Scootmobiel kopen Ter Aar Langeraar Woubrugge

Scootmobielen in omgeving Ter Aar, Langeraar, en Woubrugge

Er is geen grotere luxe dan mobiel te zijn. Lopen, fietsen, autorijden; persoonlijk vervoer staat voor vrijheid. In plaats van de benenwagen is er nog een veelzijdig vervoermiddel dat geschikt is voor bijna iedereen; een scootmobiel. Je hoeft niet gehandicapt te zijn en ook niet 65+ om hierop te mogen rijden, zelfs een rijbewijs is niet nodig. Een scootmobiel kopen in Ter Aar, Langeraar, en Woubrugge is ook nog eens heel eenvoudig via onze webshop. Toch liever naar de winkel voor meer informatie of een proefrit? Ook dat is mogelijk, op basis van lage prijzen en flexibele betaalopties. Wat er allemaal mogelijk is vertellen op deze pagina, of neem contact met ons op voor maatwerk advies.

Meer wielen, meer mogelijkheden

Scootmobielen en bromscooters zijn leverbaar met drie of vier wielen, afhankelijk van het model. Met vier wielen lig je iets stabieler op de weg, hoewel je ook met de wendbare driewielers weer en wind kunt trotseren. Zit je graag droog? Dan zijn de Move overdekte scootmobielen zeer geschikt. Wil je een scootmobiel kopen in Ter Aar, Langeraar, en Woubrugge die volledig aanpasbaar is op comfort of beperking? Dan zijn onze Nipponia modellen ideaal. Op zoek naar een betaalbaar vervoermiddel dat veilig en betrouwbaar is? Bekijk dan zeker naar onze collectie Scooty, IVA en BTC scootmobielen. Kortom, wij bieden de meeste mogelijkheden zodat er voor iedereen een passend model leverbaar is.

Scootmobiel kopen Ter Aar Langeraar Woubrugge

Maatwerk scootmobiel kopen

Er zijn kleine personen, grote personen, gezond van lijf en leden of hulpbehoevend. Scootmobielen zijn niet exclusief bestemd voor mensen met een beperking, het zijn wél de ideale vervoermiddelen voor mensen die niet helemaal goed ter been zijn. Toch kun je niet zomaar iedere scootmobiel kopen. Omdat niemand precies dezelfde behoeften heeft bieden wij talloze opties om het vervoermiddel geheel naar individuele voorkeuren in te richten. Dit kunnen eenvoudige ingrepen zijn zoals een accu met meer capaciteit voor lange ritten, maar ook voetbediening in plaats van handbediening. Laat de stoel verhogen of draaiend maken voor een eenvoudige instap. Kun je de gewenste optie niet vinden in onze webshop? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Betalen op eigen voorwaarden

Handje contantje is heel mooi, maar niet iedereen kan zomaar een scootmobiel veroorloven. Omdat het een gehandicaptenvoertuig betreft zijn er mogelijkheden via de gemeente door aanspraak te maken op de WMO of een PGB. Via de website kan vervolgens betaald worden via iDeal, of kom bij ons langs om te pinnen. Wil je wat extra ruimte, dan is het mogelijk om de kosten te spreiden. Via onze praktische financial lease contracten kan er tot zes jaar betaald worden in maandelijkse termijnen. Daarnaast bieden we de optie om in drie maanden gespreid te betalen zonder rente of BKR toetsing. Ook daar komen we wel uit!

 

Scootmobiel kopen in Ter Aar, Langeraar, en Woubrugge

Wij maken scootmobielen bereikbaar voor iedereen. Omdat het gehandicaptenvoertuigen betreft mag je er zonder rijbewijs mee rijden, ook zonder handicap. Daarnaast zijn onze modellen trendy, modern uitgevoerd en net zo comfortabel als praktisch in gebruik. Bekijk direct de opties en stel je eigen maatwerk scootmobiel samen

Gerelateerd