Scootmobiel in Gouda kopen

Als een fiets of scooter met twee wielen je niet aanstaat, maar een auto op vier wielen ook niet de bedoeling is, kijk dan eens naar de collectie scootmobielen op drie wielen. Een scootmobiel kopen in Gouda is een goed idee voor veel mensen, met of zonder beperking. Want ze mogen dan vaak als ‘gehandicaptenvoertuig’ worden aangemerkt, iedereen van zestien jaar of ouder mag op deze vervoermiddelen rijden. Ook zonder rijbewijs of bromfietscertificaat! Hoe je in Gouda vliegensvlug op pad kunt gaan met een splinternieuwe scootmobiel lees je op deze pagina.

 

Meer keuze in scootmobielen online

Een scootmobiel kopen in Gouda kan een frustrerend karwei zijn. Er zijn enkele dealers, maar het assortiment is klein, vergelijken is lastig en bij maatwerk wordt het helemaal ingewikkeld of duur. Je kunt tegenwoordig je boodschappen via een app bestellen, je kunt zelfs een huis kopen via internet. Dan mag een mooie scootmobiel in Gouda kopen toch ook geen moeite kosten? Precies, want via de webshop kun je meerdere merken en een flink aantal modellen met elkaar vergelijken. Zeker weten dat er voor jou ook een geschikt model te vinden is. Met drie of met vier wielen, met of zonder maatwerk opties voor jouw situatie. En ook nog eens met flexibele betaalopties.

 

Betalen voor een scootmobiel in Gouda

Omdat de prijzen op internet vaak toch al lager liggen, is het best mogelijk dat je zelf zonder problemen de scootmobiel van je dromen kunt afrekenen met iDeal. Of als je liever even langs de winkel gaat kun je daar ook pinnen. Omdat het officieel een gehandicaptenvoertuig betreft, is het mogelijk dat jouw scootmobiel in Gouda door de gemeente vergoed wordt. Er is namelijk de WMO die bewoners helpt met ondersteuning. Dit kan in de vorm zijn van een geldbedrag zoals het PGB, je bent vervolgens helemaal vrij in de keuze voor jouw vervoermiddel. Lukt het niet om op deze manier te betalen, en heb je even niet veel geld te makken? Er zijn minder bekende merken die toch heel goede prestaties leveren, al moet je eigenlijk niet voor de goedkoopste scootmobiel gaan. Goedkoop is vaak duurkoop. Je kunt wel overwegen om te betalen in termijnen via een leasecontract, of in drie termijnen zonder extra rente te betalen. Ook dit kun je eenvoudig online regelen. Het is overigens mogelijk om extra opties zoals een hogere zetel, voetbediening in plaats van handbediening of een alarmsysteem in de prijs voor een afbetalingsregeling mee te nemen.

Droog in de winkel of droog op de weg

Met een normale scootmobiel in Gouda mag je op de stoep en in de winkel rijden. Je moet dan de snelheid even terugzetten naar zes kilometer per uur, en het moet een elektrisch model zijn. Deze vervoermiddelen halen snelheden tot aan 25 kilometer per uur. Dan zijn er nog de overdekte brommobielen, die lijken meer op een kleine auto. Hiermee mag je niet in de winkel rijden, maar je zit wel lekker droog op de weg. Deze voertuigen halen snelheden tot aan 45 kilometer per uur. Bedenk vooraf dus goed welk type past bij jouw gebruik voordat je een keuze maakt.

Gerelateerd