem bijvoorbeeld de Piaggio Zip 50 4-takt uitvoering: het is een lichte scooter die zuinig is in gebruik en je nooit in de steek laat.

piaggio zip scooter leasen

Betaalbare scooter

Met de Piaggio Zip haal je een topkwaliteit scooter in huis tegen een betaalbare prijs. De scooter staat bekend om zijn duurzaamheid en betrouwbaarheid. Het is een kleine maar en zeer wendbare scooter met 10 inch wielen. Toch is er – ondanks het compacte design – gewoon ruimte voor 2 personen.

De Piaggio Zip 2015 is uitgerust met een zeer zuinige motor en is voorzien van allerlei extra’s om te zorgen voor een ultiem rijcomfort. Zo is het mogelijk om de buddy seat te verstellen (3 standen). De snorfietsen zijn leverbaar in een 25km/h variant en een 45 km/h versie.

Piaggio Zip kopenpiaggio zip scooter kopen

Goedkoop een Piaggio Zip kopen? Dat kan heel gemakkelijk online. Voor veel scooterrijders is dit een ideaal instapmodel, met een dito instapprijs. En je krijgt ontzettend veel waarde voor je geld. Want met de Piaggio Zip haal je een oerdegelijke en vooral erg betrouwbare scooter in huis.

Online bestellen de makkelijkste manier om goedkoop de Zip aan te schaffen. Er zijn verschillende uitvoeringen te koop en het is zelfs mogelijk om de scooter aan huis af te leveren. Ook accessoires en verzekeringen kan je gewoon online bestellen.

Het is ook mogelijk om de Piaggio Zip te leasen. Dat is vooral interessant wanneer je niet direct een groot bedrag in een keer wilt betalen. Door te leasen betaal je maandelijks een vast bedrag voor een vaste periode. Zodra het leasecontract afloopt, krijg je vervolgens de mogelijkheid om de Zip tegen de restwaarde te kopen.

Deze scooter is ideaal voor het dagelijkse woon- en werkverkeer, maar kan vanwege zijn lichte gewicht ook perfect dienen als vakantiescooter (hij kan zo mee achter op de caravan). Een ding is zeker: de Piaggio Zip is een ontzettend veelzijdige en betrouwbare scooter, wij zijn fan!

One Comment on “Piaggio Zip

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *