Scootmobiel kopen omgeving Boskoop, Groenswaard, Waddinxveen

Een scootmobiel kopen in Boskoop, Groenswaard, Waddinxveen hoeft niet ingewikkeld te zijn. In onze webshop vind je diverse merken en modellen, voor iedereen is er een passend model te vinden. Daarnaast zijn er ook vele opties mogelijk voor een scootmobiel op maat. Naast een ruime keuze bieden we ook nog eens scherpe prijzen, en naast onze webshop hebben we ook een winkel waar je meer informatie kunt krijgen of direct een bestelling kunt plaatsen.

Wordt het tijd voor een scootmobiel kopen?

Er rijden steeds meer scootmobielen rond, helaas van wisselende kwaliteit. Dat is jammer want onze collectie bewijst dat kwaliteit helemaal niet duur hoeft zijn. Toch leveren we producten van gerenommeerde merken die hun sporen in deze productcategorie ruimschoots hebben verdiend. Zo kun je bij ons een scootmobiel kopen van merken als BTC, IVA, Scooty en Move. Dit zijn bij uitstek merken die een zeer goede prijs / kwaliteitverhouding leveren, en daarnaast volop opties bieden om het vervoermiddel af te stemmen op de behoefte van de gebruiker. Naast onze webshop waar je direct prijzen kunt bekijken en opties kunt kiezen, is het ook zeker mogelijk om langs te komen voor persoonlijk advies of een proefrit.

Scootmobiel kopen Boskoop Groenswaard Waddinxveen

Niet alleen voor gehandicapten

Hoewel deze driewielers voor de wet onder de categorie gehandicaptenvoertuig vallen, hoef je als berijder niet invalide te zijn. Iedereen van zestien jaar of ouder mag op deze vervoermiddelen rijden, zonder beperking of rijbewijs. In praktijk zijn het meestal senioren met een verminderde mobiliteit. Dit betekent doorgaans ook dat er behoefte zal zijn aan maatwerk opties. Dat is mogelijk bij een scootmobiel kopen in Boskoop, Groenswaard, Waddinxveen omdat wij op basis van een instapmodel enorm veel aanpassingen kunnen verrichten. Denk bijvoorbeeld aan:

 

  • Naast bediening met de hand een duim acceleratie of voetpedaal.
  • Een verhoogde instap zodat bukken niet nodig is.
  • Een zetel die kan draaien om instappen eenvoudiger te maken.
  • Een accu met hogere capaciteit om langere afstanden te rijden zonder bij te laden.

 

De snelheid is doorgaans standaard te regelen. Zo kun je op de stoep en in de winkel veilig en verantwoord rijden met een begrenzing op 6 km/u, op het fietspad of de rijbaan kun je snelheden tot wel 25 km/u halen.

Betalen zoals jij dit wilt

Wij vinden dat iedereen in Boskoop, Groenswaard, Waddinxveen een scootmobiel moet kunnen kopen, ongeacht het beschikbare budget. Zo geven we alvast aan dat het voor specifieke doelgroepen mogelijk is om een PGB aan te vragen via de WMO. Informeer bij de gemeente naar de mogelijkheden. Verder bieden wij ook diverse betaalopties. Via de webshop is betaling met iDeal veilig en snel, in onze winkel kun je met PIN betalen. Het is ook mogelijk om een leasecontract af te sluiten, zo kun je de kosten verdelen over meerdere jaren. Dan betaal je een klein maandbedrag. Wil je liever niet aan een langdurig contract vastzitten maar net even geld tekort komen? Kies in dat geval voor onze IN3 betaaloptie. Dan betaal je in drie termijnen wat je net voldoende ruimte kan geven om een scootmobiel in Boskoop, Groenswaard, Waddinxveen te kopen.

Gerelateerd