Scootmobiel in Woerden kopen

Overweeg je de aanschaf van een scootmobiel? En woon je in Woerden of omgeving? Dan heb je het juiste adres gevonden! Een scootmobiel kopen in Woerden is eenvoudiger dan ooit én goedkoper dan je denkt. Zo worden deze drie- en vierwielers bereikbaar voor iedereen. En jouw favoriete bestemmingen worden bereikbaar dankzij deze bijzondere voertuigen.

scootmobiel kopen woerden

Meer keuze dan in de showroom

Een winkel kan maar een beperkt assortiment leveren. De showroom staat snel vol. Daarom kiezen winkeliers vaak voor duurdere merken omdat ze daar meer winst op maken, en populaire modellen omdat deze exemplaren snel verkocht worden. Maar deze driewielers en vierwielers vallen niet voor niets onder de categorie ‘gehandicaptenvoertuig’. De doelgroep is voornamelijk de categorie Woerdenaar (of Woerdenees!) die wel vooruit kan, maar niet over volledige mobiliteit beschikt. Dus nog geen permanente rolstoel, maar wel meer dan een rollator. Overigens mag iedereen van zestien jaar en ouder een scootmobiel in Woerden kopen. Ben je een atleet van zeventien jaar die zijn of haar spierkracht wil sparen voor die grote wedstrijd? Dan kun je voortaan boodschappen doen op je eigen gemotoriseerde driewieler! Geheel op maat gemaakt naar jouw voorkeuren. Denk aan een duimknop in plaats van een handgreep, of een voetrem voor optimale veiligheid op de weg én in de winkel.

 

Maatwerk scootmobiel kopen in Woerden

Kies eerst jouw favoriete basismodel in de webshop en ga vervolgens de opties kiezen die passen bij jouw voorkeuren. De hoogte van de zitting, een draaistoel voor een prettige instap of heel eenvoudig een houder voor een wandelstok. Bijna alles is mogelijk, bekijk zelf de opties of neem contact op met de specialisten van de winkel. Want een webshop betekent niet dat er geen ‘echte’ winkel is. Er is een bezoekadres mocht je bijvoorbeeld een proefrit willen maken, of je wilt betalen aan de kassa in plaats van online.

 

Goedkoper scootmobielen bestellen

Je kunt op zoek gaan naar de goedkoopste optie, maar die zal niet de beste prijs/kwaliteitsverhouding bieden. Kies liever voor een minder bekend maar wel betrouwbaar merk, met service en garantie zoals jij dit wilt. Wanneer je vanwege je leeftijd of andere reden aanspraak kunt maken op de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning), dan kun je een deel of zelfs het gehele bedrag vergoed krijgen. Met een PGB kun je op normale wijze afrekenen, en precies bestellen wat past bij jouw situatie.

 

betalen in termijnen

Als je niet in aanmerking komt voor dit soort potjes, dan kun je uiteraard gewoon zelf betalen met PIN of iDeal. Als je even krap bij kas zit, of je wilt niet maanden sparen voor deze uitgave, dan zijn er nog twee opties. Als eerste een scootmobiel in Woerden leasen, dit betekent betalen in termijnen op basis van een rentedragende lening. Dit kun je direct en veilig via de webshop regelen, het contract verloopt via een betrouwbare en ervaren financier. Kun je binnen enkele maanden het geld bij elkaar sprokkelen, maar wacht je liever niet zolang? Dan is er de handige IN3 regeling. Dit staat voor betalen in drie termijnen, zo heb je sneller jouw scootmobiel in huis.

 

bekijk direct alle merken, modellen, opties en betaalmogelijkheden. Kom je er niet uit? Neem dan contact op met de helpdesk voor meer informatie.

Gerelateerd