Scootmobiel kopen in Leiden

Wil je een scootmobiel kopen in Leiden en weet je niet waar te beginnen? Heel eenvoudig, want je hebt de juiste pagina al gevonden! Op internet kun je diverse merken en modellen met elkaar vergelijken, en types vinden die misschien niet interessant genoeg zijn voor dealers maar wel voor jou! Wat dacht je bijvoorbeeld van een verhoogde instap of een model met overkapping zodat je ook bij een regenbui droog blijft. En als je het geld even niet op je rekening hebt staan, dan kun je een scootmobiel in Leiden kopen in termijnen. Zelfs zonder rente te betalen. Hoe dat werkt leggen we uit op deze pagina.

scootmobiel kopen leiden

 

Toet toet, dat gaat snel!

Veel scootmobielen, zelfs dure merken, rijden op een sukkeldrafje over de weg. Dat schiet niet echt op, daarnaast word je ook niet echt gewaardeerd door medeweggebruikers. Met de scootmobielen die je hier zult vinden kun snelheden tot wel 25 kilometer per uur behalen. Omdat je op de stoep en in winkels maximaal 6 kilometer per uur mag rijden kun je met een knopje de begrenzer activeren. Zo kun je zelf kiezen welke snelheid gewenst of verantwoord is.

 

Scootmobiel in Leiden kopen mét bezorging

Je kunt zelf jouw scootmobiel ophalen bij de dealer, toch is bezorgen voor de meeste mensen veel praktischer. Dat is mogelijk, en het kost niet veel meer. Het transport is ook verzekerd, dat is dus slimmer dan een vriend of familielid met een busje laten voorrijden. Betekent dit dat je alles online moet regelen en niet eerst een proefrit kunt maken? Nee hoor, omdat er een winkel in de buurt van Leiden is kun je gerust langskomen om even te ‘proeven’ wat rijden op een scootmobiel eigenlijk inhoudt. Je kunt ook alles online regelen, van rondneuzen tot bestellen kan via de webshop, je hoeft alleen nog maar de deur te openen wanneer de bezorger bij jou op de stoep verschijnt.

Hoe betaal ik voor een gehandicaptenvoertuig?

Een scootmobiel is voor de wet een gehandicaptenvoertuig, toch hoef je geen beperking te hebben om er op te mogen rijden. Je hebt zelfs geen rijbewijs nodig! Betalen kan op verschillende manieren. Je kunt pinnen in de winkel of betalen met iDeal in de webshop. Het is ook mogelijk om aanspraak te maken op de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO). Als jij in aanmerking komt voor een Persoonsgebonden Budget (PGB) krijg je een geldbedrag toegewezen die je vervolgens vrij kunt besteden aan het voertuig van jouw keuze. Dit betekent dat je een scootmobiel in Leiden kunt kopen die perfect aansluit op jouw wensen. Moet je toch uit eigen zak betalen en lukt het even niet? Dan kan een leasecontract uitkomst bieden. Zo kun je afbetalen in een periode van maanden en zelfs jaren. Wil je niet aan een langlopend contract vastzitten? Dan is de IN3 optie misschien iets voor jou. Je kunt zonder rente of BKR toetsing de scootmobiel in drie maanden betalen, dit geeft je wat extra speling zonder eerst maandenlang te sparen.

 

Flexibel betalen werkt op basis van het totaalbedrag, dus je kunt ook maatwerk opties financieren. Zo kun je in Leiden een scootmobiel kopen die perfect aansluit op jouw wensen en situatie.

Gerelateerd