Scootmobiel in Zoetermeer kopen

Kun je in Zoetermeer of omgeving geen winkel vinden die scootmobielen verkoopt? Of is de keuze te beperkt en zoek je naar een echte specialist? Je kunt pakweg 25 kilometer verderop rijden, of kijk eerst eens even rond op deze website. Je bent namelijk gearriveerd op de online specialist met service en ondersteuning in de echte wereld. Een scootmobiel kopen in Zoetermeer was nooit zo eenvoudig met zoveel mogelijkheden! Zelfs thuis bezorgen is een optie, en als je nog moet sparen hebben we daar ook een oplossing voor bedacht. Lees dus snel verder voor meer informatie over scootmobielen.

ootmobiel kopen zoetermeer

 

Neem even de tijd

Verkopers in de winkel proberen je vaak op te jagen, en de keuze voor je te maken. Dit vinden we onzin, je weet zelf toch het beste wat je wilt? Daarom hebben we een scootmobiel kopen in Zoetermeer heel eenvoudig gemaakt door de merken aan te bieden met de beste prijs / kwaliteitsverhouding, die daarnaast ook uitgebreide opties bieden om precies te voldoen aan de wensen van iedere klant. Wat dacht je van een krachtige accu om nog verder te rijden op één lading, USB om je favoriete navigatiesysteem te gebruiken of om je mobieltje op te laden én LED verlichting zodat je ook in de avonduren zichtbaar bent? En toch weten we de prijzen laag te houden, dat mag ook zeker genoemd worden!

 

Drie of vier wielen?

Er zijn scootmobielen met drie wielen, die zijn doorgaans sneller en hebben een iets hogere instap. Met vier wielen is de wendbaarheid in huis wat lastiger, ze liggen wel heel stabiel op de weg. De topsnelheid van vierwielers ligt over het algemeen lager dan bij de driewielers het geval is. Dan zijn er nog de brommobielen, die hebben een overkapping waardoor je ook met regen droog kunt rijden. En ze kunnen tot wel 45 kilometer per uur halen. In alle gevallen geldt dat een rijbewijs niet vereist is, je hoeft overigens ook geen bewijs van invaliditeit te hebben. Daarmee is een scootmobiel kopen in Zoetermeer voor een hele grote groep interessant.

Korting in Zoetermeer

Als je niet goed ter been bent, dan kun je in aanmerking komen voor de wmo. Dit traject loopt via gemeente, bij toekenning van een PGB kun je zelf naar eigen wens een scootmobiel samenstellen. Je kiest een basismodel en voegt er de opties aan toe die bij jou passen. Een draaistoel om eenvoudig in te stappen bijvoorbeeld, of sneller rijden met je duim in plaats van een draaihendel. Er is enorm veel mogelijk. Als je eigen kapitaal hebt, dan kun je direct afrekenen via PIN (in de winkel) of iDeal (via de webshop). Je kunt ook een PGB aanvragen, en er is ook nog de optie voor betalen in termijnen. De meest voordelige optie is IN3, dan betaal je in drie termijnen zonder BKR toetsing of rente. Een andere mogelijkheid is een leasecontract, zo kun je precies bepalen hoeveel je wilt afbetalen per maand. Dit helpt je om kosten te spreiden, en je hoeft niet eerst te sparen om jouw scootmobiel in Zoetermeer te kopen. Het leven is al kort genoeg, profiteer direct van comfortabel en veilig rijden.

Gerelateerd