Scootmobiel kopen Alphen aan den Rijn

Ben je op zoek naar een gehandicaptenvoertuig, wil je een scootmobiel kopen in Alphen aan den Rijn of op een driewieler rijden als je persoonlijke boodschappenkarretje? Kies voor vrijheid en mobiliteit op drie wielen én een krachtige accu. Wij hebben meer merken, meer modellen en meer opties dan je elders zult tegenkomen. In onze webshop of gewoon in de winkel. Voor een scootmobiel kopen in Alphen aan den Rijn moet je bij ons zijn!

scootmobiel kopen alphen aan den rijn

 

Niet de scootmobiel van opa

Vroeger waren gehandicaptenvoertuigen niet mooi, niet praktisch en ook niet echt veilig. Dat is nu wel anders, deze generatie senioren kan kiezen uit trendy modellen waar de kleinkinderen jaloers op zullen zijn! Je hoeft trouwens helemaal niet van pensioengerechtigde leeftijd te zijn, iedereen van 16 jaar of ouder mag een scootmobiel kopen in Alphen aan den Rijn, en rijden zonder rijbewijs of handicap. Naast goedkope modellen met alleen de basisvoorzieningen kun je onze scootmobielen flink opwaarderen. Wat dacht je van een extra krachtige accu voor lange ritten zonder bij te laden? Of een USB aansluiting voor je mobieltje of navigatiesysteem. Handverwarming? Het is allemaal mogelijk met onze collectie scootmobielen.

 

Scootmobiel op maat

Naast de ‘standaard’ opties is het ook mogelijk om een scootmobiel te kopen in Alphen aan den Rijn die je helemaal naar eigen voorkeur of beperking kunt laten bouwen. Denk aan een verstelbare zithoogte, een stoel die kan draaien voor een comfortabele instap of voetbediening in plaats van met de hand. Zo rijd je met meer comfort en verantwoord over de stoep, de rijbaan of in een winkel. Wanneer er specifieke wensen bestaan die niet in onze webshop te vinden zijn kun je uiteraard informeren naar de mogelijkheden.

Als drie wielen niet genoeg is

De meeste scootmobielen zijn uitgerust met drie wielen, toch zijn er ook modellen die voorzien zijn van vier wielen. Zo kun je iets stabieler rijden. Verder bieden driewielers over het algemeen meer voordelen zoals een zachtere vering en hogere topsnelheid. Bekijk direct de opties of neem contact op voor meer informatie. Wij leveren diverse merken waaronder BTC, IVA, MOVE en Scooty 3-wiel scootmobiel, marktleiders in elektrisch aangedreven scootmobielen.

 

Betaalbare scootmobielen in Alphen aan den Rijn

Naast de scherpe prijzen die we hanteren voor onze collectie scootmobielen, bieden we ook diverse betaalopties zodat er voor iedereen een passende oplossing is. Als je liever niet online betaalt via iDeal, dan mag je gewoon langskomen in onze showroom en met PIN betalen. We leggen je daar ook alles uit over onze collectie scootmobielen, maak gerust een afspraak. Wil je de kosten spreiden over een langere periode? Met een financial lease contract koop je nu, en kun je tot wel 72 maanden afbetalen op je eigen tempo. Wil je enkele extra’s bestellen waardoor je nét over jouw beschikbare budget komt? In dat geval kun je kiezen om in drie maanden te betalen zonder rente of BKR toetsing. Zo maken we een scootmobiel kopen in Alphen aan den Rijn voor iedereen bereikbaar én betaalbaar.

 

Tip: Misschien kom je in aanmerking voor de WMO of een PGB. Doe navraag bij de gemeente voor meer informatie.

Gerelateerd