SYM Fiddle

Extra luxe SYM Fiddle kopen

SYM Fiddle

Mensen die doorgaans de SYM Fiddle kopen maken deze keuze op basis van twee criteria; een lage prijs en een goede kwaliteit. Daarbij staat de prijs vaak als hoogste prioriteit. Je kunt ook voor een meer luxe uitvoering gaan, is dat interessant en wat gaat dit kosten? Iedereen die overweegt een extra luxe SYM Fiddle te kopen of leasen moet zeker deze pagina even lezen!

Is de SYM Fiddle echt zo goedkoop?

Als je een beetje bekend bent met het aanbod bromfietsen op scooterkopenonline.nl dan heb je vast al ooit gehoord van het merk SYM. In tegenstelling tot andere ‘budget’ merken is dit echt een fabrikant die eigen producten ontwikkeld en verkoopt. Veel andere merken zijn vooral importeurs die niet zelf beschikken over fabrieken. Dit biedt enkele voordelen, zoals complete controle over de kwaliteit en scherpe prijzen omdat er minder tussenkanalen zijn. Hoewel de SYM Fiddle goedkoop is, zijn er wel degelijk goedkopere merken verkrijgbaar. Dit komt omdat deze fabrikant de eisen op het gebied van kwaliteit behoorlijk hoog stelt, als fabrikant willen ze hun naam uiteraard niet zomaar te grabbel gooien. In vergelijking met een Italiaanse Vespa ligt de prijs op pakweg de helft van wat je voor dit Europese alternatief betaalt. Zelfs met een opgepimpte uitvoering kom je nog niet aan de instapprijs voor een Vespa Primavera of Sprint.

Hoeveel Fiddles zijn er eigenlijk?

Op dit moment is de eerste versie helemaal uit het assortiment, de 2 en 3 worden naast elkaar verkocht. Dit zijn de twee huidige modellen in een notendop:

 

  • Fiddle 2: Dit is het instapmodel met alle standaard opties die je op een scooter mag verwachten. Je kunt het basismodel uitbreiden maar dat hoeft niet. Als je een SYM Fiddle goedkoop wilt bestellen is dit de scooter voor jou.
  • Fiddle 3: Deze editie is wat luxer uitgevoerd met fraaie extra opties die de scooter helemaal compleet maken. Hoewel je ook deze uitvoering verder kunt pimpen is dat wellicht niet eens nodig.

 

Maar daar houdt het niet mee op. Als jouw portemonnee na aanschaf leeg is zul je veel plezier beleven aan deze onderhoudsvriendelijke scooters. Maar als je het neusje van de zalm wilt rijden moet je zeker even naar de extra opties kijken.

Altijd ruimte voor meer!

Standaard ligt er een moderne Euro4 motor op, je hoeft niet te schakelen en met een elektrische starter rijd je het jaar rond direct weg in ieder weertype. Toch kun je zowel het design als de functionaliteit nog enorm uitbreiden. In de eerste plaats kun je kiezen voor een 25 km/u model of een 45 km/u uitvoering. Met de snellere versie heb je ook verplicht een helm nodig, in Amsterdam geldt ook voor snorscooters een helmplicht. Er zijn diverse kleuren leverbaar, wanneer je dit direct bestelt met sierbeugel en een achterdrager van chroom spaar je geld uit ten opzichte van los bestellen. Je kunt er white wall op laten leggen voor een retro tintje, met een koffer achterop kun je spulletjes meenemen wat erg praktisch is. Uiteraard mag een goed slot ook zeker niet ontbreken, die heb je voor een optionele diefstalverzekering ook nodig. Die zullen naar een ART3 of beter slot vragen.

 

SYM Fiddle kopen of leasen

Nu je de optelsom maakt en misschien wat hoger uitkomt dan gepland is het goed te weten dat een SYM Fiddle leasen ook een optie is. Dan spreid je het totaalbedrag uit wat de pijn in je portemonnee kan verzachten. Naast de prijs voor de scooter is het namelijk mogelijk om alle accessoires die je direct kunt bestellen ook in het leasecontract op te nemen. Dan beschik je direct over een complete scooter waar je later niet meer investeringen aan hoeft te maken, alleen het standaard onderhoud is dan voldoende.

 

Je kunt op scooterkopenonline.nl terecht voor scooters in alle prijsklassen én met betaalmogelijkheden voor ieder budget. Bekijk direct alle opties.

Gerelateerd