scootmobiel kopen Nieuwkoop, Zevenhoven, en Nieuwveen

Waar vind je een dealer van scootmobielen bij jou in de buurt? Gewoon thuis op internet natuurlijk! Een scootmobiel kopen in Nieuwkoop, Zevenhoven, en Nieuwveen gaat eenvoudig via onze webshop. Heb je toch liever persoonlijk advies, wil je met PIN betalen of zou je graag een proefrit maken? Ook dat is mogelijk want we hebben gewoon een winkelpand waar je langs kunt komen. Zowel onze producten als dienstverlening zijn veelzijdig en goed. Ontdek alle voordelen van een moderne scootmobiel in Nieuwkoop, Zevenhoven, en Nieuwveen.

Alle soorten, maten en prijzen scootmobielen

Niemand is hetzelfde, maar iedereen is gelijk. Dat betekent dat er voor iedereen een geschikt scootmobiel te koop is. Daarom bieden we in onze winkel merken als Move, BTC, Scooty en IVA voor een ruime keuze aan modellen. Dan hebben we ook nog de populaire Nipponia die op enorm veel punten aanpasbaar is voor een maatwerk scootmobiel. Liever droog zitten? Er zijn ook scootmobielen op drie wielen en bromscooters op vier wielen die geheel overdekt zijn. En al onze producten verkopen we tegen scherpe prijzen.

Een scootmobiel die bij je past

Vind je de standaard actieradius te krap en zou je liever wat verder rijden op één lading? Dat is mogelijk omdat we de standaard accu direct kunnen vervangen met een krachtiger exemplaar. Dit en meer maatwerk opties kunnen we bij de bestelling al voor je uitvoeren, dan hoef je daar later niet voor terug te komen. Wanneer je een mobiliteitsbeperking hebt kunnen we de zithoogte aanpassen of een stoel installeren die kan draaien. Zo stap je comfortabel in en kun je lange ritten maken zonder klachten. Ieder merk en type heeft een groot aantal optionele accessoires en aanpassingen, wanneer hier vragen over zijn kun je altijd even contact opnemen. We helpen je graag verder!

 

Betalen is ook maatwerk

Een goede scootmobiel hoeft niet duur te zijn, toch kan het best een investering worden. Zeker wanneer je graag voor wat extra opties kiest. Als je in aanmerking komt voor WMO en een PGB via de gemeente kun je zo de aankoop financieren, mocht dit niet mogelijk zijn kun je een leasecontract nemen. Dit kun je direct in de webshop regelen of in de winkel. Je wordt direct eigenaar van jouw eigen scootmobiel, maar betaalt in maandelijkse termijnen. Kies zelf voor de looptijd voor maximale flexibiliteit. Kom je nét een beetje tekort? Kies dan voor IN3, zo kun je het bedrag spreiden over drie maandelijkse termijnen zonder extra rente te betalen.

Veilig rijden in Nieuwkoop, Zevenhoven, en Nieuwveen

Omdat scootmobielen onder de gehandicaptenvoertuigen vallen is het niet nodig om een rijbewijs te halen. Iedereen van zestien jaar of ouder mag rijden op deze voertuigen. Let op dat onze selectie tot wel 25 km/u kan rijden, gelukkig is er een schakelaar aanwezig om de snelheid te beperken wanneer je op de stoep of in de winkel rijdt. Voor onervaren gebruikers of personen met een beperking kunnen we enkele maatregelen treffen zoals duimbediening of voetbediening. Daarnaast zijn er diverse organisaties die rijles aanbieden om je op weg te helpen.

Gerelateerd