Vespa Primavera Custom

De Vespa Primavera is een ultieme Italiaanse scooter. Met het fantastische rijcomfort, het prachtige design en de hoogstaande kwaliteit is de Vespa Primavera een unieke scooter geliefd bij heel veel Nederlanders. Wil je een Vespa Primavera, maar dan met een uniek tintje? Denk dan eens aan een Vespa Primavera Custom. In deze uitvoering mag je zelf de kleur van de scooter bepalen. Zo weet je zeker dat je met een unieke scooter de weg op gaat.

De Vespa Primavera is in verschillende uitvoeringen en kleurstellingen te koop. Ben je bijvoorbeeld in de markt voor een 4-takt, dan kan je die krijgen in een bruine, donkerblauwe, rode, witten of zwarte kleur. Dat terwijl de Vespa Primavera Touring al weer andere kleuren heeft (zilver, bruin, donkerblauw, lichtblauw, rood en zwart).

[products  tag=”vespa primavera” orderby=”price” order=”ASC” limit=”8″]

primavera scooters custom

Vind je het aanbod kleurstellingen wat aan de magere kant? Dan kan je kiezen voor de speciale uitvoering, de Vespa Primavera Special 70 met een hele eigen kleurstelling, of je gaat voor een custom variant.

De custom versie van de Vespa is steeds meer in opkomst, al kun je vandaag de dag maar bij één scootershop in Nederland terecht die de mogelijkheid tot customizing aanbiedt.  Fast & Furious biedt klanten de mogelijkheid om de Vespa in elke kleur te laten spuiten of coaten. En daarin is heel veel mogelijk.

Custom Vespa Primavera

De Custom variant van de Vespa Primavera is het normale 4-takt model, maar dan met in een kleurstelling naar keuze. Wil je bijvoorbeeld een groene, gouden of roze Vespa? Het is allemaal mogelijk.

Om de Vespa uniek te maken, kan de nieuwe kleurstelling op twee manieren worden aangebracht: door te spuiten of met de Drip Drip-methode.

Coating op Custom Vespavespa primavera custom

De Drip Drip-methode is voor veel scooterrijders de meest voor de hand liggende keuze. Drip Drip is een methode waarin een dunne coating over de bestaande lak wordt aangebracht. De coating werkt in principe net zoals een normale lak, maar dan met een groot verschil: de coating is verwijderbaar en tast de bestaande lak niet aan. Bovendien zie je niet dat er wordt gewerkt met een coating: de Vespa Primavera Custom ziet er net zo strak uit als een normale variant, maar dan in een andere kleur.

Een ander groot voordeel van de coating is dat Drip Drip krasvast is. Met een Drip Drip voorzie je de Vespa Primavera dus niet alleen van een unieke kleur, maar verbeter je ook nog eens de duurzaamheid van de scooter.

Vespa Primavera Custom kopen

Als je geintereseerd bent in een Vespa Primavera Custom, dan is het mogelijk om deze online te bestellen bij Fast en Furious. Voor een custom editie betaal je iets meer dan een normale Vespa, maar daar krijg je wel een 100% unieke scooter voor terug.

Het is mogelijk om zelf een kleur uit te kiezen, of gebruik te maken van een voorselectie van populaire kleuren. Het is trouwens ook mogelijk om met prints te werken. Maar daar kun je het beste zelf even contact voor opnemen met Fast en Furious..

Gerelateerd