Scootmobiel in Den Haag kopen

De tijd dat scootmobielen saai, langzaam en niet comfortabel waren is voorbij. De nieuwe generatie is voorzien van glanzende lak, moderne opties en optimale veiligheid die zelfs op hoge snelheid gegarandeerd is. Ook wat betreft het comfort zit je letterlijk en figuurlijk goed, eventueel geheel op maat op basis van jouw voorkeuren. Wil je een scootmobiel in Den Haag kopen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Alles wat je moet weten voor aanschaf vind je op deze pagina.

Hoe snel kun rijden?

scootmobiel kopen den haagDe meeste mensen zullen niet op zoek zijn naar een racemonster, maar als je te voet sneller op je bestemming aankomt, dan heeft een scootmobiel kopen natuurlijk niet zoveel zin. De standaard snelheid van een model met vier wielen ligt tussen 10 en 20 kilometer per uur, bij een model op drie wielen ligt de snelheid hoger met snelheden tussen 20 en 25 kilometer per uur. Vaak zal er een schakelaar op het mobiel aanwezig zijn om de snelheid te begrenzen. Dit is handig wanneer je op de stoep of in de winkel rijdt. Daar mag je namelijk hooguit 6 kilometer per uur rijden. Los daarvan is het wel zo veilig, omdat je niet het risico loopt met een enorme vaart in een stelling met blikken appelmoes te duikelen! Op het fietspad en binnen de bebouwde kom op het wegdek kun je meer vaart maken. Dat schiet lekker op, daarnaast is het ook veiliger omdat je ander verkeer niet hindert.

 

Is mijn scootmobiel aan te passen?

Let er bij een scootmobiel kopen in Den Haag goed op welke aanpassingen je nodig zult hebben. Er zijn namelijk merken en modellen die zich beter lenen voor maatwerk. Gelukkig zijn dit lang niet altijd de duurste scootmobielen, uiteraard is de totaalprijs wel afhankelijk van de extra opties die je kiest. Denk aan een stoel die je kunt draaien. Dit maakt instappen aanzienlijk eenvoudiger. Ook kun je de keuze maken voor acceleratie met een handgreep of een voetpedaal. Dit kan zeker voor mensen met een motorische of mentale beperking een uitkomst zijn. De optionele aanpassingen kunnen op functioneel vlak zijn, maar ook op het gebied van comfort. Zo kun je een houder voor een wandelstok laten monteren, je kunt kiezen voor verwarmde handvatten en nog veel meer! Zo wordt een ritje maken iedere keer weer een genot!

Kan ik een scootmobiel kopen in Den Haag met bezorging?

Jazeker, je hoeft voor de bestelling niet eens naar de winkel toe te gaan. Dat mag uiteraard wel, bijvoorbeeld om even een rondje te rijden of kennis te maken met de verkoper. Maar je kunt online de bestelling helemaal afronden, vervolgens worden al jouw persoonlijke keuzes op de scootmobiel naar keuze gemonteerd en daarna kan jouw eigen vervoermiddel thuis worden afgeleverd. Zelf ophalen is ook mogelijk, maar voor een schappelijke prijs krijg je de scootmobiel verzekerd aan huis geleverd.

 

Flexibel een scootmobiel in Den Haag kopen

Je kunt direct betalen in de webshop met iDeal, je kunt met PIN betalen in de winkel of je kunt kopen op afbetaling. Dit kan met een leasecontract met een looptijd die je zelf kunt kiezen, er is ook de IN3 optie waarbij je het bedrag kunt spreiden over drie termijnen zonder rente of BKR toetsing. Informeer ook naar de mogelijkheden voor WMO of PGB als je hier in aanmerking voor komt.

Gerelateerd