Sym het scooter merk met verschillende modellen

het-scooter-merk-sym

Het scooter merk Sym heeft een rijke geschiedenis die terug gaat tot 1954. Het Taiwanese bedrijf dat vandaag de dag vooral bekend staat om de productie van scooters, heeft een rijke geschiedenis met meer dan alleen scooters.

Het bedrijf begon destijds met het produceren van verlichting voor motorfietsen die werkte met een dynamo en heeft sinds die tijd een enorme groei doorgemaakt. Nadat een samenwerking werd aangegaan met het automerk Hyundai maakte het bedrijf echt een enorme doorgroei mee en is het uitgegroeid tot het bedrijf dat het nu is.

De meeste mensen denken dat Sym enkel scooters produceert, maar het bedrijf maakt vandaag de dag nog steeds producten voor het automerk Hyundai. Natuurlijk zit het grootste deel van de productie in de scootermarkt, maar het bedrijf blijft zich verder ontwikkelen.

Sym scooterssym-scooter-model-mio

Redelijk veel scooterwinkels in Nederland verkopen scooters van het merk en het merk begint dan ook steeds populairder te worden wat ook voor een groot deel te maken heeft met de prijs. Een Sym scooter kun je namelijk vaak een stuk goedkoper kopen dan scooters van overige merken en je kunt er vandaag de dag ook al heel wat onderdelen en accessoires voor krijgen.

Vaak vragen mensen zich wel af hoe het zit met de kwaliteit van deze scooters en hierover zijn de meningen dan ook erg verdeeld. Veel mensen hebben erg goede ervaringen met de scooters, maar sommige mensen totaal niet.

Het is moeilijk om te zeggen waar dit aan ligt, maar we weten wel dat de scooters voldoende onderhoud nodig hebben. Uiteraard is dit bij elke scooter merk het geval en door de lage prijs van Sym scooters zou je er rekening mee kunnen houden dat ze misschien net iets meer onderhoud nodig hebben. In ruil daarvoor heb je wel weer zeer voordelig een nieuwe scooter!

Sym scooter modellensym-fiddle-scooter-model

Er zijn zeer veel modellen op de markt en ze heeft eigenlijk te veel modellen om hier te noemen. Daarom noemen we een aantal bekende modellen, die je het meeste zult tegenkomen, namelijk de Sym Mio en de Sym Fiddle. Dit zijn op dit moment de meest gangbare en meest verkochte modellen.

Daarnaast zijn deze allebei voorzien van onderdelen van degelijke kwaliteit, waardoor ze lang mee kunnen! Ben je op zoek naar een Sym scooter of wil je meer informatie? Neem dan even een kijkje hier.

Gerelateerd