Scootmobiel kopen Leiderdorp, Zoeterwoude en omgeving

De zoektocht naar een geschikte scootmobiel in Leiderdorp, Zoeterwoude en omgeving kan veel tijd kosten met aan het einde van de rit nog geen resultaat. Dit komt omdat aanbieders in de regio een zeer beperkt assortiment leveren, en ook nog forse prijzen rekenen. Wij zijn van mening dat een scootmobiel kopen in Leiderdorp, Zoeterwoude en omgeving betaalbaar én leuk moet zijn. Wat, is het mogelijk om scootmobielen leuk te maken? Jazeker, want de vervoermiddelen die wij leveren gaan veel verder dan gehandicaptenvoertuigen.

Scootmobiel kopen Leiderdorp Zoeterwoude

Moderne oplossingen voor persoonlijk vervoer

Er rijden veel trendy scooters rond, maar die zijn niet geschikt voor alle doelgroepen. Dan zijn er ook gehandicaptenvoertuigen die weer niet uitblinken in design en comfort. Wij bieden de meest gewilde merken en modellen scootmobielen die geschikt zijn voor iedereen. Nou ja, iedereen in de leeftijd van zestien jaar of ouder, want dat is de minimumleeftijd voor deze vervoermiddelen. Een rijbewijs is niet nodig, dus ook geen bromfietsrijbewijs. Dit komt omdat ze onder de gehandicaptenvoertuigen vallen, toch hoef je geen beperking te hebben om op een elektrische scootmobiel te mogen rijden. Dus alle voordelen van een gehandicaptenvoertuig maar niet de nadelen. Dankzij de trendy vormgeving kun je er goed mee voor de dag komen.

 

Scootmobiel kopen op maat

Wij leveren scootmobielen van de meeste gewilde merken Scooty, IVA, BTC en Move. Naast standaard uitvoeringen is het ook mogelijk om de configuratie aan te passen. En daar gaan we erg ver in. Zo zijn er aanpassingen mogelijk om het rijcomfort te verhogen zoals handverwarming. Met een alarmsysteem stal je de scootmobiel veilig, en met een extra grote accu rijd je tientallen kilometers verder dan normaal gesproken mogelijk is. Maar daar stopt onze service niet, het is namelijk ook mogelijk om een aanpasbaar voertuig te bestellen. Zo kunnen we de bediening aanpassen van hand naar duim of voet, het is mogelijk om de zithoogte aan te passen of een houder voor een wandelstok te monteren. Zo kun je een scootmobiel kopen in Leiderdorp, Zoeterwoude en omgeving die perfect aansluit op jouw persoonlijke situatie.

 

Betaal niet meer dan nodig is

Er zijn budget producten die we afraden omdat ze na hooguit enkele jaren de geest geven, en vaak al vanaf het begin problemen geven. Dan zijn er de premium merken waar je betaalt voor extra’s die je nooit zult gebruiken. Wij leveren scootmobielen die een goede kwaliteit leveren met diverse uitbreidingsmogelijkheden. Zo betaal je nooit meer dan nodig is. Wist je dat er voor bijzondere doelgroepen vergoedingen mogelijk zijn vanuit de gemeente? Informeer naar de WMO en vraag of je in aanmerking komt voor een PGB. Wij denken ook mee om ons assortiment betaalbaar te maken voor al onze klanten. Denk aan betalen in termijnen, zo kun je voor slechts enkele tientjes per maand al een scootmobiel kopen in Leiderdorp, Zoeterwoude en omgeving. Het is ook mogelijk om in drie termijnen te betalen zonder rente of BKR toetsing. Zo kun je nét die grotere accu laten plaatsen of een andere optie kiezen. Betaal je liever direct? Ook dat is mogelijk, via onze website betaal je veilig met iDeal of reken direct met PIN af in onze winkel. Want we staan ook buiten het internet voor je klaar, wat eveneens geldt voor onze service en ondersteuning.

Gerelateerd